1800387_750873534932644_1478178242_n.jpg

3 értékelés

Újhegyi Uszoda és Strandfürdő

Nyaranta ide járunk hűsölni, akkor nyitva van a kinti strand rész is, bár az uszoda is elég jó év közben. Szaunát is lehet használni, a belépő sem annyira vészes, nekem minden szempont szerint ideális hely úszásra vagy nyáron strandolásra. Ajánlom annak aki még nem ismeri!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dikodent Fogászat, Budapest

Már 10 éve ide járok rendszeresen, maximálisan elégedett vagyok. A fogorvos nagyon precíz, óvatos, ügyes, nagyon jó munkát végez. Előre telefonos bejelentkezés szükséges időpont kéréshez, viszont így nem kell várni soha, a rendelő makulátlan tisztaságú, modern jól felszerelt. Könnyebb szívvel jövök ide bármikor, mint bárhová máshova. Ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kőbányai Kisállatrendelő

Volt egy kutyánk, kezdettől ide hordtuk. Az állatorvos nagyon jó munkát végzett minden alkalommal, mindent megtett kutyusom jobb létéért. Lelkiismeretes, precíz, jó szakember. Műteni is kellett egyszer, nem volt semmi probléma. Ha valaki mindent megtesz a kis kedvencéért, ezen a helyen maximálisan ugyanerre fognak törekedni, bármi is legyen a baj amivel ide kerül vagy csak a rendszeres oltások. A rendelő nagyon szép, kényelmes, jól felszerelt. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely