(7 szolgáltató)

Top üzleteim

Ahol vásárolok

Csodabogi Csodabogi >99 értékelés 11 követő 21 plecsni
 1. Alberto Zago

  Alberto Zago

  Cipő és táska mániás. Van olyan nő, aki nem?!
  Hát ha ezeket a cipőket meglátod, szerelmes leszel azonnal. Velem is így történt. Ma már a Westendből eltűntek, amit nagyon sajnálok. Így kénytelen vagyok a márka után menni. Csodaszép pipellők. Nem olcsó áron. Megvárom a leértékeléseket és akkor az én gyűjteményem is gyarapodik. Egyedi és stílusos, nagyon kényelmes cipők. Magas sarok és mégis hordható. Meg sem merem számolni hány példány ékesíti szekrényemet ezen márkabolt cipőiből. Egy vagyon lenne az értéke. Lányok egyedül menjetek vásárolni, mert párotok rosszul lesz, az áraktól. :)Érdemes az akciókat figyelni.

 2. Chantall

  Chantall

  Egy nagyon színvonalas, elegáns stílust képvisel a márka. Egyedisége, eleganciája fogott meg elsősorban. Ez az a márka, amit még a TV műsorvezetőkön is gyakran láthatunk. Nem köszön vissza a stílus és az egyediség más márkákhoz hasonlóan. Színvilága egyedi. Törzsvásárlóként értesítést kapok, ha leárazás van és minden kedvezményre jogosult vagyok. Én ezzel élek is. Az eladók képzettek és segítséget nyújtanak abban is, hogy mi az ami részedre előnyös. Nem tudok az üzletből úgy távozni, hogy valami új darabbal ne bővüljön ruhatáram. Minőségileg egy olyan stílust képvisel, amit még évek múlva is szívesen tudsz felvenni és nem megy ki a divatból. Árkategóriában egy közép-felső kategóriát képvisel. De egy örök darabot kapsz érte.

 3. Zara

  Zara

  Az egyik kedvenc márkám. Ennek a márkának hazai képviseletében a legszebb áruház a Váci utcában található. Több szinten, szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő trendi, elegáns stílust. A Zara márka képviseli azt a trendet számomra, ami mind stílusában, mind eleganciájában egyediséget képvisel. Árban egy közép-felső kategóriát képvisel, de cserébe egy minőségi trendet képvisel. Nagyon szeretem a kiegészítőit is, illetve a cipőkért egyszerűen élek-halok. Kevés alkalom adódik, amikor ne itt vennék alkalmi ruhákat. Egyetlen egy gond van, mindig formában kell lenni, mert akárkin ezek a trendi ruhák nem igazán állnak jól. Szóval ha egyedit és stílusosat szeretnél, akkor szeretettel ajánlom. Ígérem üres kézzel nem távozol, max. üres pénztárcával. :)

 4. Marks & Spencer

  Marks & Spencer

  Angol elegancia és minőség a javából. Kicsit konzervatívabb stílus. Amikor titkárnős korszakom volt, rengeteg szoknyám, blúzom és nadrágom volt innen. Nagyon szerettem és évekig hordtam, mivel minőségileg egy csúcs kategória. Árban érezhető is. Letisztult formái miatt mindig meg is szóltak, hogy lehetnék egy kicsit vagányabb is. Ahogy öregedtem és vagányabb lettem, az üzlet el is került. Vagy én őt. :)Ajánlom, ha konzervatív akarsz lenni, a mai vagány világban.

 5. Promod

  Promod

  A PROMOD márka egy letisztult hétköznapi, konzervatívabb stílust képvisel a divat területén. Árkategóriájában is egy közép kategóriát von maga után. Nagyon kedves kiszolgálásban részesülsz és ami nekem nagyon tetszik, ha méretre van szükséged, akkor segítenek és nem kell az próbafülkét elhagynod, ha egyedül vagy. Ezt kevés üzletben tapasztalom. Ugyanis ha "single"-ként vásárolsz, ez esetben annyiszor kell próbálnod, ahányszor nem találod el a méretet és ebben egyedül vagy, mint a kisujjam. Ezen szokást ajánlom más üzletekben is. Jó gondolat az üzletvezetőktől. Kiegészítőkből is találsz magadnak megfelelőt. Szeretem, hogy az új dolgokat mindig a bejárathoz teszik, jó látható területre, biztos, hogy hamar észreveszed, mi is kell neked a hétköznapi viseletek kavalkádjában. Hű PROMOD rajongó vagyok. Már több üzletet is kipróbáltam, de sosem találok azonos kínálatot. Szóval hajrá, ha valami újat akarsz és minőséget a hétköznapokra.

 6. Calzedonia

  Calzedonia

  Tudnak ezek az olaszok valamit. Nagyon szeretem a kiegészítőket és ezekhez tartozik a harisnya. Egy színes vagy szexi harisnya, mindig feldobja ruhatáramat. Ehhez nem elengedhetetlen a minőség és trend. Ez a márka nagyon méltó képviselője ezen piacnak. Talán hasonló nincs is a piacon, maximum követői vannak. Árban nem a legolcsóbbak, de minőséget képviselnek és mint mi nők tudjuk egy jó harisnyánál nem előny, ha csak egyszer tudjuk felvenni. Sőt, van amit egyszer sem, mert azonnal a szál felfut. Ha viszont megszeretjük, akkor visszatérünk és vásárolunk belőle. Szeretjük az akciókat, itt erre is van lehetőség. Fürdőruhákban is egy felső kategóriás trendet és minőséget képviselnek. Télen is tudunk ezen kollekciókból válogatni, ami még nálunk egyedinek minősül. Az eladók mindig kedvesek és nem utolsó sorban megmutatják a harisnyákat, nem a dobozt vetetik meg velünk. :) Nem lesz csalódás otthon. Bárkinek ajánlom, teljes felelősséggel. Az olasz minőségben mindig bízhatsz. Az olaszokban már kevésbé...:)De ezért szeretjük őket...:)

 7. Nike

  Nike

  Imádott sportmárkám. Elfogult vagyok a NIKE sportmárka tekintetében. Teljesen el voltam szomorodva, amikor azt hallottam kivonult az országból. De a NIKE megcáfolta a hírt és nyár elején megnyitotta kapuit ismét a Westendben. Mint rendszeres futó, természetesen csak NIKE cipőben futok, és a ruházatom is ezen márkát képviseli. Nem azért, mert anyukám az asztal körül kergetett gyermek koromban. :) Egy közép-felső kategóriát képvisel árakban, de a minőség az minőség. Akkor amikor az ember sportol, nem mindegy milyen cipőt és milyen ruházatot visel. A cipő, hogy kényelmes legyen és fogja az ember bokáját, hát ugye ez nagyon fontos. A ruházatról nem is beszélve, hogy lelegezni tudjon a test és bőr. És mivel edzés után azonnal megy a ruházatunk a szennyesbe, fontos, hogy bírja a rengeteg mosást. Nekem van olyan NIKE futó nadrágom, ami közel hét éves. Pedig aztán a mosógép ad neki rendesen és van olyan hét, amikor kétszer is találkozik a mosással. Szóval nem elhanyagolható márka a piacon és a stílus és elegancia is bele van csempészve a NIKE érzésbe. Tudd sportosan elegáns lenni és tud sportosan sportos lenni...:)