(3 szolgáltató)

Trendi fitnesz termek

Egy ideje nagy, modern fitnesz termekbe járok, és leggyakrabban a listámban szereplő háromba. Annak ellenére, hogy visszatérő vagyok azért negatív dolgokat is tapasztalok. Sok szempont szerint lehet termet választani, remélem a véleményeim kicsit hozzásegítenek a választáshoz.

Cs.Tímea Cs.Tímea >99 értékelés 17 követő 19 plecsni
 1. Life 1 Wellness

  Life 1 Wellness

  Amióta megnyitott csak ide járok, mert modern, színvonalas, viszonylag tágas és tetszik a design. Egyébként meg a bérlet kissé drága, de napijeggyel és az akciós hétvégi jeggyel, azért belefér a heti két alkalom sport. Aerobicra rég nem járok, mert a csúcsidőben tele terem, elég zsúfolt. A fitness részen azért lehet helyet találni, bár a futópadok általában foglaltak. Sajnos sok gép nem működik, de legalább lehet nézni a tévét rajtuk, edzésprogramokat választani, és nagyjából pulzust is mérnek. A teremedzők fogjuk rá, hogy segítőkészek, ha egyáltalán felállnak a „bár”pulttól. A gyúrós részen csúcsidőben küzdenek a helyekért a férfiak, sok a külföldi egyetemista, de egyébként elbírja a hely az embermennyiséget. Szerintem az egyik legjobb terem, úgyhogy maradok törzsvendégük.

 2. MegaFitness

  MegaFitness

  Rendszeres fitnesz terembe látogató vagyok. A Mega Fitness Köki megszületésének azért örültem, mert csupán két metrómegállóra lakom, és jobb napokon, még el is tudok sétálni ide. Modern kinézet, nagy tágas terek jellemzik. Az öltöző kicsi és szűkös, ez egy hátránya. A fitnesz gépek választéka elég nagy, de nem a legmodernebbek. Plazma tévét itt is lehet nézni és a zene is kellőképpen hangos. Ez kinek előny, kinek hátrány. Az órák változatosak, és mint általában, 3 különböző típusú terem van. Ami egy óriási hátrány és épp ma tapasztaltam, hogy az órákra bérlet nélkül nem lehet foglalni! Hiába venném meg a napi jegyemet és szeretnék mindenképp bejutni pl. egy kistermes órára, sajnos nem tudom bebiztosítani magam. Miért is? Akkor tegyék kötelezővé, hogy bérletet kell venni... Előny, hogy péntek mozgós péntek és csak 650 Ft a jegy. A terem árai, főleg a minőséghez képest korrektek, és még a picurka szaunát/wellness részleget is lehet használni.

 3. Gilda Max

  Gilda Max

  Frekventált helyen lévő terem, melynek további előnye, hogy plázában van, tehát egybe lehet kötni az edzést bevásárlással, mozizással, ügyintézéssel. A terem modern, és jól felszerelt. Van egy hatalmas aerobik terme, ami bármilyen nagy, van, amikor kicsi, és alig férünk el a népszerű órákon. A spinning teremben „nem csúcsidőben”, előfordult már, hogy egyedül voltam az órán, de az oktató így is megtartotta. A kardio gépek egy szinttel magasabb vannak, mint a kondigépek, így pl. futás közben legalább lehet nézelődni. A kardio gépek egyébként nem a legújabbak. A kondi részen nincsen túl sok hely. Talajgyakorlatokat a fekvenyomó padoknál lehet végezni, ami nem olyan komfortos érzés, ráadásul előfordul, hogy átlépnek rajtad. Egyébként korrekt szolgáltatásokat nyújtó terem. Jó választás lehet.