(3 szolgáltató)

Kávézóim

egy csésze kávéra

Csodabogi Csodabogi >99 értékelés 11 követő 21 plecsni
 1. New York Kávéház

  New York Kávéház

  A Világ legszebb Kávéháza, és a miénk! Tényleg így van. Ha nem is engedheted meg magadnak, hogy itt bármit is fogyassz, csak néz be. Érdemes. Gyönyörű. Egy olasz vendégemmel reggeliztünk többször is ezen a helyen. Amikor még az olasz is azt mondja, hogy csodás. Igen, ez a hely a csoda maga. Egy kávé, egy reggeli ideális helyszíne. Elegáns, nagyon trendi hely. Úgy éreztem magam itt, mint egy királylány, aki visszacsöppent a villájába. A reggelinek egy olyan hangulatot ad, mind a kiszolgálás, mind a helyszín, ami szerintem egyszeri és megismételhetetlen. Egyszer add meg magadnak azt, ami jár.

 2. Tchibo Mom

  Tchibo Mom

  A hugommal tértünk be egy jó kávéra. Ahhoz képest, hogy egy kávézó, még ruhákat és kiegészítőket is tudsz vásárolni. Mi maradtunk a kávénál. Kedves és gyors a kiszolgálás. Nem tudom mi alapján döntött a cég ilyen marketing fogás kialakítására, de szerintem nem rossz. Bár nekem furcsa két összeállítás, miközben kávézol vásárolsz. Jó az ülőhelyek kialakítása és mindig tele van, szóval azt jelenti, hogy mások is kedvelik. Próbáljátok ki. A kávé finom.

 3. Cafe Frei

  Cafe Frei

  Én személy szerint Cafe Frei rajongó vagyok. Bár a Mammutban kialakított kávézó elég szűkösen van kialakítva és mindig sokan vannak. De ha ott járok, akkor biztosan beülök. Egyébként is ennek a könyvesbolti hangulatnak nehéz ellenállni. Egy jó kávé mellett még olvashat is az ember, itt szívesen várokozom és nézelődöm. Nagy kínálatának még nem értem a végére, de mindig valami új van az asztalomon. A kiszolgálás néha egy kicsit lassú, de talán ez benne van a marketing tervben, nézelődj, vásárolj könyveket és közben elkészül a kávéd. Biztosan így gondolkodtak.