(3 szolgáltató)

Kaját, de gyorsan!

Ha pang a hűtő, itt az ideje rendelni valami finomságot...

OhayoNikki OhayoNikki >99 értékelés 15 követő 16 plecsni
 1. La-Guna Étterem & Pizzeria

  La-Guna Étterem & Pizzeria

  Az étterem keleti specialitásokra szakosodott, ezt azonnal ki lehet szúrni, amint átléptük a küszöböt. Fantasztikus a berendezés, már-már giccses, de aki egy cseppet is ismeri az efféle éttermeket, nem lepődik meg túlságosan és elmerül az Ezeregyéjszakában. Igazán változatos a kínálat, az étlapon figyelmesen fel van tüntetve melyik étel mit tartalmaz, és egyáltalán melyik nemzetközi konyha specialitása. Bevallom, a sok újdonság kicsit megrémített, de aki ide belép, annak kint kell hagynia a kételyeit és merészen belevetni magát az ízek világába. Gyakorlatilag semmivel nem fogunk mellé, ha tudjuk, milyen ízeket nem szeretünk mixelve.

 2. La-Guna Sushi Bar

  La-Guna Sushi Bar

  Az első hely, ahol valaha is megfordult sushi a számban. Ami jó dolog, ha bemegy egy külföldi ételekre specializálódott étterembe az ember, ha a felszolgáló magyar, de a szakács ízig-vérig annak az országnak a szülötte, amelyiknek az ételeit készíti. A következő benyomást a hely adja, ami vagy ízlésesen van berendezve, vagy nem. A La-Guna esetében ugyan kis vendéglátó térről beszélünk, de nagyon kényelmes és mutatós. A lényeg pedig nem más, mint az étlap. Az étlap, ami meghatározza jövetelünk célját. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nyeltem nagyokat a gusztusosnál gusztusosabb képek, és nem esett volna le az állam az árak láttán! A menüben majdnem kétszáz féle étel között böngészhetünk, igen-igen kedvező áron. Lehetőleg csukott szájjal tegyük, ne nyálazzuk össze az étlapot, gondoljunk másokra is, akik később rendelnének belőle. A választás általában hosszú folyamat annak, aki bizonytalan és kétségei vannak a sushit illetően. De ha végre rendelt, a szakács nem marad hálátlan. Olyan tálat rak a vendég elé, ami nem csak a szemét gyönyörködteti. A legjobb hely, ha valami különlegeset szeretnék enni.

 3. Pizza King

  Pizza King

  Egymást érik a pizzériák a városban, egyik ínycsiklandozóbb a másiknál. A választás gyakran nehéz, amit most szeretnék megkönnyíteni. Nemhiába hívják Pizza Kingnek ezt az éttermet, hiszen a pizzakészítés királyának is nevezhetnénk. A tészta szinte szétolvad a szánkban, a gazdag és változatos feltét kényezteti ízlelőbimbóinkat. Kedvenc pizzáimat inkább rendelem, mert nagy társasággal az igazi a családi méret elfogyasztása, viszont a normált egyedül is képes vagyok befalni egy jó filmet nézve, vagy csak úgy vacsora gyanánt. Illatosan gőzölve a legjobb, ezt a futárok is tudják, ezért soha nem késlekednek.