1526194_10203069904419092_166612581_n.jpg

3 értékelés

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Mostanában ide járok moziba, kényelmes, jó hely. Külön jó, hogy itt van iMax-ra is lehetőség, amit egyszer ki is próbáltam, hát olyan volt mintha benne lennék a filmben, még el is hajoltam a felém hulló dolgok elől, annyira élethű volt! Minimum 1x muszáj kipróbálni, feledhetetlen élmény!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Starbucks kávézó

Van összehasonlítási alapom az igazi kinti amerikai kávézóval, ahonnan ered a láncolat és majd hogy nem teljesen ugyanolyan. Nagyon jól megcsinálták és behozták ide, akármikor beülök, van is forgalma folyamatosan. Igaz kicsit drága a magyar pénztárcához, de annál inkább egyedi, utánozhatatlan és istenien finom, aminek az ízét nem felejted el, bármilyet is iszol. Én mindig mást kóstolok meg, hibátlan amiket eddig ittam és óriási adagot adnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Sokszor eszünk itt, ha épp vásárolunk ikeában. Árban is kedvező, főleg az akcióival, és biztos nem olyan ételt eszek itt, amit nap mint nap. Különleges finomságokat próbálok ki, szeretem az éttermüket, és külön tetszik az önkiszolgáló jellege és mégis emellett a színvonal megmarad. Vannak bevált kedvencek is mint a húsgolyó, vagy mandula torta :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely