Dr. Vidáts Ákos fogorvos

Értékelés 5 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 1052 Budapest , Váci utca 23. I/2.

Telefon: +36-1-3182599


Kategória: Fogorvos

Fizetési módok: Egészségpénztári kártya, Készpénz

Hétfő 08:00-19:00
Kedd 07:00-13:00
Szerda 12:00-19:00
Csütörtök 08:00-19:00
Péntek 07:00-13:00


További információk

Rendelőnkben szakképzett asszisztensek és dentálhigiénikusok segítségével átfogó, teljes körű ambuláns fogászati és szájsebészeti ellátást nyújtunk felnőtt és gyermek betegeinknek egyaránt. A kezelések előre egyeztetett időpontban történnek, ezzel is minimálisra csökkentve a várakozási időt.
Modern technológiával felszerelt rendelőnkben a piacon fellelhető legkorszerűbb anyagokat és legújabb kezelési eljárásokat alkalmazzuk. Munkáinkra garanciát vállalunk.
Az első konzultáció alkalmával személyre szabott kezelési tervet készítünk, mely alapján pácienseink igényeit maximálisan figyelembe véve végezzük el a beavatkozásokat. Rendszeresen továbbképzéseken, kongresszusokon, és színvonalas szakmai kiállításokon veszünk részt hazánkban és külföldön egyaránt.
Fogászati csapatunk azon dolgozik, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel, családias hangulatban, stressz-mentessé tegyük a fogorvosi székben töltött időt és pácienseink elégedetten, mosolyogva távozzanak a kezeléseket követően.

Vélemények, értékelések (5)

  • Kakuk Éva
  • 7 értékelés
  • 0 követő
  • 2 medál
  • 5 hasznos vélemény
Értékelés
Kiváló szakember, aki folyamatosan képzi magát, és még érzékenységemet is elviseli! :)
Évek óta ide járok legnagyobb elégedettségemre. Mind Vidáts doktor, mind asszisztense a pácienssel foglalkozik a kezelés alatt, és a számára legmegfelelőbb terápiát biztosítja.
Értékelés
Profizmusból és emberségből kiváló!
Értékelés
A Leg-Leg Leg PROFIBB FOGORVOS !!!
BENNE BÌZOM CSAK !!!
Értékelés
Megbízható, kiváló szakember, több, mint 15 éve járok hozzá teljes megelégedettségemre!