(3 szolgáltató)

Szépségápolás

Ami egy nőnek jár

Csodabogi Csodabogi >99 értékelés 11 követő 21 plecsni
 1. Krizsán Győző Szalon Hairfun

  Krizsán Győző Szalon Hairfun

  Nem is merem leírni, hogy közel 20 éve a fodrászom Győző. Azóta csakis ő vághatott bele a hajamba. :) A név kötelez. Ha egyedi színre, ha egyedi stílusra vágysz, akkor próbáld ki őt, persze ha még nem találkoztál volna vele, bár a munkái számos helyen láthatóak. Amiért szeretem? Mert úgy vágja le a hajad, hogy otthon neked is úgy áll számos hajmosás után. Egyedi színeket varázsol, ami természetességet sugároz. Mesteri munkád ad ki a kezéből. És ha hosszú hajad van, akkor nem nyír bele 25 cm-t és lesz rögtön rövid, ő imádja a hosszú hajat, és szereti, ha te is növeszted. Nem esik a fodrászok hibájába, vágjunk csak egy kicsit...:)Próbáld ki, egyedi leszel

 2. Nail & Go

  Nail & Go

  Ismét itt karácsony előtt. Szeretne az ember szép kezekkel az új évbe lépni. Gondoltam én. De tévedtem. Azzal számoltam, hogy egy óra alatt kész is leszek. Egy francia gél lakkot sikerült manikürrel együtt 22 perc alatt a hölgynek megcsinálni. Na olyan is lett. Azon gondolkodtam, hogy nem fizetem ki vagy kérek másik hölgyet, aki normálisan megcsinálja, de úgy voltam vele, hogy most itt is reklamáljak. Belefáradtam. Egyszerűen a minőség kezd az ablakban lenni. Az árakról ne is beszéljünk. Közel 4.000,- Ft-ért kaptam egy ocsmány francia körmöt. Elment a kedvem az egésztől.

 3. Bali Hajnal Szalon

  Bali Hajnal Szalon

  Egy kis szépségsziget a Bazilika lábánál. Nagyon barátságos környezet és kedves kiszolgálás. Én csak a pedikűr szolgáltatást vettem eddig igénybe, de Áginak isteni keze van. Másfél óra kényeztetés a lábnak. Ritka ma Magyarországon a jó pedikűrös. Nem csak szép lábakkal távozom, hanem tanácsokat is kapok az otthoni ápolást illetően. Kedves szavak, gyönyörű lábak, körmök és egy kis masszázs is jár a lábnak. Nem elhanyagolható, hogy télen, de legfőképpen nyáron ápolt lábakkal lépkedjünk csodás cipőnkben az utcán. Az ápolt lábakért és körmökért, Ági kezével. Ajánlom...:)