Toplisták

 • elégedettvásárló elégedettvásárló 4 értékelés 0 követő 1 plecsni

  Finom helyek

  (3 szolgáltató)

  Budapest legfinomabb helyei.

  1. Chez Dodo macaron manufaktúra

   Chez Dodo macaron manufaktúra

   Valentinnapon látogattunk el kedvesemmel Dodo macaron manufaktúrájába. Belépve, mindenki köszönt nekünk. A pult mögött álló lány, csillogó szemmel és valódi érdeklődéssel várta rendelésünk. Rövid habozás után, mindegyik macaronból kértünk, amit megértő mosollyal fogadott. Röviden: Rajongók lettünk. Kicsit hosszabban: A kellemes első benyomást a kedves kiszolgálás tovább fokozta. Bár egy kicsit tétován toporogtunk, mert nem tudtunk leülni, az első falat pisztáciás macaron után, már csak a következőre tudtunk gondolni. Kisgyermekként fedeztük fel a sós karamellás, vaníliás, a sötét és fehér csokoládés konyakmeggyes, a gyömbér-citromos és a maracujás apróságokat. A Chez Dodo egy apró ékszerdoboz telis-tele finomságokkal.

  2. Prime Steak & Wine

   Prime Steak & Wine

   Céges évzáró rendezvényen volt szerencsénk ellátogatni ide. Kiváló kiszolgálást és minőséget kaptunk.

  3. Asztalka Cukrászda

   Asztalka Cukrászda

   Kedvesemmel a Tabánon sétálva ötletszerűen tértünk be. Márti kedves közvetlensége és a bájos berendezés otthonos hellyé varázsolja az Asztalkát. Az almabortorta mennyei, a triplacsokis tarte zseniális, a Whittard teaválaszték több, mint elegendő. Záráskor távoztunk, úgy belefeledkeztünk a beszélgetésbe.

  Teljes lista »
 • MissPihe MissPihe 34 értékelés 2 követő 9 plecsni

  Étteremek, ahol jó

  (3 szolgáltató)

  1. Café Jubilee

   Café Jubilee

   Sajnos a napokban egy igen kellemetlen dolog történt velünk. Ott kezdődött, hogy a PQS terminál nem működött ezért ki kellett mennünk pénzt felvenni (persze az sem volt sikeres, az automata hiba miatt elnyelte a kártyát), majd ilyedségünkben, fejvesztve pakoltunk össze, egyenlítettük ki a számlánkat és hagytuk el a helyet. Az asztalon minden bizonnyal ott hagytunk egy ARMANI óra tokot, dobozzal, garanciával és 4 kivett szemmel. Másnap délelőtt az első dolgunk volt telefonálni, hogy megtalálták-e, akkor azt mondták nem, de emlékeznek a dobozra. (kihangsúlyoztam, hogy a garancia nagy veszteség lenne számunkra) Mikor személyesen mentünk már megvolt a garancia és az óra doboza (tokja, kivette szemek nem). Érdekesnek találom a helyzetet, amennyire ez volt a kedvenc helyünk, most annyira undorodom tőle. :(

  2. Vapiano Westend

   Vapiano Westend

   Első alkalommal voltam, amikor bementünk egy baráti beszélgetésre, ajándék cserére. A hangulat szuper, az illatok fenségesek. Érdekes, hogy minden külön pultban kapható. Ital, kávé, levesek, tészták, saláták, pizzák, előételek. Az íze nagyon tetszett, az adag pont jó, az elkészítést pedig végig nézheted. a Szakács nem rutinból kérdez, hanem érdeklődően, a fűszerek frissek. Egy új megközelítése a gyorsétteremnek. Tetszik. Ajánlom, egyszer érdemes kipróbálni, akár családostól is.

  3. Pasta Manufaktura

   Pasta Manufaktura

   A gyorséttermek tésztázója vagy a tésztázók, gyorsétterme? :) Még le sem ültünk a megrendelés után a tészta már ott várt minket az asztalon egy nagyon kedves felszolgálótól. Kiemelném, hogy alapból a magyarok hajlamosak lepontozni a papír"tányért", de ebben az esetben ez KITŰNŐ, hiszen, ha sietsz tovább a mai rohanó világban a dolgodra, csak behajtod a tetejét és már szaladhatsz is vele. Akkor egy kicsit a kajáról, sokféle tésztával választható különböző "szószok": FINOM. Kiszolgálás: FENOMENÁLIS, fiatal, mosolygós arcok. Plusz pont a magyar HÁZI szörpökért és az újratölthető pohárért.

