(8 szolgáltató)

Kedvenc Éttermeim

Ahol imádok enni!

Csodabogi Csodabogi >99 értékelés 11 követő 21 plecsni
 1. Robinson Restaurant & Cafe

  Robinson Restaurant & Cafe

  Kedvenc éttermem. Szóval nehéz lesz nem elfogultnak lennem. Elegancia, kifogástalan konyha, kifogástalan kiszolgálás, gyönyörű kilátás a Városligeti tóra. Kell ennél több? Én különleges alkalmakra ajánlom. Meg is mondom miért, mert a jóhoz könnyű hozzászokni, így viszont ritkán, de annál jobban értékeled. Hitelkártyát nem otthon hagyni, mert hát egy felső kategóriát képvisel. De kárpótol az élvezet. Nem fogod elfelejteni. Nyáron a kiülős rész is csodálatos élményt ad. Romantikára első osztályú hely.

 2. Wasabi Pest

  Wasabi Pest

  Egy kis japán kultúra! Pálcika, sushi, wasabi és wok különlegességek futószalagon. Ez az a hely ahova éhesen kell érkezni és a végén tuti, hogy úgy mész haza, hogy 2 kg plusz. A legjobban azt szeretem benne, hogy futószalagon jönnek az ételkülönlegességek és mindig jön valami olyan falat, amit még nem ettél, de már alig fér beléd. :) Ínyenceknek ajánlom. Ezeket az ételkülönlegességeket vagy valaki nagyon szereti vagy nagyon nem. Hát én az imádok közé tartozom. Mindig megenném. :) Sokszor betérek hogy haza is vigyek néha a tészta különlegességekből. Ez az a dobozos feeling, amit a nagy amerikai filmekben is látunk. Isteniek ezek a tészták. Egy dobozzal tuti jól is laksz. És nem számottevő, hogy nem hizlal annyira és még egészséges is. Szóval egy kis japán kultúra luxus kivitelben egy jó kis társasággal, ki kell próbálni. Kezdőknek csak akkor ajánlom, ha bevállalósak. :) Árkategóriában közép-felső, de megéri. Minőséget és kedves kiszolgálást kapsz cserébe. Ez az az étterem, amit egyszer kipróbálsz és vagy állandóan oda vágysz vagy soha többé be nem térsz. :)

 3. Leroy Cafe (Westend)

  Leroy Cafe (Westend)

  Ide a szakács miatt járok, vagyis azon belül is a salátákért. Cézár saláta, tonhal saláta. Isteni. Egyszer megkérdezték tőlem, hogy miért oda invitáltam egy barátomat találkozóra. Mondtam neki, hogy itt készítik a város legjobb cézár salátáját. Azóta csak ide járunk salátázni. Ez az, amikor már a pincér megismer és csak annyit mondunk neki, hogy a szokásos salátát kérjük. Semmi extra. Egyébként nagyon sok ínyencség van még az étlapon, de amikor valaki konkrét céllal megy, akkor nem tudja eltántorítani semmilyen csábító ajánlat, bár sokszor próbálkoztak a pincérek. Egyszer hagytam magam a csábításnak, sikerült egy nagyon finom tésztafélét ennem, de még akkor is a cézár saláta a favorit. A tonhalas sem kutya. Már aki szereti a halat. Én imádom.

 4. Indigo Cafe & Restaurant

  Indigo Cafe & Restaurant

  Szerintem az indiai konyhának nincs párja. Gondolom ebben sokan kételkednek, de ki kell próbálni. Ha szereted a fűszeres és csípős ételeket vagy éppen a vegetáriánusok táborát erősíted, akkor nem lehet kihagyni. Egy próbát megér. A curry és a kurkuma alap fűszerek. Én az édes ízvilágot és a vegetáriánus ételeket részesítem előnyben. Ha nem vagy ezen világ ismerője a pincérek szívesen segítenek az étlap megértésében, hisz nekünk ez még "indiai". :) Ízek kavalkádja. Ez a legmegfelelőbb. Sosem tudod mit eszel, de isteni eledel. :)A többféle ízesítésű lepénykenyerük jó kiegészítője bármilyen ételnek. A mangó juice-t ajánlom mindazoknak, akik szeretik az érdekes ízvilágot. Az étterem egy elit kategóriát képvisel, ajánlom randikhoz és meghitt beszélgetésekhez. Ezzel az étteremmel nem fogsz mellélőni, ha meglepetést szeretnél a párodnak szerezni. Árakban egy közép-felső kategóriát képvisel. Színvonalas, hangulatos kiszolgálással.

