Étterem - Budapest

1.

1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
141 értékelés
zorina
Leghasznosabb vélemény
2 értékelés
„Az egyik legjobb cukrászda a városban. Finomak a sütik,a torták,a fagyik.A kiszolgálás lehene javítani és tortákból is lehetne nagyobb választék. Összeségében ajánlom mindenkinek,aki egy jó cukrászdát keres”

2.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
49 értékelés
Kimberly
Leghasznosabb vélemény
7 értékelés
„Lánybúcsúra rendeltem innen tortát,illetve én is kaptam innen minitortát a születésnapomra.Azt kell mondjam,még az én ízlésemnek is gejl volt mindkettő,pedig eddig úgy gondoltam nekem aztán jöhet a cukor...”

3.

1065 Budapest, Podmaniczky utca 21
32 értékelés
Tóthné Etelka
Leghasznosabb vélemény
6 értékelés
„Imádjuk a salátákat ,gyümölcsöket, és a finom desszerteket meg vagyunk elégedve a felhozatallal és a kiszolgálással, maximálisan bármit kértünk azonnal teljesítették igaz,hogy ennek ára is van ,de olykor...”

4.

1075 Budapest, Kazinczy utca 14.
41 értékelés
Nagy Emese Mese
Leghasznosabb vélemény
3 értékelés
„Gyógysört iddogáló apuka, nyakában a gyereke, vasárnap délelőtt fél 11. Buli volt tegnap, látszik a fején. Várnak, hogy a kondérhoz érjenek, ételosztás van és hosszú sor. A Szimpla Üst- közösségi főzés jótékony...”

5.

1052 Budapest, Sütő utca 2
42 értékelés
Bakos Katalin
Leghasznosabb vélemény
2 értékelés
„Az Allé bevásárló központ mellett meghúzódó Cserpes tejivó zarándokhelyünkké vált. Vidám, udvarias és gyors fiatalok szolgálnak ki, jó az egész hely hangulata. Az ételek és italok kifogástalanok. A habos kakaó az...”

6.

1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
40 értékelés
M. Csaba
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„Utoljára decemberben jártam itt egy nagyobb társasággal, nagyon tetszett a számomra új desing, a tűzifából kialakított falak. Az ételek mint mindig, nagyon finomak voltak, a választék bőséges. Ember legyen a talpán...”

7.

1088 Budapest, Bródy Sándor utca 13
21 értékelés
Ildikó Tóth
Leghasznosabb vélemény
6 értékelés
„Véletlenül tévedtem arra, nagyon megtetszett a csodás, nagy választék, és a profi kiszolgálás. A környezet csodás, és ami meglepő, hogy az idő szinte gyorsvonati sebességgel száguld, tehát ha oda megy valaki, erre...”

8.

1011 Budapest, Batthyány tér 5
35 értékelés
Fekete Szonja
Leghasznosabb vélemény
6 értékelés
„Nekem amikor ott jártunk nagyon ízlett a palacsintájuk, szerintem finoman csinálják a hely is hangulatos kedvesek a kiszolgálók! A mi szerintem a mai világban egy elég fontos dolog! Mindenkinek aki szereti a...”

9.

1066 Budapest, Jókai utca 30.
36 értékelés
K. Ildikó
Leghasznosabb vélemény
7 értékelés
„Meglepetésvacsorára vittek el ide. Több különböző hangulatú terme közül mi a dzsungelben voltunk. Igazán különleges ilyen szépen megkomponált környezetben vacsorázni. Megjegyzem az ételek rendkívül ízletesek voltak...”

10.

1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 73
19 értékelés
Erika László
Leghasznosabb vélemény
55 értékelés
„Három éve, délben ebédeltünk kettesben a Tortuga Étteremben, el voltunk bűvölve, milyen kincsek rejtőznek Budapest külvárosában. A sok víz, teknősbéka, csicsergő madarak és az üvegkupola miatt Indonéziában éreztük...”

11.

1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 , B
34 értékelés
esxc
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„Karácsony előtti vállalati vacsorán vettem részt.( Más vendégek is voltak: többségben kb. 75%-ban.) A bejárat előtt sokat kellett várni a bejutásra, de az utcán volt kitéve forralt bor, amit csak belépésnél vettünk...”

12.

1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
32 értékelés
Demeter Zsuzsanna
Leghasznosabb vélemény
5 értékelés
„Kedvencünk! Családostul szeretünk menni, mert amíg kicsik voltak a gyerekek a játszóház, tökéletes időtöltés volt nekik, amíg bevásároltunk. Most már, hogy nagyobbak, velünk próbálják ki és nézik meg a sok új...”

13.

1066 Budapest, Jókai utca 14
29 értékelés
B. Márti
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„Budapest centrumában, romantikus, labirintusos, különleges hely, különleges teák, különleges felszolgálással ajánlom fiatal pároknak, első randira, de akár barátnőknek egy délutáni nyugodt beszélgetésre. ”

14.

1117 Budapest, Váli utca 3.
12 értékelés
K. Ildikó
Leghasznosabb vélemény
7 értékelés
„Régóta készültem kipróbálni a Cafe Freit, sajnos csak mostanában sikerült. Tiszta szívvel állíthatom, életem legkülönlegesebb kávéit fogyasztottam el:) Érdemes végig kóstolni mindent, nem csalódhatunk! Igazi...”

15.

1117 Budapest, Budafoki út 111-113.
11 értékelés
Magyar Orsolya
Leghasznosabb vélemény
4 értékelés
„Kedvenc pizzériám! A pizzák finomak, de az az igazság, hogy a többi ételük még talán sokkal jobb is! Az árak szerintem rendben vannak, néha egy kicsit lassabban ér ki a pizza, de ez annak is köszönhető, hogy...”

16.

1061 Budapest, Jókai tér 8
14 értékelés
V. katalin
Leghasznosabb vélemény
25 értékelés
„Kora este voltunk, sokan nagy társasággal, gyerekekkel. A felszolgáló hölgy türelmes volt, noha össze-visszarendeltünk. A tea, forró csoki és a sütemények is finomak voltak, viszont már sok minden csak az étlapon...”

17.

1087 Budapest, Kerepesi út 9.
10 értékelés
Fodor Alissa
Leghasznosabb vélemény
3 értékelés
„Kreatív kávé- és italkülönlegességek, kedves kiszolgálás. Az árak is korrektek többé kevésbé, bár nem nagyon teheti meg az egyszerűbb hétköznapi ember, hogy beüljön, ezért néha lehetne olyan akciót csinálni, hogy...”

18.

1056 Budapest, Váci utca 78
8 értékelés
Demjén János
Leghasznosabb vélemény
1 értékelés
„Nekem nagyon bejött!!Ez nem egy feszengős ,drága,sznob hely!! Ide bejöhetsz öltönybe és munkás ruhába is! Van itt drága minőségi étel és 990ft -os napi menü is. Én napi menütt ettem,hát nem vagyok kis darab de...”

19.

1116 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6/B
8 értékelés
Pap Pálné
Leghasznosabb vélemény
8 értékelés
„Kellemes, kultorált, hát... nem túl olcsó, viszont mindég, minden finom és friss. Különleges nasik vannak. jó a kiszolgálás. Nekem közel van lakhelyemhez, bár van parkolója is. szeretem a jó kis sós süteményeiket is...”

20.

1056 Budapest, Belgrád rakpart 16
8 értékelés
Dékány Alexandra
Leghasznosabb vélemény
6 értékelés
„Remek étterem. Tény, hogy nem tartozik a legolcsóbbak közé, de itt minőségi ételek vannak, és tengeri herkentyűk esetében ez főleg nem mindegy. A kiszolgálás nagyon kedves, udvarias, a hangulat szuper.”
Nem találod amit keresel? Új szolgáltatót ajánlok
A te vállalkozásod hiányzik?   Regisztrálom a cégem