(4 szolgáltató)

Kedvenc hamburgereseim

Ahány ház, annyiféle hamburger. Ki ilyet, ki olyat szeret. Leírom, hogy én hol ettem jót és azt miért ajánlom nektek. A Kőlevesben nagyon finom csirkés burgert ettem, igazi jó minőségű ketchuppal. A Jack'Brugerben saját készítésű burger van, különleges zsemlével, kedvező áron. A Manga Cowboy hangulatos hely, de drága. A hambi finom, de kicsi. A Téli kertemben balkán burger van, ami óriási, az ára sem vészes. Steak burgonyával kínálják, de azt csak mutatóba adnak.

Cs.Tímea Cs.Tímea >99 értékelés 17 követő 19 plecsni
 1. Kőleves Vendéglő és Kert

  Kőleves Vendéglő és Kert

  A kert hangulata a hagyományos retro hangulatot idézi, az asztalok kicsit koszosabbak a kelleténél (de lehet, hogy mindez csak a nappali fényben tűnt fel), de az asztal rácsai közé beszorult ételmaradékok a ragacsos itallappal eltakarhatók. A kert egyébként kellemes: mellettünk egy egész család táborozott 3 gyerekkel, akik eljátszottak a különféle játékokkal és bújócskáztak a függőágyban. Szóval gyerekbarát. A roston csirkés hamburger finom volt, és bőséges a sült krumpli is. A ketchup pedig nem hígított műanyag ízű volt, hanem minőségi! A kaja miatt ajánlom.

 2. Jack's Burger

  Jack's Burger

  Nagyon megörültem, mikor véletlenül rátaláltam erre a helyre. Főleg örültem, hogy ahhoz képest hogy abszolút turistaközpontba van, kedvezőek az árai. Egy hambi sültkrumplival 1200 Ft körül van. Kint az asztalok elég magasak, hozzájuk magas székek passzolnak, amik össze vannak láncolva. Nos, ez fura. Nem hiszem, hogy egy ekkora széket ellopna bárki is, így pedig egy kicsit nehézkes arrébb tolni. A kiszolgálás nagyon gyors, de tény, hogy nem is voltak sokan. Valószínűleg még új a hely, nem bejáratott. A hambi isteni volt: sült hagyma és csemege uborka van benne, ami eltér a hagyományos hamburgerektől. Eddig a pontig minden rendben is volt. Majd elindultam a mosdóba, de nem tudtam, hol van, mert nem volt semmi jelzés. A kopasz főnök rámkiáltott kissé furcsa hangon, hogy helló, én meg néztem rá értetlenül. Majd kiabálva megbeszélték a pultossal, hogy én fizető vendég vagyok, és félvállról odavetette nekem, hogy " a lépcsőn le és balra". Szerintem ez egy kritikán aluli húzás volt a kopasztól, mert még ha olyan "pofátlan is lennék", hogy nem fogyasztok, de bepofátlankodom a wc-be, akkor is udvariasabban kéne lerendeznie. Vagy szereljen mindenkire csengőt, vagy ragasszon ránk számot, hogy lássa, kik a fizető vendégek és így biztos nem fogja illetéktelen piszkítani a wc-jét. A kaja jó, de elgondolkodom, hogy megyek-e újra.

 3. Manga Cowboy étterem

  Manga Cowboy étterem

  A barátom nagyon szereti a hamburgert, így egyik alkalommal a Ráday utcában sétálgatva és megéhezve, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a Manga Cowboyt. A hely elég pici, de dizájnos. A Manga és a vadnyugati hangulat összekapcsolása kissé bizarr. Az étlap is japán mangás irka-firkás. A felszolgálók nagyon kedvesek. Egyik alkalommal a pincér ajánlotta a rosé fröccsöt és igazán jól esett. Valentin-napon is ide mentünk, de mivel utolsó pillanatban jutott eszünkbe, elég nehezen tudtunk asztalt foglalni. De a pincérek ahelyett, hogy telefonon melegebb éghajlatra küldtek volna, ahogy ez sajnos sokszor előfordul, azt ígérték megoldják, találnak nekünk helyet. Így is lett. Kiderült, hogy aznap sokan tértek csak úgy be a Manga Cowboyba, és bár nem volt foglalásuk a pincérek rugalmasak voltak, és találtak nekik is helyet. Nem maradt senki sem éhes. Az ételek közül a fűszeres, csípős csirkeszárny isteni, nyers zöldségekkel és mártogatóssal kínálják. A hamburger elég kicsi, egy termetesebb férfinek azt hiszem kevés. Ahhoz képest az árak kicsit magasak. De mindenképpen ajánlani tudom.

 4. Téli Kertem

  Téli Kertem

  A Rákóczi út felöl a Kazinczy utca első beülős helye. Ez idáig nem voltam még itt, ma véletlenül mégis benéztünk és nagyon megtetszett a hely. Kintről nem is lehet látni, hogy valójában mekkora. Van galériája, ami úgy van megcsinálva, mintha egy olasz kis falu egyik házának emeletén lennénk és lenéznénk a főtérre. Nagyon hangulatos, tágas, az emelet kifejezetten romantikus. Kellemes zene szólt. Nem rádió, nem agyon játszott muzsika. Bort kértem, és szokásommal ellentétben bevállaltam a folyó rosé bort, és kellemeset csalódtam. Finom volt és mivel „folyó bor” nem is volt drága. Egyébként az árak azért tükrözik a belvárosi árakat. A helynek konyhája is van, egyszerűbb (pl. bagett és szendvicskrém) és bonyolultabb (pl. gulyásleves) ételek is szerepelnek az étlapon. Szerintem egészen kiváló hely, vissza fogok térni.