(3 szolgáltató)

Ez csak egy játék

Kata7555 Kata7555 >99 értékelés 17 követő 18 plecsni
 1. Lézerharc

  Lézerharc

  Életem első lézerharcos élménye a Lasergame-hoz köthető. Mivel semmit nem tudtam erről a játékról, viszont felfigyeltem rá, azt gondoltam, hogy ajándékként befizetem egy ilyenre a páromat és egy-két barátját és az nagyon jó szülinapi ajándék lesz neki. Aztán, amikor jobban utána is néztem rájöttem, hogy itt azért több embert kell összeszednem, ahhoz, hogy jó dolog süljön ki és tényleg jó szórakozás legyen. Kiderült, hogy minimum 8 ember kell egy csapatba (ha valaki nem tud ennyi embert összeszedni, annak tudnak segíteni más csapatba berakják a szervezők), aztán az sem árt, ha az embernek van hozzá kedve és a legfontosabb, hogy nyitottnak kell lenni az új dolgokra is.
  Így történt, hogy én is kedvet kaptam a dologhoz és persze pár barátnőm is (fiúk-lányok vegyesen) elmentünk Szentendrére lézerharcolni. Nagyon jó volt, hogy itt külső helyszíneken voltunk, volt lehetőség a pálya elején átöltözésre, nem kellett ott hagynunk az értékeinket sehol, mert autóval jöttek utánunk a szervezők és az autóban el tudtuk helyezni a táskáinkat.
  Az idő nagyon kellemes volt a helyszínek változatosak, a csapatokat tudtuk változtatni. Maga a játék nagyon izgalmasra sikeredett, volt amikor zászlót kellett megszerezni, volt amikor túszokat kellett visszaszereznünk és volt amikor mindenki mindenki ellen az "életéért" küzdött.
  Az első lézerharcos élményemet úgy érzem, hogy a legjobb helyen szereztem meg.
  Amióta itt jártunk tervben van egy paintball meccs is, ahhoz viszont még erőt gyűjtünk és készülünk a fájdalmak elviselésére.

 2. Lasergame

  Lasergame

  Az első lézerharcot túléltük a szentendrei pályákon, így kedvet kaptunk zárt területen is kipróbálni ezt a játékot. Így történt, hogy a visegrádi utcában lévő lézerharc terembe lyukadtunk ki.
  Ide is majdnem ugyanaz a csapat jött, így a hangulat garantált volt. Az árban benne volt az ital is, így legalább szomjan nem haltunk a játék során.
  Furcsa volt a zárt terület a szabadtér után, de nem volt rossz. Kicsit fullasztó volt a levegő, mert már elég meleg volt kint is az idő.
  Kellemes élmény volt ez is, így már két szempontból láthattuk a lézerharc előnyeit és hátrányait.
  A zárt terület kicsit jobban behatárolt minket, bár a hely nem volt kicsi, így nem ütköztünk úton-útfélen egymásba. Vicces volt a felszerelés felvétele, amely itt kicsit más volt, mint az előző helyen. A lényeg, hogy nem volt kényelmetlen csak hozzá kellett kicsit szokni.
  A szervezők itt is próbáltak mindenre figyelni és alapjában véve meg voltunk elégedve a hellyel.

 3. Laserforce Aréna

  Laserforce Aréna

  Egy csapatépítés alkalmával kerültem a Lézer Force Aréna termeibe.
  Ez nekem már a 3. helyszín volt, amit láttam az utóbbi időben lézerharc vonatkozásban. Voltam egy belvárosi pinceteremben és volt egy Pesthez közeli szabadtéri harcom is már ezen kívül, tehát már láttam egy pár dolgot.
  Talán a szabadtéri után ez volt a kedvenc, hiszen a szabadtérit nem lehet összehasonlítani a pinceharccal. Az alkalmazottak megfelelően elmagyarázták a tudnivalókat és készségesen segítettek a játék elkezdésében, a további küzdelmekben és abban is, hogy ne legyen unalmas a 2 órás játék.
  A teremben az izgalom úgy járta át az embereket, mint a kisgyermekeket, akik éppen egy új játékot kapnak vagy próbálnak ki.
  Nem számít, hogy hány éves az ember. Lehet 18 éves és lehet 40, itt a harctéren ez nem számít, csak az, hogy ki mennyire tudja megvédeni magát, mennyire tudja leteríteni a másikat, mennyire tud összejátszani a csapattársával és mennyire tudja átverni az ellenfelét. Kicsit újra gyerek lesz az ember egy ilyen játékban.