(3 szolgáltató)

Étteremek, ahol jó

MissPihe MissPihe 34 értékelés 2 követő 9 plecsni
 1. Café Jubilee

  Café Jubilee

  Sajnos a napokban egy igen kellemetlen dolog történt velünk. Ott kezdődött, hogy a PQS terminál nem működött ezért ki kellett mennünk pénzt felvenni (persze az sem volt sikeres, az automata hiba miatt elnyelte a kártyát), majd ilyedségünkben, fejvesztve pakoltunk össze, egyenlítettük ki a számlánkat és hagytuk el a helyet. Az asztalon minden bizonnyal ott hagytunk egy ARMANI óra tokot, dobozzal, garanciával és 4 kivett szemmel. Másnap délelőtt az első dolgunk volt telefonálni, hogy megtalálták-e, akkor azt mondták nem, de emlékeznek a dobozra. (kihangsúlyoztam, hogy a garancia nagy veszteség lenne számunkra) Mikor személyesen mentünk már megvolt a garancia és az óra doboza (tokja, kivette szemek nem). Érdekesnek találom a helyzetet, amennyire ez volt a kedvenc helyünk, most annyira undorodom tőle. :(

 2. Vapiano Westend

  Vapiano Westend

  Első alkalommal voltam, amikor bementünk egy baráti beszélgetésre, ajándék cserére. A hangulat szuper, az illatok fenségesek. Érdekes, hogy minden külön pultban kapható. Ital, kávé, levesek, tészták, saláták, pizzák, előételek. Az íze nagyon tetszett, az adag pont jó, az elkészítést pedig végig nézheted. a Szakács nem rutinból kérdez, hanem érdeklődően, a fűszerek frissek. Egy új megközelítése a gyorsétteremnek. Tetszik. Ajánlom, egyszer érdemes kipróbálni, akár családostól is.

 3. Pasta Manufaktura

  Pasta Manufaktura

  A gyorséttermek tésztázója vagy a tésztázók, gyorsétterme? :) Még le sem ültünk a megrendelés után a tészta már ott várt minket az asztalon egy nagyon kedves felszolgálótól. Kiemelném, hogy alapból a magyarok hajlamosak lepontozni a papír"tányért", de ebben az esetben ez KITŰNŐ, hiszen, ha sietsz tovább a mai rohanó világban a dolgodra, csak behajtod a tetejét és már szaladhatsz is vele. Akkor egy kicsit a kajáról, sokféle tésztával választható különböző "szószok": FINOM. Kiszolgálás: FENOMENÁLIS, fiatal, mosolygós arcok. Plusz pont a magyar HÁZI szörpökért és az újratölthető pohárért.