S. Noémi

S. Noémi

3 értékelés

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Imádom a Sárvári fürdőt :) minden nyaram azzal telt el,hogy legalább 3szor családdal mentünk el és szuperül éreztük magunkat! Szüleim 25éves házassági évfordulójára pedig egy meglepetés ajándékutalványt rendeltem a fürdőtől! Minden rendben ment,szuper az online jegyvásárlás és ajándékutalvány rendelés szolgáltatásuk.Kedvenc helyem a fürdőn,a Szaunavilág.Mivel pollenallergiával küzdök,az aromaterápiás szoba szolgáltatásuk nekem főnyeremény volt:) A szauna kamrákat is rendszeresen szoktam használni,nagyon jót tesz a szervezetemnek.A fürdő személyzete a Szauna világban is mindig naprakész,és szívélyes. A kedvenc fürdőhelyem Vas megyében :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Görög Pizzéria

Legutóbb 2éve voltam pizzázni családommal a Görögben. Nálam a tuti befutó ez a pizzéria,hiszen isteni tésztájú pizzákat készítenek,reális árakon. 11-13 óra között pedig az étterem által kiválasztott pizzákra illetve ételekre akció vonatkozik,és pluszban egy üdítő is jár az étel mellé. A kiszolgálás udvarias,és gyors. A legjobb pizzéria Szombathelyen!!:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cafe Frei, Szombathely

Pontosan 3hete voltam az egyik barátnőmmel kávézni a belvárosban,Szombathelyen és egyből erre a helyre esett a választásunk. Az ok nagyon egyszerű volt: hangulatos,csendes hely,ahol beszélgetni lehet pluszban pedig nagyon sokféle kávé,forrócsoki,és teakínálatból lehet válogatni. A kiszolgálás viszonylag gyors,és az árak is barátaik,ami szerintem a fiataloknál jelent elsődleges előnyt( én egyetemre járok,és sok mindenre kell a pénz). Ennél szuperebb kávézót nem nagyon lehet találni Szombathelyen,minden elismerésem a Frei Kávézót illeti! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Cafe Frei, Szombathely
Belsikátor u. 1., 9700 Szombathely