(3 szolgáltató)

Városligeti éjszakák

Sörözők, szórakozóhelyek a Városligetben

Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni
 1. Szaft

  Szaft

  Szégyen, hogy zuglói lakosként nem magamtól jöttem rá ennek a helynek a létezésére, holott hetente többször is eltekerek mellette. De most, hogy végre megmutatták, hogy ilyen is van, tuti hamar oda fogok szokni. Ennek örömére a héten kétszer is jártam náluk. Első alkalommal este ültünk be, kacsák úszkáltak mellettünk, a szemem pedig le sem bírtam venni a Vajdahunyad váráról. Majdnem minden stimmelt, csak épp búzasör nem kapható. Ezt szomorúan tapasztaltam.
  Második alkalommal a kánikula közepén érkeztünk, ekkor szinte csak turisták vendégeskedtek náluk. Finom limonádé, finom almafröccs. Kávét kicsit késve kaptuk meg, de adtak ajándékba egy újabb kávét!
  Tehát maximálisan elégedett vagyok a hellyel, reggel-este is tökéletes választás, ha a Ligetben jársz, szép a környezet, és az árak is korrektek.

 2. Dürer Kert

  Dürer Kert

  Eléggé szeretem ezt a helyet, igazából már évek óta :) Voltam már mindenféle eseményeken, mindenféle céltalan beüléstől-kiüléstől kezdve a konkrét koncertekig, na meg persze az "Én és a biciklim" fotózások. Szeretem, hogy egy labirintus az egész, és bármerre mész, kilukadsz egy másik teremben-folyosón, vagy a kertben. A fellépők abszolút változatosak, egyszer a metal az úr, máskor meg Ludmillára pattoghatsz, és csupa elektronika minden, harmadszor meg Depeche Mode-est van. Tényleg mindenki megtalálja a maga zenei stílusát. Legalább egyszer be kell térni körülnézni!

 3. Kertem

  Kertem

  Onnan ismerhető fel, hogy rekordmennyiségű bringa van a közelében, és esténként szól valami zene. Igazából tökjó hangulatú kis hely, bár az áraival nem vagyok annyira kibékülve. Legutóbb két, házi grillkolbásznak csúfolt, virslinél is vékonyabb húsdarabot adtak 1000 Ft-ért, amivel még én sem laktam jól, pedig tényleg nem eszem sokat. Úgyhogy, ha jól akarsz lakni, itt ne egyél. Viszont meglepő módon – még ősszel – a cézár salijukban nem csalódtam, bár azóta már lehet abból is kispórolják az anyagot...