Martin Ágnes

156579_452447398140509_128466066_n.jpg

6 értékelés

Veszprémi Állatkert

Járjuk az állatkerteket az országban, 2 éve Veszprémben voltunk, a gyerekek és a felnőttek is imádták (2gyerek+nagyszülők+szülők). Elszaladt az idő, zárásig ott voltunk. Tiszta, gyönyörű, érdekes (nemcsak az állatok, a játszóház is) Idén "leellenőrizzük" mi változott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Ajándékba kaptunk családi belépőt. Lányaink első igazi élményfürdő eseménye igazán jól sikerült, KEVÉS volt a 4 óra :) (és persze kipróbáltuk a büfét is - hideg-meleg és az elmaradhatatlan fagyi) Visszatérünk még, biztosan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Skanzen Galéria

Egy egész nap kell a bejárásához, de megéri :) Szentendre neve összeforrt a skanzennel. sokszor van akciós jegy, érdemes mindenkinek elmenni. a gyerekek is élvezték, főleg a vonatozást, és nem utolsó sorban az állatkákat + a régi házakat, amiket már csak tévében láthattak eddig. idén is megyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Feketevölgy Panzió

Első "túrás" utazásunk volt a gyerekekkel (5 és 7), veterán autó kiállítás volt Kemencén - ez plusz, hisz aput is vittük. A lányok haza sem akartak jönni, van minden, ami kell a nyárhoz: úszómedence, játszótér, finom ételek, fagyi, KISVONAT! Nem utolsó sorban pedig friss levegő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Puchner Kastélyszálló****

"Csak" az élménybirtokra akartunk elmenni, de megláttuk a kastélyt, a vendégházakat, stb. Ezért inkább 2 napra mentünk. A Vendégházban kaptunk szállást , szép, rendezett, kényelmes, rögtön otthon éreztük magunkat. Már az első nap bementünk egy kicsit körbenézni a birtokon, másnap a programokra már úgy mentünk, hogy tudtuk, mit hol keressünk. Mivel hétfőn már meglátogattuk az állatokat, így kedden szinte minden programon részt tudtunk venni a gyerkőcökkel, így sok emlékkel, kész és saját készítésű emléktárggyal (plusz egy kistáskányi) tértünk haza a rövid kalandozásból. Összegezve: SZUPER volt, és még visszamegyünk. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Dunaújváros

Imádom. Jó termékek (étel, ruha,stb...), jó áron, az eladók készségesek. Csak egy "veszély" van, kiürül a pénztárcám, főleg ha a lányaimmal megyek. Könnyen megközelíthető gyalog és autóval is. Bár a vásárlás után elkél egy autó :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Feketevölgy Panzió
Feketevölgy, 2638 Kemence