  Teljes lista »
 • Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni

  Teázók

  (3 szolgáltató)

  Budapesti kedvenc teázók

  1. Teapalota a Potalához

   Teapalota a Potalához

   Évek óta a kedvenc teázóm. Elsősorban az olyan teaházakat kedvelem, ahol cipő nélkül bekuporodhatsz a puffok, párnák közé; hát a Potala ilyen. Van neki székes/foteles része is természetesen, de mégiscsak a földön, alacsony asztalkánál ülve a legjobb fogyasztani a teákat. Mióta odajárok, már többször változtattak rajta, átrendezések itt-ott, de az alaphangulata ugyanaz maradt.
   Sok teát kóstoltam már náluk, nyaranta inkább shake-et vagy turmixot szoktam. Teák közül emlékezetes maradt a marcipán, a vaníliás fekete tea (Császárvanília), a diótea, és náluk is lehet kapni csáj teát, amit mindenképpen érdemes megkóstolni!
   Lent a pultnál pedig teás kellékeket tudsz vásárolni, szebbnél-szebb teás dobozkákat például.

  2. Mozaik Teaház és Kávézó

   Mozaik Teaház és Kávézó

   Mikor Budapestre költöztem, ez volt az első teaház, ahol jártam. Ennek a helynek illata van. Mozaik-illata. Sokat jártunk ide. Télen. Nyáron. Esőben. Napsütésben is. Ültünk mindenhol, ittunk mindenfélét, voltunk egyetlen vendégek, maradtunk zárásig, de a dobókockával még nem nyertünk. Régen még vízipipáztunk is náluk, de sajnos ma már ezt nem művelhetjük.
   Az ablakból nézheted a Király utcai forgatagot, a „párnás sarokban” pedig csak szimplán elmerenghetsz az élet értelmén, vagy azon, hogy megkóstold-e a gyümölcsteás kancsó tetején illatozó kiázott gyümölcsöket, vagy ne. Vagy vitát indíthattok a barátaiddal arról, hogy rágógumi ízű-e a japán cseresznye tea vagy sem.
   A gyümölcsteákon kívül egyébként abszolút kedvenc a „Mozaik mix csáj” nevezetű teakülönlegesség, amit itt ittam életemben először, azóta imádom. Bár már itthon is szívesen készítem el, néhanapján vissza kell térni a gyökerekhez és inni egy mozaikos csájt is:)

  3. Sirius Teaház

   Sirius Teaház

   Azt hiszem, a Sirius a második kedvenc teaházam a Potala után, és a Mozaik előtt. Nagyon közel van az ELTÉ-hez, ezért az egyetem alatt egész sokszor látogattunk el oda. Bevallom, megesett, hogy ez egy-egy óra rovására történt.
   A „szekrény”-nek nevezett része a kedvencem, itt is főleg a galéria alatti nagy párnák, de maga a galéria is izgalmas, egy kötélen tudod megközelíteni. A rajzok a falon, vagy a vendégek firkái, a kis csengő, amivel a pultosért csöngetsz, mind-mind hozzátartoznak a Sirius-hangulathoz. A teádhoz egy szem teasüteményt kaptál régebben (lehet, még ma is így van), de az étlapról rendelhettél olyasmi néven futó sütiket is, mint „finom sütemény”, „nagyon finom sütemény”, „kevésbé finom sütemény”. Ezen mindig jót derültem, mikor megláttam.
   A teáik finomak, a kiszolgálás is kedves, képes beszippantani a hangulat, ha nem vigyázol:)

  Teljes lista »
 • TLexi TLexi 31 értékelés 2 követő 7 plecsni

  Ebéd/vacsora

  (6 szolgáltató)

  Ahol nagyon szeretek ebédelni vagy vacsorázni.

  1. Wasabi Buda

   Wasabi Buda

   Nagyon szeretem! Ha nagyon ritkán hibáznak, azonnal tesznek valamit az ügy érdekében, ajándék sütemény stb. Sokszor egyébként is kapunk ajándék desszertet, mert többen is szoktunk innen ebédet rendelni. A minőség az esetek 90%-ában tökéletes. Egészségesnek tartom, jó választás!

  2. Pikáns Ãtelbár

   Pikáns Ételbár

   A személyzet nagyon-nagyon kedves, segítőkészek (ha pl. étel tartalmáról érdeklődöm), az ételek változatosak és MINDIG finomak. Szuper, hogy nyáron ki lehet ülni a teraszra. Ez a kedvenc ebéd-helyem, mindenkinek ajánlom!

