(8 szolgáltató)

Ahova érdemes betérni egy kis finomságra

Kata7555 Kata7555 >99 értékelés 17 követő 18 plecsni
 1. Planet Sushi

  Planet Sushi

  Én személy szerint szeretem kipróbálni az új dolgokat, mégis első élményem a japán konyhával az egyik barátnőm érdeme. Ő szerettem volna kipróbálni a sushit és én, mint jó barátnő gondoltam segítek neki az új ízek felfedezésében.
  A Planet Sushi minden igényünket kielégítette. A Deák téren lévő étteremben már többször jártam, mindig elégedetten jöttem el az asztalomtól. A pincérek segítőkészek, az ételek finomak, az első kis ellenérzést leküzdve érdekes ízeket fedezhet fel az ember.
  A levesek nem túl fűszeresek, mégis igen laktatóak, ha valaki az enyhébb ízeket részesíti előnyben, először kérje ki pincére véleményét, tudásukkal igen nagy segítséggel lehetnek számunkra. A makik először ijesztőek lehetnek, de amint az első falat a szánkba ér máris elégedettek lehetünk választásunkkal, hogy ebbe a remek étterembe tévedtünk be.
  A magyar pénztárcához mérve kicsit magasnak tűnhetnek az árak, de megéri, illetve a Planet Sushi is azokhoz az éttermekhez tartozik, akik folyamatos akcióikkal csalogatják be a vendégeket. Az Amerikában már jól ismert kuponok, hazánkban is egyre elterjedtebbek, így a Planet Sushi is sokszor így hirdeti magát, illetve így növeli népszerűségét.
  Aki mégis vonakodna a „nyers” haltól az se bánkódjon, hiszen nem csak halból áll a menü, a levesek mellett csirke is szerepel az étlapon, így számtalan finomságból választhatunk kedvünkre.

 2. Sir Lancelot Lovagi Étterem

  Sir Lancelot Lovagi Étterem

  A lovagi éttermek megkedvelése nekem a siófoki Camelot étterem nevéhez fűződik. Siófokra évente egy-két alkalommal járunk, így nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy Budapesten is jó néhány ilyen étterem van.
  A Lancelot Lovagi Étteremben már többször jártam és mindig degeszre ettem magam.
  A finom ételek mellett, a hely kinézete, a fellépők, a felszolgálók mind abban erősítettek, hogy többször visszatérjünk az étterembe.
  A felszolgálók korhű ruhában serénykednek, fatálakon hozzák a finomabbnál finomabb húsokat, a hagymalevest cipóban tálalják, a látvány magáért beszél.
  Számomra különösen fontos ez a hely, mert az eljegyzésem is itt volt. Egy különleges élménnyel lettünk gazdagabbak, mikor úgy döntöttünk, hogy itt tartjuk életünk egyik legfontosabb eseményét.

 3. Leander Terasz

  Leander Terasz

  Nagyon sokat kerékpározok egyedül és a párommal is. A kerékpár az életem része lett, el sem tudom képzelni nélküle az életemet már.
  A páros bicajozás általában, ha kisebb távokat akarunk tekerni, akkor a Római part felé vezet. Ha pedig Római part, akkor hekk és ha hekk, akkor pihenés. Nincs is jobb annál, mint 20-30 km letekerése után megpihenni egy kellemes étteremnél, ahol csodálhatjuk a Duna hűs habjait a finom falatok mellett. Ez a megpihenés általában a Leander Terasz melletti éttermet jelentette számunkra.
  Vannak helyek, amelyek beváltak nekünk, így az újítások mellett maradnak a bevált dolgok is. De miután egy alkalommal majd egy órát vártunk a másik étteremnél felfedeztük a Leander Teraszt. A Terasz nagyon jó helyen van, ki tudtunk ülni egész közel a vízhez. A hekk, amelyet rendeltünk nagyon finomra sikerült és nem kellett sokat várni, csupán tényleg a sütési időt, hogy finom, friss ropogós hallal kényeztessük bendőnket.

 4. T.G.I. Friday´s (Westend)

  T.G.I. Friday´s (Westend)

  Igazi amerikai élmény, igazi húsimádóknak. Ugyan, nemcsak húst lehet itt enni, mégis talán ez a legjellemzőbb erre az étteremre.
  Óriási hamburgerek, saláták és igazi shake különlegességek közül lehet választani, tehát mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A hamburgerek emberes méretűek, a hús füstős ízű, mely igazi ínyencség a gyorséttermi hamburgerhez szokott gyomrok számára. A szószok pedig csak emelik a hamburgerek élvezeti élményét.
  Saját tapasztalatom az volt a vacsorám elfogyasztása után, hogy ezek igazi amerikai ételek és nem ez volt az utolsó alkalom, hogy a Westendben lévő éttermet meglátogatjuk a barátainkkal. Az árak ugyan nem azok az árak, amelyhez szokva vagyunk, de mennyiségében és minőségében megéri az árát az itt elfogyasztott étel. Általában nem jár étterembe az ember minden nap, de, ha alkalmanként beugrunk ide, nem fogjuk borsosnak találni az árakat az ételek minősége láttán.

