(4 szolgáltató)

Kávé kávé kávé

Kedvenc kávézók

Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni
 1. Cafe Frei

  Cafe Frei

  Sose voltam az a kávés típus, mindig a teák vonzottak. Mert a kávé csak keserű lehet, mert a kávé nem egészséges, és egyéb dolgok, amik miatt nem vágytam rá. De! Ez a helyzet sajnos-nem sajnos tegnap óta megváltozott. Mostantól mindig jeges narancs-mokkát szeretnék inni. És ez bizony a Cafe Freinak köszönhető. És nem elég ez az imádat sem, mert az összes többit meg szeretném kóstolni, ami csak az itallapon fellelhető, és szerepel mellette az "édes" jelző:)

 2. Tchibo Árkád Budapest

  Tchibo Árkád Budapest

  Mindig csak elmentem mellette az Árkádban, és csodálkoztam, hogy ez most akkor bolt vagy kávézó...de sose merészkedtem be. Aztán egyszer csak belefutottam a webshopjukba, és rájöttem, hogy rengeteg jó dolog kapható náluk. Ugyan vásárolni még nem vásároltam, de adventre tervezem egy-két szép dekortermék beszerzését:)
  Viszont a múltkor célirányosan besétáltam az üzletbe, tüzetesen körülnéztem, élőben is megállapítottam, hogy tényleg jók a cuccaik, majd ittam egy issssteni Latte Macchiato Nougat nevű csodát, egy kedves kis vajas croissant társaságában, és utána remekül éreztem magam:) Úgyhogy engem hamar levett a Tchibo a lábamról:)

 3. Fahéj Kávézó

  Fahéj Kávézó

  Habár az Astorián jártam egyetemre évekig, az igencsak közeli Fahéj valahogy leszorult a Mélypont-Csendes-Könyvtárklub-Katapult listámról, és csak most szembesültem vele, hogy ez egy jó hely! Nade miért nem ismertem eddig?! Főleg, ha számba vesszük, hányszor mentem el mellette...
  Úgyhogy mindenképp régi hiányosságot pótoltam tegnap. Annak reményében mentünk a Fahéjba, hogy ott már biztos kapható forralt bor. Sajnos, forralt bor még nem volt, viszont forró csoki meg kakaó igen. Meg egy igen furcsa, nagyon erős és nagyon alkoholos kávékülönlegesség (Fahéj néven fut), ami egyikőnknek sem ízlett, úgyhogy azt inkább hanyagolnám legközelebb, de a forró csokijuk (majdnem) mindent feledtetett.

  Negatívum, hogy csak egy vécé van, papír épp nem volt, az ajtót meg nem lehet bezárni. Ezért csak 4-est kap.

 4. Costa Coffee

  Costa Coffee

  Pár évvel ezelőtt egy olyan igazi téli, hóeséses este tértünk be ide egy forró csokira. Ugyan kávézni nem kávézom, ezért annak minőségéről nincsenek releváns infóim, de ha emlékezetem nem csal, kávén kívül is számos finomságot kapni náluk. Például az említett forró csokit, ami egyébként abszolút hibátlan volt.
  Nekem olyan érzésem támadt, mikor leültünk az emeleten a kényelmes fotelekbe így karácsony előtt, mintha egy másik országba csöppentem volna. Ünnepi dekoráció, laptopos üzletemberek, diákok, nevetgélő külföldiek… Csupa-csupa jókedv jellemezte a vendégeket, a teret pedig bájos otthonosság. És mindeközben az üvegfalakon túl nyüzsög a Nyugati tér, világítanak a fények, és esetünkben még a hó is nagy pelyhekben hullott. Engem elvarázsolt.