Pósa Lívia

1656285_822060701143005_250296512_n.jpg

15 értékelés

Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja

A családi ünnepeket szinte mindig itt tartjuk de sokszor elmegyünk "csak úgy" is. A kiszolgálás mindig kedves, az ételek kitűnőek. Még akkor is mindig találnak nekünk asztalt, amikor pár órával a vacsora előtt jut eszünkbe az asztalfoglalás!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dzsungel Étterem

Az étterem kialakítása is nagyon tetszett, az étlapon szereplő kínálat is nagyon jó. Az ételek íze pedig fenomenális. Persze a kedvencünk Kalóz mama házi krémese volt. Aki szereti az édességet, ne hagyja ki, mennyei!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Diego Lakberendezési Áruház

Az üzlet nem túl nagy, de mégis minden megtalálható benne. A minap jártam náluk, egy olyan kéréssel, hogy még Én magam sem tudtam pontosan, hogy mit szeretnék. Az eladó maximálisan segítőkész volt, és úgy szolgált ki, mintha a gondolataimba látna :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

Családommal jártunk az étteremben. Meglepett, hogy hétvége ellenére csak mi tartózkodtunk náluk. A kínálatot picit keveselltem, de az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás kedves volt. Ki kell még egyszer próbálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hármaskönyv Fogadó

Többször jártunk már ebben az étteremben. Az ételek igen kitűnőek, az adag pedig több, mint bőséges. Sosem jöttünk úgy el tőlük, hogy ne laktunk volna maradéktalanul jól. És ami nagyon tetszett, a kerthelyiségbe a kutyát is bármikor szívesen fogadták!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Pékség

Szinte mindig itt vásárolok "Norbi" termékeket. A kiszolgálás kiváló, az eladók mindig segítőkészek. A bolt nem túl nagy, mégis nagyon sok termék megtalálható. A pékáru pedig mindig friss! A nyitva tartás a Pólus Center nyitva tartásához igazodik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gold Accountant Könyvelő Iroda

A cég a saját cégem, de engedjék meg, hogy értékeljem magunkat! A cég székhelye Őrbottyánban van, de rendelkezünk egy pesti irodával is a 07. kerületben. Talán néhány dolgot elmond rólunk, hogy a Piac és Profit szakmai fórum online felületén szakértőként lehetünk jelen. Ismerjenek meg minket és mondják el Önök is véleményüket rólunk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

3 hetet töltöttem el a Széchenyi Gyógyfürdő nappali kórház részlegén. Nagyon kedves és hozzáértő személyzettel találkoztam. A strand részén is sokszor jártam már, az élménymedence nagyon tetszik. Összegezve nagyon szeretem a fürdőt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapesti Operettszínház

Többször is jártam a színházban. Általában a barátnőimmel megyünk, nekünk ez egy igazi kikapcsolódás. A színészeket egytől-egyik nagyra becsülöm, az előadások pedig mindig tökéletesek. Nagyon szeretek ide járni, remélem még sokszor megtehetem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Erdélyi Gábor állatorvos

Három évvel ezelőtt, amikor kutyás család lettünk, őt találtuk a legközelebbi rendelőnek, ezért mentünk hozzá. Mind a gazdiknak, mind a kutyának nagyon szimpatikus volt, és ez nálunk mindig sokat jelent. Azóta folyamatosan hozzá járunk (szerencsére nem sokszor) Borával, és Gáborban igazán kiváló orvost ismertünk meg. Szívből köszönöm az eddigi segítségét, és csak így tovább!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely