Dzsungel Étterem

(4.5) - 44 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Jókai utca 30.
Telefonszám:
+36-1-3024003
Kategória:
Nemzetközi étterem

További információk

Ha különleges élménnyel egybekötött ebédre, vacsorára vágysz mindenképpen a Dzsungel étteremben a helyed, ahol 4 terem közül választhatsz, melyek az Óceán, Szavanna, Kalóz és Dzsungel hangulatot hozzák el neked. A Szavanna teremben a sivatag kellős közepén találhatod magadat, hisz kaktuszok, homokszínű bútorok vesznek téged körül, de semmiképpen nem lesz gondod a kiszáradással. Amennyiben az egzot
ikus Dzsungelre vágysz, rendkívüli zöld növények társaságában fogyaszthatod el a finom, különleges házi specialitásokat. Vár a kékség az Óceán teremben, ahol a hatalmas akvárium előtt igazán a tenger mélyén találod Magad, a rendkívüli halételekkel megtetőzve az est fényét. A Kalóz teremben olyan érzésed lesz mintha visszamentél volna az időben és egy igazi kalózhajó fedélzetén ülnél a rettegett kalózkapitánnyal, hordókkal, a háttérben. Ha kinézel a hajó kis ablakain megismerheted a tenger élővilágát is,
Tökéletes egy romantikus randevúra, vagy egy hatalmas baráti vacsorára, akár egy szűk családi kellemes evésre, hisz az étterem pont olyan sok rétegnek ad helyet, mint amilyen változatos a Dzsungel étterem maga. Az étlap már maga felér egy mesével, hisz megkóstolhatod a Kék mélységet, a Foltos gepárd kedvencét, vagy az Egyenlítő remekét!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
44 korábbi értékelés - Dzsungel Étterem
P. Árpádné P. Árpádné
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 17. 11:34

FANTASZTIKUSAN FÖZNEK,ÉS REMEK A KISZOLGÁLÁS.ELÉGEDETT VOLTAM AZZAL AZ ESTÉVEL AMIT OTT TÖLTÖTTEM.

Tupi Tímea Tupi Tímea
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 10. 12:28

Csodálatos hely.Maga a környezet is csodálatos, színes a kiszolgálás a pincérek is nagyon kedvesek, még a virágot amit kaptam azt is utánunk hozták.
Az ételek is nagyon finomak.Tudom ajánlani mindenkinek:)

Vámosi Jenő Vámosi Jenő
3 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 02. 06. 08:41

Soha többet nem megyek oda egy felszolgálónál 400 ft jattot akartam adni azt mondta ezrest a főnöknek szoktak ők adni ez semmi.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
lakatos csaba lakatos csaba
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 02. 05. 13:30

kiváló étterem,kiválo minöség.mindenkinek csak ajánlani tudom.az árak elfogadhatoak,könyen megközelithetö.

K. Ildikó K. Ildikó
10 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2014. 01. 23. 15:39

Meglepetésvacsorára vittek el ide. Több különböző hangulatú terme közül mi a dzsungelben voltunk. Igazán különleges ilyen szépen megkomponált környezetben vacsorázni. Megjegyzem az ételek rendkívül ízletesek voltak és mondhatni nagy adagok. A párommal nem vagyunk ki étkűek, de "Balu Mancsa" (azaz Ropogós, sült, fokhagymás sertés csülök egészben,
pirított hagymával, steak burgonyával, csípős tormamártással) még kettőnkön is kifogott, pedig egy személyes fogás! Árban is megfelelő hely. Kiemelten ajánlom Mindenkinek!

Nikolett Nagy Nikolett Nagy
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:38

Maximálisan ajánlom az éttermet, mert a termei különleges hangulatot adnak. Az ételek méretei elég nagyok, így nem panaszkodhatunk az adagokra. Árai is elfogadhatóak így bármikor ellehet oda látogatni és egy kellemes élményben lesz részünk.

Dóczi Tímea Dóczi Tímea
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 08. 19:17

Szívesen ajánlom az éttermet. MInden helysége külön hangulatba hozza a vendéget. Az ételek nagyon finomak, különlegesek és nem utolsósorban kiadósak. Tervezem is a napokban újra ellátogatok. Nagyon kedvesek a pincérek is. Érdekes élmény, a belvárosból belecsöppenni egy igazi dzsungelbe vagy kalózbarlangba:) A legemlékezetesebb a ropogósra cűsült csülök volt, nem csak az íze, hanem a mérete miatt is.

Hadnagy Gabriella Hadnagy Gabriella
28 értékelés
0 követő
4 plecsni
33 hasznos vélemény
2013. 12. 09. 14:35

3. évfordulónk alkalmából választottuk ki a Dzsungel Éttermet, mivel én nagy Egyiptom és sivatag rajongó vagyok, ezért abba a terembe szerettünk volna foglalni, de sajnos éppen felújítás alatt volt, ezért az Óceán teremben kaptunk egy asztalt, az egyik akvárium mellett.
Már a honlapon megnéztük az étlapot és tátva maradt a szánk a különlegesebbnél különlegesebb ételektől.
Páromnak a krokodil steak tetszett meg, így ő azt evett. Persze megkóstoltam én is, finom volt, bár furcsa volt a textúrája.
Én pedig grillezett borjúszűz, füstöltsajttal, sonkával, zsályával töltve,
paprikás mártással, parmezános gnocchival nevű ételt válaszottam, hát eszméletlenül finom volt.
A pincér lány nagyon kedves, és türelmes volt. Nagyon meg voltunk elégedve az egész étteremmel. Még a vendégkönyvbe is írtunk
Ráadásul még a kezemet is megkérték. :) <3

Magyar Orsolya Magyar Orsolya
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 24. 20:00

Nagyon szeretem ezt az éttermet, sokszor voltunk már itt a párommal vagy barátokkal. Hangulatos, az ételek változatosak és finomak. A hely egy kicsit szűkös (sokan elférnek, de a termek kicsik), a magnózene zavaró. A pincérek kedvesek.

Végső Viola Végső Viola
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 12. 22:16

Az étlap nagyon változatos és van választék bőven, sose tudom eldönteni mit egyek.
A különböző tematikájú termek világa varázslatos, visszavágyom ide.
Nagy adagokat adnak!
Egyedül a pincehelyiség miatt az internetlefedettség nagyon gyenge.

Pósa Lívia Pósa Lívia
15 értékelés
1 követő
5 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 10. 05. 12:23

Az étterem kialakítása is nagyon tetszett, az étlapon szereplő kínálat is nagyon jó. Az ételek íze pedig fenomenális. Persze a kedvencünk Kalóz mama házi krémese volt. Aki szereti az édességet, ne hagyja ki, mennyei!

Kis Karolina Kis Karolina
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 09:59

Nagyon tetszik az étterem berendezése. Az ételek nagyon finomak. Jó a kiszolgálás, és az árak is jók. Nagyon ötletes, hogy van 4 különböző berendezésű terem, és a gyerek sarok is tetszik.

Natália Székelyné Moldvay Natália Székelyné Moldvay
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 15:44

Egyik kedvenc helyünk.Nagyon fantáziadús a termek berendezése.Az óceán terem az egész család kedvence.Az ételek is nagyon ötletesek,és finoman vannak elkészítve.Van külön gyereksarok is,ahol a gyerekek eltölthetik az idejüket.

O. Edit O. Edit
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 16:38

A barátaimmal és a gyerekeimmel voltam már többször az étteremben. Most az óceán teremben ebédeltünk vasárnap délben. A vendégek fogadásától az elköszönésig mindennel meg voltunk elégedve. Az étlap változatos és ötletes. Az ételek finomak és bőségesek.
Az akváriumok tiszták és igazán lélekemelő kristálytiszta víz mellett a csodálatos színekben pompázó halak mellett ebédelni, beszélgetni.
A később betérő kisgyermekes szülőket megértéssel fogadták és boldogan rohangászó, nézelődő gyerekeket ügyesen terelték a kiválasztott asztalhoz.
Udvariasak, segítőkészek és igazi vendéglátós módjára viselkedtek. Visszatérünk ezután is.

Hesz Andrea Hesz Andrea
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 14:16

Többször jártunk az étteremben a családdal, legutóbb barátainkat vittük oda, mivelők nem ismerték az éttermet. Ahogy eddig sosem,most sem csalódtunk az étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálás gyors, és udvarias. Minden kérdésünkre, melyek az ételekkel kapcsolatosak voltak kielégítő választ kaptunk, így könnyebb volt a rendelés. ( A mosdó viszont elhanyagolt, nem feltétlen látványos, de a szag iszonyú)

Bak Terézia Bak Terézia
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 13:27

Nagyon hangulatos és ötletesen berendezett étterem. Az ételek nagyon finomak. Mát két alkalommal is jártunk itt, minkét alkalommal más teremben vacsoráztunk. Az ételek nevei is nagyon tetszetősek és kreatívak.

Puskás József Puskás József
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 12:00

Soha nem térünk vissza étterembe, de itt már 2x voltunk ! A kialakítása nagyon hangulatos, termenként változó. Az étel ("jóllakott kakadu"+"lomha dromedár") rendkívül ízletes és bőséges adag volt. Csak annyi megjegyzésem van, hogy a dzsungel terem kissé fülledt, de a szavanna nagyon kellemes légkörű.

Pál László Pál László
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 11:24

A fiam kedvenc tengeri herkentyűs étterme, de a párommal mi is találtunk kedvünkre valót. Ötletes belső kialakítás, hangulatos étterem. A kiszolgálással sem volt semmi gond. Előre be lehet jelentkezni, ami csúcsidőben nem hátrány.

Kőrizs Krisztián Kőrizs Krisztián
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 25. 06:38

Sok jót hallottunk róla már mire eljutottunk ide.
Kellemes hely a kislányomat teljesen elvarázsolta még most is mondja, hogy mikor megyünk már pedig 3 hónapja voltunk és nagyon jót ettünk.Különleges ételek remek ízek és ötletesek a termek.
Megyünk legközelebb is.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2013. 07. 22. 00:21

Nemrégiben volt szerencsém kipróbálni a hatodik kerületi Dzsungel éttermet. Az első benyomásom, hogy milyen kis eldugott lyuk, de aztán jobban szemügyre véve, igazán elvarázsolt a hely hangulata. Több terem is van,mindegyik más-más stílust képvisel: az egyikben a dzsungelben érezzük magunkat, míg egy másikban az óceán mélységeibe csöppenünk bele. Aki nem klausztrofóbiás annak egészen biztosan elnyeri tetszését ez a fajta dekoráció, melynek hangulatát a tökéletesen passzoló zene csak tovább fokoz. Nálam egy étteremnél a légkör magas prioritást élvez, hiszen nem mindegy, hogy az ember milyen hangulatban fogyasztja a kis elemózsiáját. Az árak egy picit húzósak ugyan, de ha néha-néha látogatunk el, akkor az úgy belefér. A minőségre és a kiszolgálásra pedig nem tudok rosszat mondani, pazar volt mindkettő. :)