(6 szolgáltató)

Játékboltok Budapesten

Ti sem szerettek üzletről üzletre járni, kétségbeesetten keresni a megfelelő ajándékot a gyerekek számára? Kétgyermekes gyakorló apukaként, a következő budapesti játékboltokat ajánlom figyelmetekbe.

Dilbak Dilbak 59 értékelés 6 követő 17 plecsni
 1. Galaxy Játékáruház

  Galaxy Játékáruház

  Egy jó ideje már gyakorló apukaként, van szerencsém néhány játékboltot ismerni Budapesten, de korábban még soha nem találkoztam a Galaxy Játékáruházzal.
  A múlt hét után úgy érzem, hogy egy fontos hiányosságot pótoltam be életemben.

  Piciny lányom nyolcadik születésnapja előtt vett rajtunk erőt a tanácstalanság, hogy mit is ajándékozhatnánk neki. Kiterjedt internetes kutatást követően, minek utána sikerült legalább termékek szintjén szűkíteni a kört, próbáltam a legkedvezőbb ajánlatokat megtalálni a kiszemelt játékokra, mikor is szembetalálkoztam a Galaxyval. A játékbolt az Asia Centerben található, ami ugyan nem a legközelebbi nekem, de a gyerekekért mindent, így elindultam.

  A legmagasabb értékelésből gondolom már kiderült, hogy megérte. Budapest egyik, általam ismert legjobb játékboltjára bukkantam, ahol a legnagyobb problémát az okozta, hogy elképesztő a választék, mind sokszínűségében mind mennyiségében, s mindig jön szembe valami, amit úgy érzel, hogy kihagyhatatlan vétel, s gyerekeid tutira örülnének érte.

  Végül azért egy óra alatt sikerült az optimálisnak tűnő kosarat összeállítani, ami már csak azért is nagy szó, mert egy egy olyan áruházban is kevesebb időt töltök ennél, ahol az engem érdeklő termékeket forgalmaznak:)

  A játékboltban eltöltött tetemes idő pedig egy nagyon kellemes emlékként marad meg, s tudom, hogy bár 20km-nél többet kell autóznom, hogy itt vásároljak, mégis a jövőben is fel fogom keresni őket.

  A jó helyeket megtalálni a legnehezebb, nekem most szerencsére sikerült egy ilyet lelnem, ami jelenleg a legjobb játékbolt számomra Budapesten.

 2. Gémklub Játékáruház

  Gémklub Játékáruház

  Ez a Ráday utcában található budapesti játékbolt egyértelműen a társasjátékokat kedvelő közönség mennyországa.

  Megszámolni is képtelenség, hogy mennyi minőségi hazai, illetve nemzetközi játékot zsúfolnak fel a polcokra.

  A gyerekeknek szóló készségfejlesztő játékoktól kezdve, a jól bejáratott neveken keresztül, az egészen kuriózum számba menő társasokig terjed a kínálat.

  Az eladók tényleg készségesek, s képzettek ahhoz, hogy segítsenek a választásban.

  A Gémklub kötelező mindenkinek, akit korábban már megfertőzött a társasjátékok szeretete, vagy éppen csak szeretne tartalmas beltéri elfoglaltságot találni gyermekeivel az esősebb vagy hűvösebb napokra.

 3. Játék és Makett Centrum (Kék Kobra)

  Játék és Makett Centrum (Kék Kobra)

  Régi nagy kedvenc volt ez a dél-pesti játékbolt számomra.

  Általában jó áron kaptam meg a keresett terméket, s bizony sokszor csúsztak be olyan extra tételek, amik nem voltak tervezve:)

  Lego vonatkozásában elég jól ellátottak, illetve a kreatív, készségfejlesztő játékokban is mindig van bőséges kínálat. Képkarcoló beszerzési igény esetén is tökéletes választás a Kék Kobra néven ismert játékáruház.

  Kültéri csúszdák, hinták, homokozók és házikók szintén beszerezhetőek innen, bár ez utóbbi körrel kapcsolatban nincsen személyes tapasztalat.

 4. Yellow Játékboltok

  Yellow Játékboltok

  Mikor csak egy-egy termékre van szükségem, szeretek ebbe a játékboltba betérni, mert bár nem rendelkezik kiugróan nagy alapterülettel, több alkalommal is jártam már úgy, hogy náluk sikerült megvásárolnom azt a játékot, amit más, a Yellow Játékboltnál nagyobb üzletekben nem sikerült megvennem.

  Az eladók mindig kedvesek voltak, s próbáltak akkor is segíteni, mikor nem volt határozott elképzelésem, hogy mit is szeretnék mondjuk a lányom kis barátjának a születésnapjára vásárolni.

  Egyetlen negatívum a játékbolttal kapcsolatban, hogy árban sajnos nem tud mindig versenyképes lenni a nagyokkal, de kisebb értékű ajándékok valamint máshol meg nem kapott termékek esetén sokszor életmentő volt már nekem ez a hely.

 5. Régió Játék

  Régió Játék

  A dél-budai Régió Játékbolt tényleg hatalmas, ez tagadhatatlan tény.
  Rengeteg különböző játék található náluk, bizonyos esetekben szinte már zavaró bőségben.

  Más esetekben viszont hiányérzet maradt bennem.
  A társasjáték kínálat kapcsán sok, a régiónál jobban ellátott budapesti játékáruházakban jártam már, s az is előfordult, hogy nem találtam meg olyan termékeket, melyek adott időszakban népszerűek voltak a gyerekek körében, s általában ott voltak a jelentősebb játékboltok polcain.

  Összességében a helyet azért bátran merem ajánlani, de ha konkrét játékelképzelések vannak, akkor érdemes előtte a webáruházukban körülnézni, hogy forgalmazzák-e az adott játékot.

 6. Liliput Játékország

  Liliput Játékország

  Elsősorban Lego vagy társasjáték beszerzések esetén célszerű ezt a játékboltot felkeresni, mert ezekből a termékekből van a legbővebb választék.

  Sajnos a Lurdy-Ház nincsen igazán központi helyen, az üzletek nem igazán alkalmasak szerteágazó igények kielégítésére, így hosszabb túrát nem biztos, hogy megér az idelátogatás.

  Amennyiben viszont útba esik, esetleg a közelben lakik/dolgozik valaki, akkor ez a játékbolt egy átlagos kínálatot felvonultató alternatíva, ahol az eladó személyzet kedvessége kicsit felhúzza az értékelés összpontszámát.