Ilona Vetési

284472_229847210387030_6239339_n.jpg

4 értékelés

Borbarátok Vendéglő, Panzió, Borház

Családias, igazán figyelmes kiszolgálás, külön kérések teljesítése, baráti árak, remek étterem és konyha, szuper tiszta szobák. Saját porpincéje különös hangulattal, szakértő borásszal és finom badacsonyi nedűvel szolgál. Jó helyen, szép kilátással vár családokat is, de kettecskén is nagyon jól éreztük magunkat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Melis Panzió és Étterem

Igazán családias panzió, felszerelt konyhával, kitűnő étteremmel. A parkolás is megoldott, a szabad strandra kijárás, erkélyes szobák. A kisgyermekeseknek különösen kedvező játszótérrel,etetőszékkel. Bőséges, finom reggeli. Az egyetlen kényelmetlenség, hogy a mosdó a földszinten van, az emeleti szobából meredek lépcsőn kell (éjjel) lemenni. Barátságos személyzet, megfelelő tisztaság. Nagyon jól éreztük magunkat, különösen, hogy Balatonra néző szobát kaptunk. Visszatérünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Festal Étterem és Hennessy Club

Nagyon elegáns, szépen berendezett, kellemes környezet, kitűnő konyha. A felszolgálók kissé fásultak, de igyekvők. Nem kaptam az idei nyáron meghívót a kerti szezonra. A vasárnapi svédasztal házias ízekkel de gyér választékkal - viszont jó árakkal várt bennünket 3 éve. Most nem tudtam elmenni, de remélem, hamarosan új véleményt tudok formálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Club Thermál Kastély

2013. szeptember 4-6. 2 éjszakás félpanziós csomagajánlattal jártunk itt, párommal. A kastély igyekvő, sok jó elgondolás, kevés pénz. A szoba szép, tiszta, a "thermal" jelző kissé túlzás: egyetlen medence, de létrás, nincs pad - nem lehet ejtőzni, csak úszkálni, ami egy melegvizes medencében nem ajánlott. A reggeli szűk választék, de kérhető meleg fogás is. A vacsora 3 fogásos, zóna adagokkal. Legszívesebben kihagytuk volna, inkább a Tisza-parton egy jó rántott hal... A környék csodaszép, az Ökocentrum bámulatos. A helyi éttermek kellemesek, megfizethetők. A szállodában sokminden megoldatlan, reméljük, fejlődni tudnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely