(6 szolgáltató)

Ebéd/vacsora

Ahol nagyon szeretek ebédelni vagy vacsorázni.

TLexi TLexi 31 értékelés 2 követő 7 plecsni
 1. Wasabi Buda

  Wasabi Buda

  Nagyon szeretem! Ha nagyon ritkán hibáznak, azonnal tesznek valamit az ügy érdekében, ajándék sütemény stb. Sokszor egyébként is kapunk ajándék desszertet, mert többen is szoktunk innen ebédet rendelni. A minőség az esetek 90%-ában tökéletes. Egészségesnek tartom, jó választás!

 2. Pikáns Ételbár

  Pikáns Ételbár

  A személyzet nagyon-nagyon kedves, segítőkészek (ha pl. étel tartalmáról érdeklődöm), az ételek változatosak és MINDIG finomak. Szuper, hogy nyáron ki lehet ülni a teraszra. Ez a kedvenc ebéd-helyem, mindenkinek ajánlom!

 3. Da Lello Ristorante & Pizzeria

  Da Lello Ristorante & Pizzeria

  A legjobb pizza a városban. Mondjuk nem is olcsó, de egyszer-kétszer azért lehet ilyet is enni, és cserébe nagyon finom :) Helyben sütött pizza, mindig friss, és nagy a választék. A süteményekről nem tudok nyilatkozni, de jól néznek ki a hűtőben ránézésre.

 4. Vapiano Bécsi Corner

  Vapiano Bécsi Corner

  Nagyon finomak az ételek, de lehetne választék glutén és laktózmentes ételekben is. (Emiatt nem vonok le pontot természetesen. ) Kicsit zsúfoltnak érzem, nem annyira kellemes tömegben étkezni, de hát ezzel jár együtt, ha jó egy hely. Viszont drága! Összességében, ha tésztára vágyom, és valami különlegesre, biztosan ide jövök ebédelni.

 5. Caffé-Teide

  Caffé-Teide

  NAGYON kedvesek, finomak és frissek a szendvicsek. A melegszendvics világbajnok, pont, mint a gimiben volt... :) Nyáron a melegben jól esnek a frissítő smoothie-k és gyümölcslevek, hideg időben pedig igazán szívmelengetőek a süteményeik. (És van "mindenmentes" süti is :))

 6. Cafe Five Kávézó

  Cafe Five Kávézó

  Nagyon szeretek itt ebédelni, mert kellemes csendes hely, baráti ebédekhez tökéletes helyszín, és ahhoz képest, hogy nem túl nagy a választék, mindig mindenki talál magának megfelelő ételt. Összességében megkapja az 5 csillagot.