  3. Da Lello Ristorante & Pizzeria

   Da Lello Ristorante & Pizzeria

   A legjobb pizza a városban. Mondjuk nem is olcsó, de egyszer-kétszer azért lehet ilyet is enni, és cserébe nagyon finom :) Helyben sütött pizza, mindig friss, és nagy a választék. A süteményekről nem tudok nyilatkozni, de jól néznek ki a hűtőben ránézésre.

  Teljes lista »
 • Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni

  Kávé kávé kávé

  (4 szolgáltató)

  Kedvenc kávézók

  1. Cafe Frei

   Cafe Frei

   Sose voltam az a kávés típus, mindig a teák vonzottak. Mert a kávé csak keserű lehet, mert a kávé nem egészséges, és egyéb dolgok, amik miatt nem vágytam rá. De! Ez a helyzet sajnos-nem sajnos tegnap óta megváltozott. Mostantól mindig jeges narancs-mokkát szeretnék inni. És ez bizony a Cafe Freinak köszönhető. És nem elég ez az imádat sem, mert az összes többit meg szeretném kóstolni, ami csak az itallapon fellelhető, és szerepel mellette az "édes" jelző:)

  2. Tchibo Ãrkád Budapest

   Tchibo Árkád Budapest

   Mindig csak elmentem mellette az Árkádban, és csodálkoztam, hogy ez most akkor bolt vagy kávézó...de sose merészkedtem be. Aztán egyszer csak belefutottam a webshopjukba, és rájöttem, hogy rengeteg jó dolog kapható náluk. Ugyan vásárolni még nem vásároltam, de adventre tervezem egy-két szép dekortermék beszerzését:)
   Viszont a múltkor célirányosan besétáltam az üzletbe, tüzetesen körülnéztem, élőben is megállapítottam, hogy tényleg jók a cuccaik, majd ittam egy issssteni Latte Macchiato Nougat nevű csodát, egy kedves kis vajas croissant társaságában, és utána remekül éreztem magam:) Úgyhogy engem hamar levett a Tchibo a lábamról:)

  3. Fahéj Kávézó

   Fahéj Kávézó

   Habár az Astorián jártam egyetemre évekig, az igencsak közeli Fahéj valahogy leszorult a Mélypont-Csendes-Könyvtárklub-Katapult listámról, és csak most szembesültem vele, hogy ez egy jó hely! Nade miért nem ismertem eddig?! Főleg, ha számba vesszük, hányszor mentem el mellette...
   Úgyhogy mindenképp régi hiányosságot pótoltam tegnap. Annak reményében mentünk a Fahéjba, hogy ott már biztos kapható forralt bor. Sajnos, forralt bor még nem volt, viszont forró csoki meg kakaó igen. Meg egy igen furcsa, nagyon erős és nagyon alkoholos kávékülönlegesség (Fahéj néven fut), ami egyikőnknek sem ízlett, úgyhogy azt inkább hanyagolnám legközelebb, de a forró csokijuk (majdnem) mindent feledtetett.

   Negatívum, hogy csak egy vécé van, papír épp nem volt, az ajtót meg nem lehet bezárni. Ezért csak 4-est kap.

  Teljes lista »
 • Cs.Tímea Cs.Tímea >99 értékelés 17 követő 19 plecsni

  Ahol jól esik egy ebéd

  (5 szolgáltató)

  A belvárosban járva vagy ott dolgozva, én a listámban található éttermekben szoktam ebédelni. Az árszínvonal nagyon változatos: a Phad-thai és a Sonkaarcok a drágább kategóriát képviseli, ám az íz és a minőség mindent ver. A Kekszben kellemes és olcsó a napi menü, a CBA Príma üzletekben nagy a meleg étel választéka. A Pasta pedig gyors és trendi, és néha nap jól esik a tészta.

  1. Padthai Wok2Go

   Padthai Wok2Go

   Tegnap hajnalban, éhesen kifejezetten ide szerettem volna jönni. Nem próbáltam még korábban, csak követtem a gyomrom parancsát. Oh, ilyen egy jó döntést :) A hely csodás. Ínycsiklandozó, izgalmas. Különböző alapokhoz különböző feltéteket és szószokat lehet választani. A kombinációk száma szerintem végtelen. A teljeskiörlésű tészta a marhával és a thai szósszal isteni volt. Külön öröm, hogy én nem szeretem a hagymát, és tudtam teljesen hagymamentesen kérni. Az adag számomra hatalmas volt. Bevallom, nem bírtam megenni. Nagyon fájt a szívem ott kell hagyni azt a néhány falatot, mert mennyei volt. Az ára a minőségéhez képest elfogadható, de azért a drágább kategóriába tartozik. Ár ide vagy oda, alig várom, hogy megkóstoljak egy újabb és újabb kombinációt! Hajnalban, reggel, ebédre, vacsira...

