(4 szolgáltató)

Lelkemnek

ami a legfontosabb

Csodabogi Csodabogi >99 értékelés 11 követő 21 plecsni
 1. Oxygen Wellness és Fitness Központ

  Oxygen Wellness és Fitness Központ

  A legjobb fitness és wellness láncolat. Retro stílusban kialakított wellness részleg, ami a téli esti órákban isteni hangulatvilágítással fejteti veled a napi gondokat. Egyszerűen imádom télen ezt a részleget. Többféle szauna, infraszauna, aroma kabin, gőzkabin, só kamra, pezsgőmedence, úszásra alkalmas medence. A relaxáció legszebb és legjobb helyszíne. Nagyon tiszta és higiénikus. A fitness részben azt szeretem, mivel én futni járok ide rendszeresen, hogy mindig van szabad futópad. Más edzőtermekkel ellentétben, nem elhanyagolható. A kardió gépekből is mindig van szabad. Közben nézheted kedvenc műsorodat vagy zenét hallgathatsz, ha egyedül vagy és nem kísért el edzőtársad. Trénerek segítenek a gépek használatában és a megfelelő testsúly ,étrend kialakításában. Egyetlen egy dolgot nem szeretek itt, ha az öltözőben a mellettem lévő szekrényben éppen öltöznek. Ennek kicsi az esélye, mivel hatalmas az öltöző, de a recepciós lányoknak ehhez érzékük van, hogy mindig olyan kulcsot adnak, ahol tuti éppen öltöznek. :) Ez az én szerencsém. Az infra szaunát rendszeresen igénybe szoktuk barátnőmmel venni, de ehhez nem kell a wellness részbe menni, a női öltözőből is elérhető. Ez nagyon pozitív. Saját parkolóval rendelkezik. Mivel nagyságát tekintve nem kicsi, de nagy, szóval nincs tömeg. Aki celebekkel szeretne találkozni, na az itt van bőven. Viszont ők is csak emberek. :) Gyermekmegőrzőjük is nagyon speciális és gyermek centrikus. Ajánlom, ha nincs mama vagy bébiszitter. Ünnepnapokon is mindig nyitva van bár akkor változó a nyitva tartás, érdemes figyelni a weboldalukat. Mindig vannak kedvezmények is. Árakban egy közép-felső kategóriát képvisel. Isteni a kávézója és ha ledolgoztad a kilókat, akkor irány a sütis pult. Isteni sütemények vannak gyümölcscukorral. Hogy azért annyira ne hizlaljon. Én nem hagynám ki a helyedben. Aztán van miért jönni legközelebb.

 2. Oktogon Tánc Centrum

  Oktogon Tánc Centrum

  Ha szeretsz táncolni, akkor itt biztos találsz magadnak megfelelő stílust. Ha nem tudsz, akkor megtanítanak. Érdemes a lányoknak párt vinni, mert mindig fiú hiányban szenvednek a kurzusok. Én a latin tánc stílus híve vagyok. Nagyszerű progamokon lehet a tánctudásodat fitogtatni. Számos estéket rendeznek és néhány hét alatt biztos tánctudásra tehetsz szert. A tánctanárok profik. Imádom. Jó mozgás és kitűnő kikapcsolódás a város szívében.

 3. Aquincum Spa - The Aquincum Hotel Budapest

  Aquincum Spa - The Aquincum Hotel Budapest

  Néhány alkalommal barátnőmmel meglátogattuk a szálloda spa részét. Ha egy kis nyugalomra, eleganciára és kényeztetésre vágysz, megfontolandó helyszín. Nem igazán a fiataloknak ajánlom, inkább a középkorúak ideális helye. Ezt azonnal levettük. Illetve árkategóriájában is felsőbb színvonalat képvisel. Én nem voltam elájulva, mivel sok ilyen hasonló helyen voltam már, szerintem vannak ennél már jobb és érdekesebb helyszínek. Viszont, ha olyan külföldi középkorú vendéged van, akik szereti a hagyományokat és a spa nyugalmát, akkor mint szálloda és spa centrum, ajánlom. A vendéged nem fog csalódni.

 4. Holiday Beach Budapest

  Holiday Beach Budapest

  Meleg nyári hétvégék egyik legjobb helyszíne. Közel a város szívéhez és a Római-part legszebb részén található. Megvan a strand feeling, de mégis egy modern, színvonalas szálloda napozóteraszán vagy. Könnyen tudsz parkolni a szálloda parkolójában, igénybe tudod venni a gyönyörűen kialakított öltözőket, ebédelni tudsz a frissen készített ételekből, melyet séfek készítenek előtted a teraszon. Hangulatos, csendes környezetben élvezheted a nyári napsütést. Családoknak is szívesen ajánlom, mert gyermekbarát és nagyon tiszta. Kulturáltan meg van oldva a gyermekmedence és játszórész. Nem zsúfolt és napozóágyakat vehetsz ingyen igénybe. Ideális helyszín egy igazi nyári hétvégére, strandolásra barátokkal, családdal. Árkategóriában egy közép-felső kategória, de ezért egy nagyon szivonalas hétvégét tudhatsz magadénak.