(4 szolgáltató)

Itt szépüljünk

Kata7555 Kata7555 >99 értékelés 17 követő 18 plecsni
 1. Gedeon Bácsi Szépségszalon

  Gedeon Bácsi Szépségszalon

  Ahogy már tapasztalhattuk, ha egy női közösségbe járunk ott mindig hallunk új és jó dolgokat. Ha éppen kozmetikust, fodrászt keresünk tuti, hogy akad egy olyan barátnőnk, aki tud egy jó helyet, ami számunkra is megfelelő lehet. Néha bejön, néha nem, de általában jó szándékkal mondják el nekünk praktikáikat barátaink, ismerőseink.
  Én a Gedeon Bácsi Szépségszalonba kozmetikushoz járok Lődi Júlihoz. 2 és fél éve járok hozzá, ő készítette el az esküvői sminkemet, amit akkor életmentőnek éreztem, mert volt néhány félresikerült próbálkozás más kozmetikusoknak által a sminkemmel kapcsolatban és már nagyon el voltam keseredve, mikor rátaláltam Júlira.
  A nagy napon tökéletes és tartós volt a sminkem, azóta pedig visszajáró vendég vagyok a szalonba. Kedves és mindig jó hangulat fogad Júli kis szobájában, így szívesen megyek hozzá hónapról-hónapra.

 2. Wadi Rum Életmódközpont

  Wadi Rum Életmódközpont

  Sok dolog van, ami kuponokkal használható. Amerikában már nagyon elterjedt, de hozzánk csak néhány éve ért el ez a nagyszerű pénzspórolási lehetőség.
  Így sikerült igénybe vennem a Wadi Rum Életmódközpontban egy svéd masszázst. A masszőröm nagyon készséges és tapasztalt volt, így jó kezekbe kerültem. A rohanó és fárasztó napok után jó volt egy kis ellazulás egy hozzáértő személy kezei alatt. A szobában igazi megnyugvást éreztem a másfél órás kezelés után, a füstölő illata és a masszázsolaj aromája egyet jelentett a béke szigetével.
  A hely nagyon tiszta és igényes, a masszőr pedig 100 %-osan a vendégekre figyel és másfél óra alatt teljesen felfrissíti testüket.

 3. Lady Fitt Plusz Stúdió

  Lady Fitt Plusz Stúdió

  A NŐK nagy részére jellemző, hogy szeretnének csinosak lenni, szeretnének az élet minden területén tökéletesnek mutatkozni. A konyhában, a karrierjükben, a gyermeknevelésben és ezek mellett a dolgok mellett még fontos a kinézetük is.
  Törekszünk arra, hogy jól nézzünk ki, hogy a belbecs mellett a külcsín is elfogadható legyen és ami még fontosabb, hogy ne mások miatt, hanem magunk miatt étkezzünk egészségesen és mozogjunk sokat.
  A 7. kerület Dohány utcai Fitness Plusz Hypoxi Stúdióba egy 10 alkalmas hypoxi kezelésre tévedtem be az esküvőm előtt. Azt gondoltam, hogy nem árt, ha egy kicsit rásegítek az edzőtermi tornákra.
  Mindenki csodát vár a fogyasztószerektől és a gépektől, de amit nem felejthetünk el az az, hogy a mozgás mellett nagy szerepe van az egészséges táplálkozásnak is a formálódásban, fogyásban. A hypoxi tréner is csak úgy hozhat látványos eredményt, ha a diétát betartjuk. Talán nem annyira megerőltető, mint jó néhány kör lefutása a Margit-szigeten, de hatása annál látványosabb és izzasztóbb lehet.

 4. Astoria Fitness Center

  Astoria Fitness Center

  Az Astoria Fitness Dohány utcai kirendeltségén évekkel ezelőtt jártam napi rendszerességgel. Már akkor is annak a híve voltam, hogy reggel tudjuk le hamar a mozgást és délután már semmi nem húzhatja át a számításunkat.
  Reggel 7 órától már voltak órák, nekem nagyon jó edzőt sikerült választanom, aki lelkiismeretesen égette a zsírt rólunk koránkelőkről. Egy intenzív aerobic óra után az ember repülni tudott volna, abban az időben ugyan még nem volt zumba és egyéb divatos elnevezésű sportok, mégis a célnak teljesen megfelelt egy-egy zsírégető óra.
  Mindenki szeretne fitt, sportos lenni az Astoria Fitness ezt több helyen is biztosítja a fogyni, formálódni vágyóknak. Nem kell sok dolog a kezdetekhez, először elég egy sportcipő, egy hajgumi és némi sportruházat, illetve egy jó barátnő, aki hóbortunkban társ lehet. Az órarend szerint is nagyon nagy a választék az órák számát tekintve, illetve néhány évvel ezelőtt a gépek is rendelkezésre álltak a fogyás elősegítése céljából.
  A recepción segítőkész hölgyek dolgoztak, akiknek nem okozott problémát egy-egy vendég kívánságát teljesíteni, kérdéseire udvariasan, kedvesen válaszolni.
  Összességében kellemes helynek tudnám értékelni az Astoria Fitnesst, jó szívvel tudom ajánlani az akkori élményeimre visszagondolva.