  2. Keksz

   Keksz

   Épp ma ebédeltem itt, még friss az élmény. A teraszon ültünk le a, mert szépen odasütött a nap. Az asztalok és székek elég labilisak, de tudom, hogy ma ez a stílus a felkapott. A napi menüt választottam, amihez finom bodza vagy szamóca szörp is járt. A kiszolgálás gyors volt és figyelmes. A brokkoli leves és a pulyka brassói is meglepően finom volt. A brassóiból nem sajnálták a húst. A menü 990 Ft, ami üdítővel együtt nagyon megéri. Egyetlen apró hátrány, hogy a Madách téri parkoló nagyon forgalmas, és épp egy ütvefúróval dolgoztak a közelben. Persze ez nem a hely hibája. Déli ebéd szempontjából nekem ötös!

  3. Pasta.

   Pasta.

   Ebédszünetben épp a Pasta mellett mentem el és gondoltam kipróbálom. Hétköznap 12 előtt nem volt tömeg, de szépen szállingóztak az emberek. A kiszolgálás kedves volt, a látványkonyha érdekes. A napi 4 féle tészta közül (melyek tartalma részletesen le van írva) egy Hófehérke elnevezésű tésztát kértem, amit helyes kis fém foganytús papír dobozban kaptam meg. Úgy alakult, hogy 1 óra múlva tudtam megenni, és meglepő módon a papír dobozban meleg, azaz ehető hőmérsékletű maradt az étel. Az ízvilága kellemes volt, a mennyiség számomra bőséges. Nekem 990 Ft-ért egy kicsit drágának tűnik, de az étel "trendiségét" és újszerűségét meg kell fizetni. Egy sima kifőzdében biztos nem vennék ennyiért tésztát, de a Pastában venni kicsit másabb. Nem minden nap, de egyszer-egyszer kirúgva a hámból, érdemes betérni.

  Teljes lista »
 • Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni

  Ruhavásárlás. Csak stílusosan.

  (5 szolgáltató)

  A helyek, ahova mindenképp be kell néznem, ha venni szeretnék valami szépet:)

  1. Szputnyik shop - D20

   Szputnyik shop - D20

   Sokoldalú kis bolt, minden szegletében valami egész más stílus képviselteti magát. Tényleg külön élmény első alkalommal végigbogarászni a kínálatot. Ugyan még nem vettem náluk semmit [csak majdnem:)], de biztos, hogy máskor is benézek.

  2. Látomás

   Látomás

   Annyira, de annyira sokszor be akartam menni ide, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy hányszor bámultam sóvárogva a kirakatát a troli ablakából. Nem is olyan rég bemerészkedtem körülnézni. Vannak szép dolgaik, de némelyik ruhadarabnak az árát irreálisnak találtam. Az oké, hogy egyedi dolgok is kaphatóak náluk, viszont egy teljesen szimpla pólón/blúzon mi kerül ennyibe? Ugyanilyet veszek bármelyik divatboltban fele annyiért. Persze lehet, hogy az én "egyedi" megfogalmazásommal van a probléma.
   Szóval a Látomást annyira nem az én pénztárcámhoz találták ki, de ha egyszer belezúgok valamelyik tényleg különleges darabjába, még az is elképzelhető, hogy megveszem.

  3. Reserved

   Reserved

   Kedvenc, kedvenc, kedvenc. Ez az a bolt, ahova minden egyes alkalommal be kell mennem, ha az Árkádban járok. És mindig veszek is valamit. Sok-sok szép darabom van innen, a legtöbbet akciósan vettem. 2-3ezer forintért már jó kis felsőket kapni, ezt különösen szeretem. De az akciós termékeket jól meg kell nézni, néha csak itthon vettem észre, hogy hiányzik egy szegecs, hogy gyárilag gyűrött ott, ahol nem kéne, ilyesmik...de a legtöbb termékével sosem volt problémám. Megfizethető és stílusos, love it.

