(6 szolgáltató)

Kedvenc Éttermeim!

Ahová bármikor szívesen betérek!

Nikike Nikike 44 értékelés 5 követő 7 plecsni
 1. McDonalds

  McDonalds

  Egy szóval tudnám jellemezni: IMÁDOM :)
  Örülök annak a személynek aki kitalálta és, hogy nálunk is van ez a hely. Mivel a környéken van szórakozóhely ezért is tökéletes, mert akár egy buli után is belehet térni és lehet itt egy jót enni :)

 2. T.G.I. Friday´s (Westend)

  T.G.I. Friday´s (Westend)

  Ilyen finom és nagy hamburgert még nem ettem soha sem, mint itt :)Hamburgeren kívül persze más választási lehetőség is van és minden nagyon finom. A hely is kényelmes és tiszta, kiszolgálás is rendben van.

 3. Saloon Pizzéria

  Saloon Pizzéria

  Kedvenc pizzériám :) Nagyon finom pizzájuk van. De persze másra sem tudok panaszkodni, mert kóstoltam már más ételüket is és mindegyikkel meg voltam elégedve. A kiszolgálás is nagyon jó, gyorsan elkészül minden, a hely is tiszta és mindenki nagyon kedves.

 4. Don Pepe Pizzéria

  Don Pepe Pizzéria

  Általában mi itt családi pizzát szoktunk enni, mert a többi pizzériához képest itt az is nagyon finom. És abból is a hús hússal pizza a legfinomabb.

 5. Sasfészek Étterem

  Sasfészek Étterem

  Semmi negatív dolgot nem tudok róla írni, családommal minden évben többször megfordulunk az étteremben. Nagymamámnak minden évben ott szoktuk tartani a születésnapját. Ajánlani tudom mindenkinek: házi chilis-sajttal töltött csirkemell szezámmagos bundában, steakburgonyával, görögsalátával.

 6. Dzsungel Étterem

  Dzsungel Étterem

  A Dzsungel étteremben most először jártam, de teljesen lenyűgözött a hely. Egyből ez lett az egyik kedvenc éttermem. Különleges hely nagyon, ötletesen van kialakítva, finomak az ételek, és nagyon nagy adagot adnak. Mellékelek 2 képet is  párom gyümölcslevest evett, én pedig fokhagymakrém levest és hihetetlen finom volt mindkettő. A főétel vegyes tál volt, de én csak fűszeres sajttal töltött sertéskarajt ettem steak burgonyával, ami hihetetlen finom volt. 3 személyre hozták, de csatlakozva az előttem szólóhoz, sokkal több személy lakott volna jól belőle. A főétel vegyes tál volt. Desszeretnek somlóit kértem, és ebben sem csalódtam, mert isteni finom volt. Ha nagy lakomára lenne igényünk, akkor nagyon szívesen mennék ide, mert bőséges adagokat szolgálnak fel.