(7 szolgáltató)

Haverok helyek sörök

Szerintem ide menjetek ha egy jóhangulatú baráti sörözéshez kerestek helyszínt.

Törölt Felhasználó Törölt Felhasználó 62 értékelés 2 követő 14 plecsni
 1. Szimpla Kert

  Szimpla Kert

  Feltétlenül ki kell próbálni a hatalmas melegszendvicset, pár sör után különösen jól fog esni. És ne felejtsetek el beülni lent a Trabantba sem!

 2. Café Jubilee

  Café Jubilee

  Ajánlom. Remek helyen van, kávétól a koktélon át a melegételig minden van. Nekem azzal vágódtak be, hogy a reggeli menüt akármikor kérhetem, ami a magamfajta éjszakai baglyoknak remek hír. Sörözős beszélgetősnek meg kávés randisnak és turistás nemlehúzósnak is jó.

 3. Kobuci Kert

  Kobuci Kert

  Népies-folkos világzenés programok és szabatéri fesztivál és sörsátor hangulat egész évben a városban. A kobucit pár sör után mindenképpen meg kell kóstolni!

 4. Csendes Vintage Bar & Cafe

  Csendes Vintage Bar & Cafe

  Hangulatos, kissé bizarr berendezésű art-romkocsma a Múzeum körútnál, szemben az ELTE épületével baráti beszélgetéshez ideális, bár nevével ellentétben nem mindig csendes, az árak egyetemista barátak, de ne lepődjön meg senki, ha a felszolgált kávé össze nem illő csészékben érkezik, ez is a helyhez tartozik.

 5. 400 Bár

  400 Bár

  A hely hangulata nagyon klassz, a környék egyik legfelkapottabb szórakozóhelye lett igen hamar, azonban a teltház miatt a kiszolgálás gyorsasága és pontossága bőven hagy maga után kívánni valót. Nagyobb társaságnak csak előzetes foglalással érdemes jönni.

 6. Kuplung

  Kuplung

  Az egyik, ha nem a legelső romkocsma. Télen hideg, nyáron nem szellőzik kellőképpen, de igazi kultikus hely. Amiért érdemes jönni, az az italkínálat és a rendszeres koncertek.

 7. Jégkert

  Jégkert

  Jó hangulatú sörkert a Moszkva tér környékén, májusban nyit és szeptember végégig van nyitva. A 990 forintos napi menü jó ár. Munka után beülni ideális, ha kellemes helyen akarod eltölteni a kora estét, de nem akarsz túl sokat költeni.