  Teljes lista »
 • Kata7555 Kata7555 >99 értékelés 17 követő 18 plecsni

  Kőbánya gyöngyszemei

  (3 szolgáltató)

  1. Krisztina Cukrászda

   Krisztina Cukrászda

   A Krisztina Cukrászdához sok szép emlékem fűződik. Gyerekként sokszor volt vasárnapi sétáink végállomása. A fagylalt mindig finom volt, szerettünk ide járni, mert kellemes családi program és a hétvége méltó befejezése volt egy ilyen kis fagyizós séta.
   A cukrászdáról tudni kell, hogy minden évben lehet kapni az ország tortáját, melyből nem egyszer már kóstolót is kaptunk. Egy elég pici helyről van szó, mégis a kellemes kiszolgálás, illetve a hely olyan kisugárzással bír, amelytől barátságos és melegséget árasztó lesz.
   A fagylaltokon kívül egyéb sós és édes sütemények tárhelye ez a remek cukrászda.

  2. Tuli Virágüzlet

   Tuli Virágüzlet

   Több évig Kőbányán laktam, így többször betértem már ebbe a virágüzletbe, ami sokszor jó szolgálatot tett már nekem. Többször történt, hogy egy ünnepi alkalomra nem volt jobb ötletem, mint, hogy virágot vagy valami aranyos dolgot vegyek, így mentőötletként tértem csak be. De soha nem jöttem ki üres kézzel. Néha ünnepekre, néha pedig "csak úgy" vettem virágot itt.
   A minap is betértem egy névnapi ajándék reményében, nem volt túl sok időm és egy kis kiegészítő ajándékot kerestem egy nagyobb dolog mellé. Gondoltam egy szép virággal nem foghatok mellé, így hát egy korallvirággal távoztam, bár nem volt könnyű a választás, hiszen annyi színes és csodálatos virág volt szebbnél-szebb formában kihelyezve a polcokra. A kirakatban pedig édesebbnél-édesebb kis figurák trónolnak annak reményében, hogy valaki egyszer elviszi őket. Az árak elfogadhatóak, nem túl drágák és a virágok csodaszépek.
   A látvány pedig magáért beszél beszélnek.

  Teljes lista »
 • Cs.Tímea Cs.Tímea >99 értékelés 17 követő 19 plecsni

  Trendi fitnesz termek

  (3 szolgáltató)

  Egy ideje nagy, modern fitnesz termekbe járok, és leggyakrabban a listámban szereplő háromba. Annak ellenére, hogy visszatérő vagyok azért negatív dolgokat is tapasztalok. Sok szempont szerint lehet termet választani, remélem a véleményeim kicsit hozzásegítenek a választáshoz.

  1. Life 1 Wellness

   Life 1 Wellness

   Amióta megnyitott csak ide járok, mert modern, színvonalas, viszonylag tágas és tetszik a design. Egyébként meg a bérlet kissé drága, de napijeggyel és az akciós hétvégi jeggyel, azért belefér a heti két alkalom sport. Aerobicra rég nem járok, mert a csúcsidőben tele terem, elég zsúfolt. A fitness részen azért lehet helyet találni, bár a futópadok általában foglaltak. Sajnos sok gép nem működik, de legalább lehet nézni a tévét rajtuk, edzésprogramokat választani, és nagyjából pulzust is mérnek. A teremedzők fogjuk rá, hogy segítőkészek, ha egyáltalán felállnak a „bár”pulttól. A gyúrós részen csúcsidőben küzdenek a helyekért a férfiak, sok a külföldi egyetemista, de egyébként elbírja a hely az embermennyiséget. Szerintem az egyik legjobb terem, úgyhogy maradok törzsvendégük.

  2. MegaFitness

   MegaFitness

   Rendszeres fitnesz terembe látogató vagyok. A Mega Fitness Köki megszületésének azért örültem, mert csupán két metrómegállóra lakom, és jobb napokon, még el is tudok sétálni ide. Modern kinézet, nagy tágas terek jellemzik. Az öltöző kicsi és szűkös, ez egy hátránya. A fitnesz gépek választéka elég nagy, de nem a legmodernebbek. Plazma tévét itt is lehet nézni és a zene is kellőképpen hangos. Ez kinek előny, kinek hátrány. Az órák változatosak, és mint általában, 3 különböző típusú terem van. Ami egy óriási hátrány és épp ma tapasztaltam, hogy az órákra bérlet nélkül nem lehet foglalni! Hiába venném meg a napi jegyemet és szeretnék mindenképp bejutni pl. egy kistermes órára, sajnos nem tudom bebiztosítani magam. Miért is? Akkor tegyék kötelezővé, hogy bérletet kell venni... Előny, hogy péntek mozgós péntek és csak 650 Ft a jegy. A terem árai, főleg a minőséghez képest korrektek, és még a picurka szaunát/wellness részleget is lehet használni.

