K. Gyula

K. Gyula

4 értékelés

Reneszánsz Étterem

Egy szálloda szervezésében vettünk részt egy vacsorán. Nagyon tetszett a fogadtatás, a korhű ruhák, terítékek, a felszolgálók hozzáállása. Nagyon finom koraíbeli recepttel készült a tárkonyos őzraguleves a sült oldalas, sült kacsacomb, töltött palacsinta a korsókban felszolgált borok és aperitiv. Cserépedények és poharak mindenhez. Lehetett fényképezkedni a ruhákban pallossal koronával egyebekkel. Nekünk nagyon tetszet minden, ide vissza fogunk térni a családdal!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Visegrád

Január közepén 4 napig voltam itt a párommal hétköznap. Ami nagyon tetszik: A szálloda elhelyezkedése, a wellness részleg, a szobák felszerelése... Kiváló a szálloda étterme választékos mind a reggeli mind a vacsora ami amolyan félig svédasztalos ami nekünk nagyon tetszett. Ajándékba kaptunk egy este várlátogatással egybekötött Reneszánsz vacsorát, ami szintén felejthetetlen emlék marad. Időseknek és kisgyerekeseknek is kiváló kikapcsolódást nyújt a szálloda. A standard részen talán kicsit kemény volt az ágy, bár ez lehet csak nekünk tűnt annak, de ezen kívűl mindennel meg voltunk elégedve. Vissza fogunk menni! Mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Eger&Park****

Eddig négyszer voltam itt a családommal mindig januárban 3 éjszakát. Gyönyörű helyen a belvárosban mégis csendes helyen van a szálloda. nagyon jól felszereltek a szobák kiváló és nagy méretű a wellness részleg ami este 10-ig nyitva van! A félpanzió az valami fenséges. Mindig választékos és kiadós a vacsora a gyönyörő, több részből álló étteremben. Nagyon rugalmas a személyzet látszik, hogy ők vannak értünk, mindenben segítőkészek! Mindig jó emlékekkel térünk haza és visszavágyunk. Mindenkinek ki kell próbálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Panoráma ****

2014 júniusában néhány napot töltöttünk itt a családdal. Gyönyörű, csendes helyen terül el nagyon közel a Balatonhoz. Kifejezetten gyerekbarát a Szálloda. Nagyon jó a konyha barátságosak a felszolgálók amit az összes dolgozóról el lehet mondani. Rengeteg játszási lehetőség , kerákpár kölcsönzés, nagyon tágas udvar. Egyszóval mindennel meg voltunk elégedve. Egyetlen egy kis megjegyzés: A recepció egy kicsit szűkre sikerült ezért egy nagyobb csoport érkezésekor kissebb tumultus alakult ki, de így is átjárható volt. Midenkinek csak ajánlom! Mi is visszamegyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

7 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely