M. Tünde

M. Tünde

13 értékelés

Art Hotel

Az Art Hotelről Zalakaroson csak pozitív dolgokat tudok mondani, fantasztikus a wellness részleg, nagyszerű ételek, udvarias kiszolgálás, tisztaság, gyermekeimnek külön élmény volt a szuper játszószoba, mindenkinek nagyon ajánlom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

St. Gotthárd Spa és Wellness

A fürdőről annyit tudnék mondani, hogy teljes mértékben nem voltunk megelégedve, mivel a a fedett részlegben szinte nem volt levegő, patakokban ömlött rólunk a víz, a belépő is és az étterem is túl drága (szerintem nem a magyarok pénztárcájának lett kitalálva! ) Nekünk csalódás volt!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

8 éve jártunk ott először, akkor pozitív élményekkel, ezért mentünk vissza pár hete már 3 gyermekkel, de most nem volt olyan jó tapasztalatunk, mivel a kinti nyugágyak koszosak voltak, rászáradt sárosak, több hangya futkozott rajtuk!!! A fedett részben odafigyeltek a tisztaságra, ez pozitívum! Belépő ára nagyjából megfelel, viszont a fedett részben az étterem nagyon drága (2 szelet rántott hús 2.800 Ft!!! ) A kinti gyermekmedencét élvezték a gyerekek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mesteri Termálfürdő

Többször voltunk már itt, tetszik a hely, az új fedett fürdő gyönyörű, a belépő ára is arányban áll a szolgáltatásokkal, nagyon jó, hogy az étteremben van napi menü, olcsó és finom! Jó lett volna, ha az új gyerekpancsoló is használatban lett volna!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Borgáta Fürdő

Tetszik a hely, a belépő ára megfelelő, az ételek éttermi szintűek, medencék is rendben vannak, a gyerekmedence volt egy kicsit koszos, de ezt leszámítva kellemes hely, gyerekek is jól érezték magukat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fedett Uszoda és Termálfürdő

Nagyon sokat járunk ide, szeretik a gyerekek is, belépő is olcsó, étkezéni is olcsón lehet, nincs zsúfoltság, ami kifejezetten jó, hogy sok fa van, tehát árnyék is, a kinti medencék is szuperek!!! Ajánlom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Büki Gyógyfürdő - Bükfürdő

Itt mi csak a strand részen voltunk, így csak azt tudom értékelni, nem nyerte el a tetszésünket, mivel a belépő ára nagyon drága, közel 10.000 Ft-ba került volna, ha az élmény részbe is szerettünk volna menni! Az ár nem érte meg, mert nem voltak igazán tiszták a medencék! Ami az ételeket illeti, tenyleg nagy a választék, de egy pizzára 45 percet kellett várni, ez nem tetszett, az árak is eléggé drágák! Az élmény rész lehet jobb, talán kipróbáljuk!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Többször voltunk már itt, tetszik, kicsit drága a belépő, zsúfoltság van! A gyerek részleg igazán tetszik, jól érezték magukat a gyerekek! Az étterem is tetszik, bababarát, etetőszék, gyerekmenü megfizethető áron, bő választék! Hátrány, hogy nem sok árnyék van, a kinti gyerekmedence víze hideg volt! A benti gyógymedence nem volt igazán tiszta! A gyerekrészleg és az ételek miatt adom a csillagokat!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

West Garden Étterem

Igaz csak egyszer jártunk itt, de meg voltunk elégedve az étellel, a kiszolgálással, árak is megfelelőek, kellemes a környezet! Igaz kint ültünk le és fújt a szél, ezért kellemetlen volt, hogy mindent belefújt a tányérunkba, de ez nem az étterem hibája! Ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Tenger Vendéglő

Nagyon jó hely, finomak az ételek, udvarias a kiszolgálás, sokszor jártunk ide, évzáró bulikat is itt szoktuk tartani, mindig minden tökélete volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Akkora adagok vannak, hogy itt biztos mindenki jól lakik!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely