K. Mónika

K. Mónika

23 értékelés

Dr. Makai Áron fogorvos

Maximálisan elégedett vagyok mind az árakkal, mind a szolgáltatással! Kedves, közvetlen, jó humorú, magasan képzett orvos és asszisztens. Tiszta, modern, minden igényt kielégítő rendelő, sőt nem csak fogorvosként lehet felkeresni, hanem azoknak is akik fiatalodni kívánnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sóstó Parkfürdő

Valóban csodálatos, tiszta és minden korosztály önfeledten pihenhet-szórakozhat. A vendéglátóegységek jól felszereltek, széles kínálattal rendelkeznek. Gyógyvize valóban jótékony hatással bír.
Egyedüli problémám az irreálisan magas ár!

Hasznos ez a vélemény? Igen

VIDÁM DELFIN Kft.

Mivel első nyaralásunkkor nem csalódtunk, minden évben velük utazunk. Kedves türelmes dolgozójuk "Zsuzsa" :) mindig a legjobb utakat kínálja időt energiát nem sajnálva. Minden igényt kielégítően és reális árakon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napliget Vendéglő

Én előző életemben éhen haltam, és most bepótolom. Imádok enni, de nem mindegy, hogy mit és milyen közegben. Ez az a hely, ahol mindig marad a tányéromon, de nem a minőség miatt, hanem az óriási adag az oka, amivel nem tudok megbirkózni. Tüneményes felszolgálók, akik kedvesen mosolyogva régi ismerősként köszöntik az embert, szívesen beszélgetnek, kínálják a legfinomabb étkeket. Csak ajánlani tudom :) Bár a fal mögötti személyzetet nem ismerem, de köszönöm nekik is a sok finomságot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anno 1366 Középkori Étterem

Szuper kis étterem minden korosztálynak! A középkor hangulatát idézi a világítás, bútorok, felszolgálók öltözéke, ételek megnevezése, és az akkori zene se maradhat el. Nincs merev késsel villával evés, korsóban kapod az italt. Kedvencem a Kovácsok étke :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rensix

Egyedi folyamatosan újuló árukészlet! Kedves figyelmes kiszolgálás! A tulajdonost dicséri, hogy itt mindenki megtalálja egyedi, méretében tökéletes ruhadarabot minden alkalomra. A ruhákhoz illő kiegészítőknek is széles a palettája, legyen az ékszer, táska, vagy lábbeli! Köszönöm Márti :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bonchidai Csárda és Panzió

Ha igazán jó halászlét és halból készült specialitásokat akarsz megkóstolni itt a helyed. Kedves, figyelmes kiszolgálás, széles választék. Aki nem tartozik a halételek kedvelői közé az se fog csalódni, az igazi házias ízek és választék terén.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Károlyi Kastély

Egyszerűen csodálatos. A személyzet volt olyan kedves és beavatott a szálloda történetébe-történelmébe. Láttam a képeket is, hogy milyen volt felújítás előtt, minek kellett eredeti állapotában maradnia. Lenyűgöző helyen egy igazi ékszer. Csodálatos parkja lehetővé teszi a nagyobb rendezvények esküvők megvalósítását is, ami szintén fenomenális élmény volt. Királyi fogadtatásban van itt mindenkinek része, amire csak vágyni lehet.......

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lagúna Étterem-Söröző-Bowling Club

Kiváló kiszolgálás és választék. Nem csak finomságokat kínál, de kiváló szórakozást is a Bowling Club. Mindenkinek ajánlom, akár családosoknak is, egy kellemes vacsora után egy kis játék a lurkókkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyíregyházi Állatpark

Ezt nem lehet megunni! Gyönyörű természetes környezetben több hektár területen a Sóstói erdőben található. Bizton állítom, hogy nem csak Magyarország, de Európa legszebb állatparkja. Különleges egyedi állatok és szuper nyári zoo-tábor várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Dr. Makai Áron fogorvos
Sóstói út 1-3., 4400 Nyíregyháza