(7 szolgáltató)

Blaha környéki éjszakák

Éjszaka a Blahán: enni, inni, mulatni.

Timmi Timmi >99 értékelés 11 követő 15 plecsni
 1. Repülő Puli Kávézó

  Repülő Puli Kávézó

  Hangulatos kis teraszra csöppenhetünk, ha tavaszi vagy nyári időszakban keressük fel a Pulit. Sörpadok, óriási napernyők, kivetítő, meccsközvetítés, barátságos légkör és kedves kiszolgálás fogad. Amint elkezdjük tüzetesebben átolvasgatni az ital- és étlapot, rábukkanhatunk egy-két gyöngyszemre. Így esett, hogy megtaláltam rajta a Békésszentandrási Szilvás sört. Mennyei! Ahogy kihozták, a mellettünk lévő asztalnál ülők is rögtön rendeltek belőle egy kört.
  A Puli benti része igaz nem túl tágas, de igencsak otthonos. A sarokban társasjátékok sorakoznak egy polcon, úgymint Scrabble vagy Capitaly. És, hogy el ne felejtsük, hol is vagyunk, a Puli-motívumok vissza-visszaköszönnek a berendezésben. Ne lepődjünk meg, ha a pultnál két nagy szőrpamacsnak látszó lámpa lóg a fejünk fölött, ők is pulikat ábrázolnak.

 2. Super8

  Super8

  Tavaly, rögtön a megnyitó után már ott is voltunk, ültünk a színes székekben, bámultuk a fákat, meg az óriási Superman-zsiráfot, és kortyolgattunk valami finomat. Igazából már akkor megszerettem ezt a helyet, és nemcsak a kerthelyiségét, hanem a belső részt is, ami mellesleg szintén nagyon kreatív. Idén is visszatértem már hozzájuk egyszer, a kert picit máshogy néz ki azóta, most már van tető is a fejek fölött. A kiszolgálással eddig soha semmi bajom nem volt, abszolút jóarcok dolgoznak itt, a készlet viszont sokszor hiányos. Bármikor megyek, kérek valami szimpla dolgot (búzasört, üveges sört, limonádét, almalét), és az sosincs. Mindig pont elfogyott, ja tegnap még volt belőle, vagy jövő héten érkezik, meg ilyenek. Ez nem tudom miért van, de mindig nagyon idegesít. Legutóbb már nachost sem kaptunk, pedig tavaly az volt a kedvencem náluk. Ja meg a sültkolbászt is nagyon imádtuk, de feltételezem, az sincs már.

 3. Füge Udvar

  Füge Udvar

  Ott voltunk, mikor megnyitott, és ingyen csapolták a sört. Sajnos az akció csak egy estén keresztül tartott, akkor is csak éjfélig, de így is nagy szám, ha egy szórakozóhelyen ingyen sört osztogatnak. Aznap este igen szimpatikus közönség gyűlt össze a Fügében, ebből arra következtettem, hogy itt később is jófej emberek fognak megfordulni. Nem csalódtam azóta sem, tegyük hozzá.
  Állítólag most már tánctere is van, és a belső részt is kiépítették szépre, bár azt még nem volt alkalmam megcsodálni. Abszolút szimpatikus, hogy folyamatosan újítanak és fejlesztenek.
  Még egy piros pont nekik azért, hogy téliesítették a helyet, így nem jut arra a szomorú sorsra, mint a többi, hasonló kaliberű kerthelyiség; a Füge nem zárt be a jó idő elvonulásával, őt egész télen élvezhetjük a maga kis kellemes formájában.

 4. Mokka Presszó

  Mokka Presszó

  Szinte szemben az Akácfa Sörözővel, pár gyros-os és pár éjjel-nappali bolt szomszédságában, a belváros forgatagában nehéz kibírni, hogy legalább egyszer ne kukkantsunk be a Mokkába. Ilyen eset például előfordulhat akkor, ha az Akácfába tartottunk, de ott nagy a tömeg, nincs szabad asztal. A Mokka a legmegfelelőbb alternatíva, ha nem szeretnénk tovább keresgélni.
  Kedves kis galériás presszó, lent talponálló asztalokkal és bárszékekkel, fent is több asztallal. Van csocsóasztaluk, ezenkívül tévé is, melyen általában különböző sporteseményeket közvetítenek. Árakat tekintve abszolút korrektek, nem is beszélve az italakcióikról!

 5. Doboz

  Doboz

  Abszolút tudom ajánlani szombat estére, csak úgy kell kiszámolni a bejutást, hogy éppen ne legyen sor. Lányoknak ingyenes, fiúknak azt hiszem, 1000 Ft és lefogyasztható, azt sajnos nem tudom, hogy minden nap így van-e vagy csak szombaton.
  A hely hangulatát legalább annyira szeretem, mint a zenéket: vegyes táncolhatós, mondhatni tipikus populáris. Közös éneklés meg ugrálás alap. Sok a barátságos külföldi, legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján:) Igazából eddig csak kedves emberekkel találkoztam itt. Inni bent már nem szoktunk, érdemes előtte olcsóbb helyen alapozni, tudom ajánlani pl a vele szemben lévő Füge Udvart.

 6. Filter Club

  Filter Club

  Évek óta az egyik törzshelyem a Filter. Nem is tudom, mikor tévedtem oda először, de azóta igencsak odaszoktam. Volt egy időszak, mikor tényleg minden héten szombaton ott töltöttük az éjszakát. Azóta mit sem változott a hangulat. Szombatonként „Filter házibuli” néven fut a parti, ez annyit tesz, hogy ismert, populáris, és persze mindenképpen táncolós zenékre rophatja az igencsak lelkes közönség. A pop-rock-dnb-retro-alternatív vonalon szinte mindenféle slágerek szólnak. Ha leülsz egy percre pihenni, a következő számnál már állhatsz is fel, mert úgysem bírod ki mozgás nélkül:)
  A Filter egyébként egy pincehelyiség, közel a Blahához. Van egy nagyobb terem, hosszú pulttal, körbe asztalok, székek, fotelek, kanapék, hogy kényelmesen elhelyezkedve fogyaszd el az italod. Bent pedig maga a tánctér és egy kis méretű színpad – ahol egyébként koncerteket is szoktak tartani –, továbbá itt is, körben kanapék, székek. Ezenkívül a bejárattal szemben van egy kisebb terem is csocsóasztallal.

 7. City Gyros

  City Gyros

  Évek óta a kedvenc gyros-osom a városban. Igazi függője vagyok az ízének:) Képes vagyok a város másik oldaláról idáig menni, hogy egyek egy finomat. Szerencsére sokszor útba esik. Pitában adják, tehát tortillásoknak nem biztos, hogy a kedvenc helye lesz.
  Nagyon kedves és barátságos a kiszolgálás, a srácok mindenkivel szívesen elbeszélgetnek, annak ellenére, hogy kicsit törik a magyart. A törzsvendégeiket pedig természetesen felismerik, és nagyokat köszönnek mindig:)
  És ami a leghihetetlenebb az egészben, évek óta 500 forint a gyros, egy forintot nem emeltek azóta. És ami még ennél is jobb: éjjel-nappal nyitva tart.

  Ha tehetném, 10-esre értékelném. Minimum.