(6 szolgáltató)

Koktél-lelőhelyek

Koktélos helyek

OhayoNikki OhayoNikki >99 értékelés 15 követő 16 plecsni
 1. Comics Shottail Bar

  Comics Shottail Bar

  A képregények rajongóinak feltétlenül el kell ide látogatniuk. Bizony, még nekem is leesett az állam, amikor Amerika Kapitány életnagyságú képe villant elém, miközben a koktélomra vártam. Sőt, néhány ital után már a Bosszúállók előtt riszáltunk a legjobb zenékre, de ez már egy másik történet... A lényeg, hogy rendkívül látványos és kreatív a hely épp annyira, mint a bár italkínálata.

 2. Mika Tivadar Mulató

  Mika Tivadar Mulató

  A barátnőim közül ismerte valaki a helyet, és az ő lába nyomát követve tévedtünk be ide. A korábbi véleményezők emlegetik mint romkocsmát. Ha ez tényleg az, akkor én először jártam ilyen helyen. A berendezés tényleg megállja a helyét egy kis retrót idézve, néhány ezt prezentáló tárgy is ki van állítva. Sötét lyukakban lehet megbújni bent, kintre sajnos nem jutottunk, mert a vendégsereg ott tobzódott, nem láttuk értelmét bepréselni magunkat egy fülledt nyári éjszakán a tömegbe. A "sötét lyukak" adják meg az igazi hangulatot, ráadásul válogathatunk belőle bőven. Az árak elfogadhatóak, valóban a középosztályt célozza meg, ahogy ezt korábban találóan meg is jegyezte az egyik véleményező. Mivel a célunk csak a fogyasztás és a dumaparti volt, a zene egyik fülemen be, a másikon kifolyt. A koktélokból szemezgettünk, és nagyon jól megadta a kezdő lökést az estének.

 3. Doboz

  Doboz

  Az éjszaka közepén jutottunk el ide, és gond nélkül be is tudtunk menni. Maga a hely tényleg lenyűgözött, alapvetően nem volt kontár a belső építész, és hogy a tulaj rögtön egy egész bérházat szórakozóhellyé alakítson, ez taglózott le a legjobban. Persze, a buli szigorúan csak a földszinten maradhat, a többi rész le van zárva a szórakozók elől. Nagyon sokan voltak, több korosztályból is előfordultak, de mindenki ugyanolyan jól érezte magát. A DJ remekül keverte a talpalávalót a pultban, csak azt sajnáltam, hogy amekkora tömeg befogadására képes a Doboz, annak csak a negyede képes a parkettre bejutni. Viszont előny, hogy szinte minden "sarkon" áll egy bárpult, így nem nagyon kell sorbanállással tölteni az időt. Egy kellemetlen élményünk volt, méghozzá fizetésnél. Megkaptuk az itallapot a koktélkínálatról, és bőszen meg is rendeltük a Zombie koktélokat. Csakhogy fizetésnél derült ki, hogy bizony nem azon az áron, hanem drágábban számolják. Ez volt az éjszaka hidegzuhanya, hiszen a továbbiakban kétszer is meggondoltuk a fogyasztást. Ezt a kellemetlenséget leszámítva igazán jól éreztük magunkat.

 4. Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

  Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

  Az első olyan cukrászda, amiért nem kell bemetróznom a belváros forgatagába vagy a budai hegyekbe. Szinte századeleji hangulat fogadja a betérőt, ami azonnal magával ragadja az embert. A kínáló pult azonban tovább repíti egy édesebb világba. Rengeteg ízű és díszítésű szeletek csábítják az édesszájúakat. Már eszembe jutott, ha betörne ide egy rabló, valószínűleg az édességeket vinné egyedül. Nem mintha én terveznék ilyesmit... Ennyit a sütirablásról. Ha ellopni nem is, de megvenni megvehetem, mert az árakat nem literben mérik, így nem merül el benne a pénztárcám. Rendesen körutakat szervezünk oda a barátokkal, hogy feltérképezzük az összes süti és koktél ízeit. Gátat csak a kalóriák vethetnek. Aki erre is fittyet hány, a mennyországban fogja érezni magát!

 5. Club Underground

  Club Underground

  Egy tökéletesen sikerült este receptjében nem szerepel sok hozzávaló. Kellemes társaság, jó hangulat, alkalomhoz illő zene, jó minőségű italok és nasik, mi szem-szájnak ingere. De ki gondolná, hogy ennél pörgősebbé is tehetjük az összejövetelt a Club Undergroundban? Én sem hittem, hogy az éjszakánk ezen a helyen lesz megkoronázva! Az italválaszték bőséges, ajánlom a Piña Colada-t! A klub művészei gondoskodnak a felejthetetlen élményről, fantasztikus hangulatot teremtenek újra és újra egyedi stílusukkal és előadásukkal.

 6. Liget CLub & Bar

  Liget CLub & Bar

  Egy csajos házibulin éjszaka háromkor jött az ötlet, hogy menjünk a Morrison's-ba. Erről a helyről csak pletyka- és reklámszinten hallottam, akkor jártam itt először. Ami meglepetésként ért már a bejáratnál, hogy elkérték a személyinket. Ez egyrészről érthető, másrészről bóknak fogtam fel, hogy nem néznek bennünket nagykorúnak... Díjazom, hogy annyi teremben más-más zene szól, mert így gazdag a választék. Mindenhol szuperül keverik a DJ-k, nem panaszkodhattunk. Sokféle ember megfordul itt, és ez szimpatikus volt, hiszen ha egy szórakozóhely így össze tudja hozni a különböző érdeklődésű embereket, az pozitívum a szememben. Csalódásként a koktélokat könyvelném el. Nem is az ára, mert jó, kérjenek el érte annyit, amennyit, de amit mi kaptunk, az inkább cukorszirup és keserű epelé volt. Ettől függetlenül tényleg jól szórakoztunk.