N. Anita

N. Anita

11 értékelés

Müller

Ha a Müllerbe megyek, mindig kell, hogy legyen 1 óra szabadidőm, mert annyit minimum elszagolgatok! :)) Sorrend: parfümök, smink, arc- és hajápolás, majd a nasik! Mindig találok valami olcsó és minőségi terméket! ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő

Még alig ismertem Szegedet, akkor voltam először az Anna fürdőben, romantikus, és nagyon pihentető délután volt a barátommal. Majd az egyetem alatt arra is rátaláltam hogyan lehet itt bulizni az Egyetemi Éjszakai Anna fürdők alkalmával. És mindkét kikapcsolódásra tökéletes!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Boci tejivó

Legutoljára népes kis csapattal ültünk be, olyan hajnali 2 felé. A parti hangulat a tetőfokán volt, és mi inkább a Boci kártyát és némi tömör kaját akartunk a meki helyett. Kicsit lehet hangosak voltunk, de még így is kedvesen néztek ránk, azzal a "ha kiszolgáljuk őket, talán sietnek az evéssel" nézéssel. :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft.

A múlt hónapban az egyetem által szerevezett programon voltam a vadasparkban Sajnos sietnem kellett, mert vizsgára mentem még délután, de addig is kis csodában volt részem. Egy bébi tevét láttam, akit a gondozói etettek én pedig elképzeltem, milyen jó lenne, ha most elvihetném a vizsgára magammal a városba. Nagyon vidám délután volt. 5-öst kaptam. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alabárdos Étterem és Borozó

A 4. évfordulónkat itt ünnepeltük. Nem volt asztal, de kerítettek nekünk egy kis sarkot, ami így hangulatosabb volt, mint a tömegben enni. Természetesen bor ajánlatot is kaptunk, mit tökéletesen passzolt az isteni grillezett feta sajtos salátámhoz. Nagyon-nagyon isteni vacsi!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

City Spar Szupermarket - Széchenyi tér

Minden egyes alkalommal, ha ott vásároltam, a buszom érkezése előtt minimum 15 perccel be kellett mennem, mert itt 5 perc alatt nem lehet vásárolni, akkor se, ha csak 1 zsemlét akarok. A kiszolgálás egy csigával vetekszik, és bárki benéz, láthatja, hogy minimum 6-7 ember áll a sorokban. Egyszer a környéken hagytam el egy füzetet, mivel aznap vásároltam itt gondoltam, hátha ott hagytam. Nem hogy segítséget nem kaptam, éppen hogy keresetlen szavakat nem mondott az aktuális eladó. És ez a viselkedés sajnos többször is előfordult.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zápor József Kávézója

Sörpike! :D És nem csak ez, hanem még sok más is. A novi sadi egyetemről jöttek hallgatók Szegedre, és mondták, hogy valami különleges helyre vigyük őket. Első gondolatra a Zápor volt ez a hely! És nem csak a hely hangulata, hanem a pálinka is bemutatta, milyen egyetemi város is Szeged!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagyáruház Coop Szupermarket

Nem hazudok, ha azt mondom, hogy szegedi éveim alatt MINDEN NAP voltam a NagyÁban. Persze ez esett a sulihoz útba, de nem hiszem, hogy sokat ettem volna, ha nincs ott a Coop. Jó árak, gyors kiszolgálás, és még közel is van. Szuper!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Colibri Klub

Egyetemi éveim meghatározó helye! Az első évem találkáit csak ide szerveztük, mert ugye az egyetemisták szegények, viszont szeretik a jó és olcsó dolgokat. A Colibri ilyen! Csak a jó hangulat és a koktélok jutnak eszembe!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Malom Club

Sajttal-sonkával töltött husi! A kedvencem! És a csirkés pizza! Meg a különleges innivalók! Kedves kiszolgálás, bőséges adagok és szórakozás minden mennyiségben! Biliárd, bowling, csocsó. Ha el akarjuk együt ütni az időnket, biztosan ide jövünk!:)))

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő
Tisza Lajos körút 24, 6720 Szeged