(5 szolgáltató)

Divat boltok

Ebben a listában a divatboltokat mutatom be.

M. Dorottya M. Dorottya 21 értékelés 0 követő 10 plecsni
 1. Takko Fashion

  Takko Fashion

  Ez a bolt nem a kedvencem, annyira nem jó az anyaga és a választék!De azért nem a világ legrosszabb boltja!Meg még az is a baj hogy túl drága én nem szeretek túl drága helyen vásárolni mondjuk szeretem a márkás termékeket!

 2. New Yorker

  New Yorker

  Én imádom a New Yorkert mert mindig a legdivatosabb és a legszebb ruhákat lehet ott megvenni mindig ott szoktam vásárolni és nagyon megszerettem!!Bár mondjuk a lányok nagyon szeretik az ilyen fajta ruhaboltokat.

 3. Mayo Chix

  Mayo Chix

  Igaz szeretem ezt a ruhaboltot de azért nem nagyon sokan kedvelik.Mert az anyaga nem olyan jó.De amúgy szerintem tényleg szép és jó nagyon szeretem.Aki egyszer ott vásárol az többször is fog!Szerintem azért tényleg jó én is szoktam vásárolni ott sokat!

 4. Humanic

  Humanic

  Én szeretzem a Humanicot bár nem mindig találunk jó cipőt igaz divatosak meg szépek de valamikor nem jól készítik el a cipőt és akkor már nem olyan szép.Én voltam anyával de nem találtunk bár elég nagy de a látszat néha csal!

 5. Hervis Sportáruház

  Hervis Sportáruház

  Én szeretem a Hervist de rettentő drága minden meg annyira nem minőségi és jó dolgokat árulnak ott!!Az anyag se olyan jó.Hát láttam már jobb ruhaboltokat bőven!!De azért azt sem mondom hogy ez a világ lewgjobb boltja!!