(5 szolgáltató)

Ruhavásárlás. Csak stílusosan.

A helyek, ahova mindenképp be kell néznem, ha venni szeretnék valami szépet:)

Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni
 1. Szputnyik shop - D20

  Szputnyik shop - D20

  Sokoldalú kis bolt, minden szegletében valami egész más stílus képviselteti magát. Tényleg külön élmény első alkalommal végigbogarászni a kínálatot. Ugyan még nem vettem náluk semmit [csak majdnem:)], de biztos, hogy máskor is benézek.

 2. Látomás

  Látomás

  Annyira, de annyira sokszor be akartam menni ide, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy hányszor bámultam sóvárogva a kirakatát a troli ablakából. Nem is olyan rég bemerészkedtem körülnézni. Vannak szép dolgaik, de némelyik ruhadarabnak az árát irreálisnak találtam. Az oké, hogy egyedi dolgok is kaphatóak náluk, viszont egy teljesen szimpla pólón/blúzon mi kerül ennyibe? Ugyanilyet veszek bármelyik divatboltban fele annyiért. Persze lehet, hogy az én "egyedi" megfogalmazásommal van a probléma.
  Szóval a Látomást annyira nem az én pénztárcámhoz találták ki, de ha egyszer belezúgok valamelyik tényleg különleges darabjába, még az is elképzelhető, hogy megveszem.

 3. Reserved

  Reserved

  Kedvenc, kedvenc, kedvenc. Ez az a bolt, ahova minden egyes alkalommal be kell mennem, ha az Árkádban járok. És mindig veszek is valamit. Sok-sok szép darabom van innen, a legtöbbet akciósan vettem. 2-3ezer forintért már jó kis felsőket kapni, ezt különösen szeretem. De az akciós termékeket jól meg kell nézni, néha csak itthon vettem észre, hogy hiányzik egy szegecs, hogy gyárilag gyűrött ott, ahol nem kéne, ilyesmik...de a legtöbb termékével sosem volt problémám. Megfizethető és stílusos, love it.

 4. Springfield Man & Woman

  Springfield Man & Woman

  Egyik kedvenc márkám a Springfield. Minden egyes szezonban kreatív, színes, igazi vagány darabokkal rukkolnak elő. A ruhákon kívül más apróságokat is kapni náluk, parfümöt, ékszereket, sőt sminkeket is. Legszívesebben felvásárolnám az egész női részleget náluk, beleértve a kedves, mintás zoknijaikat, amikért szintén odavagyok.
  A fiúkat is érdemes becsábítani ide, vagy ajándékba venni nekik valamit. Vásároltam már itt fiúval farmert, pólót, Joker-es pizsamát is. Ha már Joker, megjegyezném, hogy a filmes pizsama-széria zseniálisra sikeredett, Batmant és Supermant is megtalálhattuk náluk, sőt, lehet, hogy még mindig kapni. Egyszer pedig ajándékba vettem egy szintén kihagyhatatlan Nightmare Before Christmas-es fiúpólót. Én tehát eléggé odavagyok a filmes ötleteikért, holott magamnak még nem vettem itt semmi ilyesmit. Ja, és a fiúknak boxerért is érdemes betérni, szép, igényes darabok közül válogathatnak.

 5. Stradivarius

  Stradivarius

  Nagyon-nagyon régóta vártam már, hogy a Stradivarius-Bershka-Pull&Bear hármasa beköltözzön az Árkádba. Közel a bejárathoz, finom illatú boltjával hívogat a Stradivarius, muszáj bemenni körülnézni. Ugyan nem minden ruhájuk tetszik, de sok-sok szépséget lehet találni, elérhető áron. Elsőre kiszúrtam az öveket, szerintem hamarosan be is ruházok párra. Továbbá vettem náluk egy trench coatot, aminek sajnos a minőségével nem voltam megelégedve (1 hét után szakadni akartak lefele a gombjai, zsebénél is engedett a varrás), visszavittem cserére. Kedvesen, egy szó nélkül kicserélték nekem, ezért igazán hálás vagyok. Bár az újdonsült darabnak is 1 hét után leszakadt a gombja...
  Tehát minőségében sajnos annyira nem jó:(
  Akármennyire is szeretnék itt többet vásárolni, ezt bele fogom kalkulálni a későbbiekben.