 5. Tokyo Étterem

  Tokyo Étterem

  Én aki a japán konyha csodálója, imádója vagyok, nem hagyhatom szó nélkül ezt a helyet sem. Persze, hogy kipróbáltam. Baráti társasággal érkeztem. Ők még sosem voltak ilyen helyen, hát bevezettem őket a paradicsom világába. Hasonlóan a Wasabi éttermi láncolathoz, futószalagon jönnek az ételkülönlegességek. Azzal a különbséggel, hogy egy kicsit kevesebb a választék és olcsóbban megúszod. De ázsiai barátaink gondoltak azokra is, akiknek szűkösebb a pénztárcájuk és szeretnék megismerni ezen konyha különlegességeit. Én nagyon értékelem. Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta. Degeszre eheted magad. Amennyi csak beléd fér és egy fix összegért. Mindent kipróbálhatsz, ha nem is jön be minden, de valamit biztos találsz magadnak, amiért legközelebb visszatérsz. A kiszolgáló személyzettel sokat ne akarjál beszélni, mert nem beszélik a nyelvünket, de hamarosan megtanulják. Ne hagyd ki, ha sushi imádó vagy.

 6. John Bull Pub Szeged

  John Bull Pub Szeged

  Ha Szegeden jártok, akkor ezt az éttermet ne hagyjátok ki. Szerintem Szeged egyik legjobb étterme. Igazi pub jellegű, fergeteges bulik helyszíne. Eddigi legjobb szilveszteri éjszakámat is ennek az étteremnek köszönhetem. A konyhája elég egyedi és ígényes. Szerintem mindenki talál magának megfelelő ételt. Nagyon kedves a kiszolgálás és nem utolsó sorban szeretem, hogy megismerik a vendégeket. Bár ez szerintem vidéken majdnem mindenhol így van. Nekem ez furcsa. De imádom.

 7. Rosenstein Vendéglő

  Rosenstein Vendéglő

  Egy nagyon kerek születésnapomat ünnepeltük baráti körben itt. Nem most volt. :) A helynek van egy meghitt elegáns stílusa. Én ajánlott ételeket ettem, ami isteni volt. Nagyon színvonalas a kiszolgálás és minőségi ételeket tudhat magáénak az étterem. Látszik a megtervezett étlap, a pincérek kifinomultsága és szolgálatkészsége. Ha valaki szereti az ilyen hangulatú helyeket, akkor nagyon ajánlom. Bankkártya ne maradjon otthon vagy valami úriembert vigyünk magunkkal. Egyszer ki kell próbálni.

 8. Trattoria Pomo D´Oro

  Trattoria Pomo D´Oro

  Ahová az olasz is szívesen tér be. Ha olasz vendégeim vannak, mindig ide megyünk vacsorázni. Nekem nagyon tetszik az étterem igazi olaszos hangulata. Mintha Olaszországban lennél. Elfogult vagyok az olasz barátsággal kapcsolatosan. Ezt érzed, amikor belépsz az étterembe, mert tényleg azt a figyelmet és fogadtatást kapod, amit csak az olaszoktól kaphatsz. A pincérek nagyon kedvesek és barátságosak. Ha először vagy ott, legközelebb emlékezni fognak Rád. Ez nagyon jól esik minden vendégnek. Nem utolsó sorban, olaszul beszélnek a vendégeimhez, amit nagyon szeretnek az olaszok. :)
  És akkor ne hanyagoljuk el az olasz konyha jelentőségteles ízeit. Hát persze hogy pasta...:) vagy egy jó pizza és a desszert profitero. Nincs olasz vacsora egy jó bor nélkül. Én mindig a pincérek javaslatára bízom magam. Jobban értenek hozzá, mint én. :) Nagyon szeretem a San Benedetto ásványvizüket, amit csak itt lehet kapni üvegben, nem olyan, mint amit a szupermarketekben vásárolunk. Az árak felső kategóriát képviselnek. De megéri, minőséget, figyelmet és nem utolsó sorban barátságot kapsz cserébe.