(4 szolgáltató)

A tudás fellegvárai

...mert a tudás hatalom!

OhayoNikki OhayoNikki >99 értékelés 15 követő 16 plecsni
 1. Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar - BTK

  Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar - BTK

  Életem egyik legjobb döntése volt, amikor ide jelentkeztem. Az oktatók kiváló szakemberek, rengeteget lehet tőlük tanulni. Elképesztő műveltség áramlik keresztül az intézményen, komoly szakmai munkák folynak, amibe a hallgatók is csatlakozhatnak. Több tanszék szakjai közül válogathatunk, de akármelyik mellett is döntünk, nem fogunk mellé. Bár maga az épület egy kicsit labirintusszerű, a portás mégis úgy ismeri, mint a tenyerét, tőle bátran kérhetünk segítséget, ha valamit nem találunk. Remekül összekovácsolódnak az azonos érdeklődésű emberek, egymást segítve bárki átvészeli a vizsgaidőszakokat.

 2. Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar - JGYPK

  Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar - JGYPK

  Volt szerencsém a hallgatójának lenni, és ennek örülök. Átalakulása óta sok új akkreditált szakkal bővült a kínálata, de még ez sem ment a minőség rovására, mert szerencsére az oktatók emelik a színvonalat. Mivel pedagógusképző, inkább ennek az irányába mutat a képzési kínálat, de akadnak amolyan "büfé" szakok. A sok szak viszont nem fér el egy épületben, még a főépületen kívül kettő van a város két másik pontján. Ezek megközelítése nem okoz nagy gondot. Sokszínű kar rengeteg szórakozási és tanulmányi lehetőséggel, jelentkezéskor nem érdemes átsiklani felette.

 3. Cosmopolitan Lingua Nyelviskola

  Cosmopolitan Lingua Nyelviskola

  Egy intenzív nyelvtanfolyam keretében négy héten keresztül élvezhettem a nyelviskola szolgáltatásait. Nem tudtam, mire számítsak, mert még olyan ismerős véleményére sem támaszkodhattam, aki már járt volna ide tanfolyamra. Teljesen az internetes hirdetésekre alapoztam. Nevezhetjük mázlinak vagy szerencsének, hogy a kezdeti félelmeim gyökeresen átalakultak rokonszenvvé. Attól kezdve, hogy segítőkészen és barátságosan fogadtak, az a megérzésem támadt, hogy élvezni fogom az itt eltölteni kívánt száz órát. A küllem, a bánásmód még nem minden, mondhatná a szkeptikus, de mi a helyzet az oktatással? Nos, nem szépítem a dolgot. Az a heti 25 óra azért nem volt piskóta! Viszont jól felkészült tanárokkal, egy jól összeállított tananyaggal és szorgalommal borítékolható a nyelvvizsga!

 4. Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskola, Szakiskola

  Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskola, Szakiskola

  Az iskola, ahonnan elindult az életem, és nélküle nem lennék az, aki. Olyan értékekkel, követendő példákkal lettem gazdagabb, amiért egész életemben hálás leszek a tanári karnak. Felejthetetlen iskolai rendezvények, versenyek, amik színesítik a diákéveket. Bár a reál tárgyak örök gyengeségeim voltak, a humán tárgyak iránti rajongásom és elhivatottságom csak tovább mélyíthettem. Remek, szakértő tanárokkal vértezte fel magát az iskola, a szakközépiskolák közül ezzel szerez magának tekintélyt. A gimnáziumok vas szigorával és követelményeivel szemben oldottabb hangulatban sajátíthatjuk el az alapműveltséget. Az érettségi után szakmák tanulására, OKJ-s tanfolyamok végzésére itt is van lehetőség humán és kereskedelmi vonalakon.