(7 szolgáltató)

Budapesti uszodák, strandok

Családom budapesti uszodaélményeiből készítettem listát.

Árpád Árpád >99 értékelés 3 követő 20 plecsni
 1. Aquaworld Budapest

  Aquaworld Budapest

  Kipróbáltunk szauna estet. Ez minden második szombaton van. Kiváló szórakozás. Minden félórában több felöntés is van, a medencék ezalatt is használhatók azzal a különbséggel, hogy alig vannak benne.

 2. Dagály Strandfürdő és Uszoda

  Dagály Strandfürdő és Uszoda

  A klasszikus strand. Jó időben kiváló program az ilyesmit kedvelőknek. Parkolás pár utcával odébb. A beléptető rendszer általában jó, legfeljebb nagy tömeg esetén romlik el, de akkor is valahogy beengedik az embereket.

 3. Aquincum Spa - The Aquincum Hotel Budapest

  Aquincum Spa - The Aquincum Hotel Budapest

  Tegnap óta műszaki okokra hivatkozva nem üzemel. Nem szóltak előre, és azt sem tudják, meddig nem fog. Sunnyognak. Előtte lelkesen küldözgették a hírleveleket hetente most ha betelefonál vagy odamegy az ember akkor is csak hadoválnak.

 4. Római Strandfürdő

  Római Strandfürdő

  Tavaly nehezen távoztunk a beléptető karórák miatt, idén belépni volt nehéz a pénztárosok lázadása miatt. Az egyik trécselt, a másik bezárt, a harmadik csak készpénzt fogadott el a negyedik pedig igen lassúkásan adta elő magát.
  A 34 fokos meleg ellenére is kellemes árnyékos jó helyek közül lehetett választani. Bankkártyával szinte mindenütt lehetett fizetni. a fagyisnál nem, de ott a blokkot is szabotálta. (hahó Apeh)
  A medencékkel (ami a lényeg) minden rendben volt.
  Az ár/teljesítmény viszony egész jó.Ha nem túlzók az igények, akkor egy négytagú család fél napot ki tud húzni egy tizesből.

 5. Pünkösdfürdői Strand

  Pünkösdfürdői Strand

  A Rómaifürdőnél kisebb medencékben zsúfoltabban voltunk. A karórák helyett karszalag van, ami nem tud elromlani (nem úgy mint a rómain). Sok gyerek volt, több úszótábor is zajlott egyszerre, amikor ott voltunk.

 6. Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda

  Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda

  A kis családom Görög Zitával és gyermekével együtt mártozott. Annyira nem lehet rossz hely.

 7. Császár-Komjádi Sportuszoda

  Császár-Komjádi Sportuszoda

  Ide csak az menjen, akinek edzése van vagy pedig a szomszédban lakik. Ez az uszoda nyitva áll a nagyközönség számára, de elsősorban az úszók és vízilabdázók igényeit elégíti ki. Ez élvez (értelemszerűen) magasabb prioritást. A parkolás a környéken ingyen van, de hatalmas kihívás, a wécék büdösek, a strandpapucs mindenkinek ajánlott, ha nem a lábgomba és a szemölcsgyüjtés a hobbyja. Az árak húzósak - ehhez képest.