  3. Gilda Max

   Gilda Max

   Frekventált helyen lévő terem, melynek további előnye, hogy plázában van, tehát egybe lehet kötni az edzést bevásárlással, mozizással, ügyintézéssel. A terem modern, és jól felszerelt. Van egy hatalmas aerobik terme, ami bármilyen nagy, van, amikor kicsi, és alig férünk el a népszerű órákon. A spinning teremben „nem csúcsidőben”, előfordult már, hogy egyedül voltam az órán, de az oktató így is megtartotta. A kardio gépek egy szinttel magasabb vannak, mint a kondigépek, így pl. futás közben legalább lehet nézelődni. A kardio gépek egyébként nem a legújabbak. A kondi részen nincsen túl sok hely. Talajgyakorlatokat a fekvenyomó padoknál lehet végezni, ami nem olyan komfortos érzés, ráadásul előfordul, hogy átlépnek rajtad. Egyébként korrekt szolgáltatásokat nyújtó terem. Jó választás lehet.

  Teljes lista »
 • OhayoNikki OhayoNikki >99 értékelés 15 követő 16 plecsni

  Kaját, de gyorsan!

  (3 szolgáltató)

  Ha pang a hűtő, itt az ideje rendelni valami finomságot...

  1. La-Guna Ãtterem & Pizzeria

   La-Guna Étterem & Pizzeria

   Az étterem keleti specialitásokra szakosodott, ezt azonnal ki lehet szúrni, amint átléptük a küszöböt. Fantasztikus a berendezés, már-már giccses, de aki egy cseppet is ismeri az efféle éttermeket, nem lepődik meg túlságosan és elmerül az Ezeregyéjszakában. Igazán változatos a kínálat, az étlapon figyelmesen fel van tüntetve melyik étel mit tartalmaz, és egyáltalán melyik nemzetközi konyha specialitása. Bevallom, a sok újdonság kicsit megrémített, de aki ide belép, annak kint kell hagynia a kételyeit és merészen belevetni magát az ízek világába. Gyakorlatilag semmivel nem fogunk mellé, ha tudjuk, milyen ízeket nem szeretünk mixelve.

  2. La-Guna Sushi Bar

   La-Guna Sushi Bar

   Az első hely, ahol valaha is megfordult sushi a számban. Ami jó dolog, ha bemegy egy külföldi ételekre specializálódott étterembe az ember, ha a felszolgáló magyar, de a szakács ízig-vérig annak az országnak a szülötte, amelyiknek az ételeit készíti. A következő benyomást a hely adja, ami vagy ízlésesen van berendezve, vagy nem. A La-Guna esetében ugyan kis vendéglátó térről beszélünk, de nagyon kényelmes és mutatós. A lényeg pedig nem más, mint az étlap. Az étlap, ami meghatározza jövetelünk célját. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nyeltem nagyokat a gusztusosnál gusztusosabb képek, és nem esett volna le az állam az árak láttán! A menüben majdnem kétszáz féle étel között böngészhetünk, igen-igen kedvező áron. Lehetőleg csukott szájjal tegyük, ne nyálazzuk össze az étlapot, gondoljunk másokra is, akik később rendelnének belőle. A választás általában hosszú folyamat annak, aki bizonytalan és kétségei vannak a sushit illetően. De ha végre rendelt, a szakács nem marad hálátlan. Olyan tálat rak a vendég elé, ami nem csak a szemét gyönyörködteti. A legjobb hely, ha valami különlegeset szeretnék enni.

  3. Pizza King

   Pizza King

   Egymást érik a pizzériák a városban, egyik ínycsiklandozóbb a másiknál. A választás gyakran nehéz, amit most szeretnék megkönnyíteni. Nemhiába hívják Pizza Kingnek ezt az éttermet, hiszen a pizzakészítés királyának is nevezhetnénk. A tészta szinte szétolvad a szánkban, a gazdag és változatos feltét kényezteti ízlelőbimbóinkat. Kedvenc pizzáimat inkább rendelem, mert nagy társasággal az igazi a családi méret elfogyasztása, viszont a normált egyedül is képes vagyok befalni egy jó filmet nézve, vagy csak úgy vacsora gyanánt. Illatosan gőzölve a legjobb, ezt a futárok is tudják, ezért soha nem késlekednek.

  Teljes lista »