 5. Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

  Szeráj Török Étterem Gyorsbüfé

  Többször jártam már az étteremben. A kiszolgálók nagyon kedvesek és segítőkészek. Az étel pedig kifogástalan. Sok étterem van a belvárosban, de kifejezett kedvencem a Szeráj étterem. Ha valaki egy jó kis ebédre vagy vacsorára vágyik, ami nem túl megterhelő a gyomor számára, akkor számára a Szeráj a legmegfelelőbb hely.

 6. Garibaldi bisztró

  Garibaldi bisztró

  A Garibaldi Bisztrót egy rendezvény kapcsán fedezhettem fel. A hely nagyon jó elhelyezkedése miatt az embernek nem kell autóba ülnie, ha el akar jutni ide, mert tömegközlekedéssel tökéletesen megközelíthető a hely és parkolási díjat sem kell így fizetnie az embernek.
  A rendezvény nagyon jól sikerült, egy kis szünet is be volt iktatva két felszólaló között, így a kisasztalokra elhelyezett pogácsák nagyon jó célt szolgáltak annak, aki korgó gyomorral érkezett.
  Amint beléptem a bisztróba nagyon jó benyomással volt rám a hely, semmi extra, mégis hívogató volt az emberek számára a külcsín. Kedves pincérek próbálták kielégíteni az érkezők igényeit. A rendezvény lebonyolítása zökkenőmentesen sikerült és a későbbi svédasztalos vacsora is nagy sikert aratott. A baconba göngyölt máj apró főtt burgonyával megfelelő választásnak bizonyult számomra, bár nagyon nehéz volt a választás a finomabbnál, finomabb ételek közül.

 7. Trófea Grill Étterem Belváros

  Trófea Grill Étterem Belváros

  Trófea Étterem
  Mi is jut eszembe erről az étteremről? Egy régi céges vacsora, egy csapatépítő kellemes beszélgetés, sok nevetés. Az ételek igazán ínycsiklandózóak voltak, az itallap a máshol is megtalálható italokból állt össze. A svédasztalos vacsora igazán kecsegető mindenki számára, hiszen itt mindenki azt eszik, amit csak a szeme megkíván, a pincéreknek nem kell fáradniuk a kiszolgálással és nem kell attól tartanunk, hogy esetleg nem a megfelelő étket hozzák ki számunkra.
  A húsételeket magunk választhatjuk ki és előttünk süti ki a szakács, aki fűszertárából bármit rászór a kiválasztott finomságra, hogy kedvünkben járjon.
  A főételek mellett az édességek is nagy számban megtalálhatóak és finomabbnál finomabb dolgok hívogatnak minket az édességpult felé.
  A hangulat tökéletes volt, néha az ételek nem is számítanak, ha a megfelelő társaság gyűlik össze az adott helyen.
  A Trófeában a jó hangulat mellett az ételek is igazán finomak voltak és baráti társaság összejövetelére is megfelelő lehet, nemcsak üzleti megbeszélések helye.

 8. Főzelékfaló ételbár

  Főzelékfaló ételbár

  Néha azok a legjobb megoldások, amelyek a szemünk előtt vannak és sokszor észre sem vesszük őket. Nekem állandó problémát okozott régebben, hogy kitaláljam, hogy mit fogok aznap enni. Próbálok egészségesen étkezni és figyelni arra, hogy mit eszek, de sokszor már nincs ötletem. Amikor az V. kerületben dolgoztam nagy segítséget jelentett a Főzelékfaló ételbár, mert a főzelékek mellett készételek és sültek is megvásárolhatóak. Kellemes környezetben ebédelhet az ember és kicsit más ízeket is felfedezhet, mint a gyorséttermekben. Az otthoni ízeket találhatjuk meg nap, mint nap ebben az étteremben. A borsófőzelék fasírttal vagy a rántott sajt az otthoni ízekre fogja emlékeztetni az embert.
  A kiszolgálók kedvesek és segítőkészek, kedvezményekkel és akciókkal várják a korgó gyomrú vendégeket és a törzsvásárlókat 10 %-os kedvezménnyel jutalmazzák az üzlet vezetői.