(7 szolgáltató)

Fürdőhelyek

A legjobban bevált élményfürdők, strandok

F. Andrea F. Andrea >99 értékelés 10 követő 18 plecsni
 1. Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

  Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

  Élményfürdő, gyógyfürdő, de a jobbik fajtából. Itt van az ország legszuperebb sodrófolyosója. Jó erős, és folyamatosan megy, nincs szünet. A medencék ötletesek, az élményelemek működnek. Feltűnően nagy a tisztaság, folyamatosan járnak, törölnek, takarítanak. Az étteremben nagy a választék, külön gyerekülések vannak. Közel van Hévízhez, aki nem akar a tóban fürödni, annak ideális.

 2. Gyulai Várfürdő

  Gyulai Várfürdő

  Hatalmas, gyönyörű park. Télen-nyáron ajánlható, az élményelemek is sokszínűek, nekem a skót zuhany a kedvencem. Rengeteg étterem, büfé, reális árak és finom ételek. Rengeteg medence van, nemcsak a reumásoknak, hanem fiataloknak is. Nem is panaszkodnak, hogy ne lenne vendég, még az országhatáron túlról is vannak törzsvendégek. Maga a város is csodás, csupa virág és park, több napot is érdemes maradni.

 3. Saliris Resort Thermal Spa és Strandfürdő - Egerszalók

  Saliris Resort Thermal Spa és Strandfürdő - Egerszalók

  Luxus wellness, gyönyörű környezetben. Kint is bent is egyedülálló élménymedencék, kényelem, kényeztetés, nagyon tetszett a Kneipp-taposó. Az is jó, hogy nem kell pénzt hurcolászni, a karszalagra történik minden fogyasztás, aztán a kijáratnál lehet rendezni a számlát.

 4. Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

  Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

  Nem túl nagy fürdő, de van benne minden. Élménymedence, gyógymedence, kinn szépen parkosított strandrész, csúszdával, egész nyáron gyerekprogramokkal. Az étterem és a büfé kiváló, különös tekintettel a krémesre. Friss lángos, karbantartott fű, árnyat adó fák. Nagyon kellemes program, nem zsúfolt és a személyzet rendkívül készséges. Van szauna is, gyógyászat, a vizitornára is be lehet fizetni. Sókamra. Az otthonról hozott ennivalót is kulturáltan meg lehet enni asztaloknál, kényelmesen.

 5. Mezőkövesdi Zsóry Gyógy-és Strandfürdő

  Mezőkövesdi Zsóry Gyógy-és Strandfürdő

  Gyönyörű környezet, tisztaság, csodás víz és személyzet.

 6. Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

  Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

  Csodálatos környezetben, nagyon kedvező nyitvatartási idővel, sok programmal a kedvenc uszodám. 25 méteres medence bent, 33-as kinn. A wellness részleg is kiváló, van jacuzzi, szaunák, gőz. Az uszómesterek is rendesek, ha véletlenül elfelejtesz úszósapkát vinni, adnak. Minden nap van aquafitness, jó hangulatú és nagyon hasznos sport. Több büfé is van, kedves, készséges kiszolgálással. Az árak is barátiak, főleg, ha budaörsi vagy. Sokféle kedvezmény, bérletmegoldás segít a spórolásban és az egészségmegőrzésben. A gyerekes anyukáknak segít a játszósarok, míg a nagyobbik gyerek úszik, edzésen van, a kicsik sem szenvednek. A sportcsarnok részen már több rendezvényen is voltunk, koncerteken, különböző előadásokon.

 7. Harkányi Gyógyfürdő

  Harkányi Gyógyfürdő

  Csodálatos gyógyfürdő, mediterrán környezet, én igazán nyáron szeretem, gyönyörűen parkosított. A közelben sok a látnivaló, esténként akár Pécsre is be lehet menni, de helyben is lehet kellemes éttermet, cukrászdát találni.