B. Jánosné

430633_175255219254648_1435626102_n.jpg

6 értékelés

Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház

Már harmadszor vagyok itt,de ha lehet akkor a következő években is szeretném igénybe venni a kórház által nyújtott gyógykezeléseket. kiváló az ellátás, nagyon barátságosak a kezelést végző terapeuták.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház

Szeretem a Harkányi Gyógykórházat,személyzetével együtt!!! Javasolni fogom mindenkinek, hogyha teheti vegye igénybe ezeket gyógyító szolgáltatásokat.Sokat javítanak a kezelések az egészséged megőrzésében, vagy az állapotod megtartásában!
Hasznos ez a vélemény? Igen

Vidanet

Csak nem rég kerültem a szolgáltatóhoz mint ügyfél, de a rugalmas hozzáállásuk, a barátságos bánásmódjuk teljes mértékben új a számomra. Csak így tovább, és nagyon sok új ügyfelük lesz. Köszönöm a segítőkészségüket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Digi Ügyfélszolgálat

Szeptember óta levelezek az interneten a szolgáltatóval, mert megszüntettem az átutalást. Kaptam levelet és elszámolást is, hogy október végéig rendben van a számlám. Ugyan ezt a levelet kaptam meg novemberben is, annyi módosítással, hogy november végéig rendezve van a számlám. Decemberbe 1000 Ft -t be kellett fizetnem, mint elmaradást. Újra kértem a csekket, a januári befizetéshez, de még mindig nem kaptam meg, holott már január közepét írunk. A közelmúltban jött az interneten levelemre válasz, hogy elfogadták és csekkesre állítottak át, de csekk sehol. Ennyire rugalmatlan intézkedést, érdektelenséget még nem tapasztaltam szolgáltatónál. Arra sem léptek semmit sem, hogy szolgáltatót váltok, ha nem reagálnak levelemre. Hozzánk a legközelebbi Digi ügyfélszolgálat 30 km-re Pécsen van, én Siklóson dolgozom, ahhoz, hogy a befizetést megtegyem + 1200 Ft-t kellene úti költségre kifizetnem. Így már nekem nem éri meg, ennél a szolgáltatónál maradni. Ez csak az egyik probléma, mert az adások közvetítésével is van probléma. minden értesítés nélkül elvesznek csatornát. Nagyot csalódtam ebben a szolgáltatóban, nagyon sokat romlott a kezdetek óta a szolgáltatásuk minősége!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kígyó Gyógyszertár

Nagyon szeretem ezt a patikát. A gyógyszerészek segítőkészek, nagyon udvariasak. Bármikor bizalommal fordulhatok hozzájuk tanácsért.Tiszta kellemes, tágas környezet, barátságos eladók. Nagyon elégedett törzsvásárló vagyok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pannon Volán Zrt.

Minden nap Siklósra járok dolgozni reggel 5 -kor. Sajnos Siklóson sokat kell várnom, hogy a munkahelyemre utazzam mert a későbbi járattal már nem érnék oda 1/2 8 - ra. Ezért kénytelen vagyok a buszpályaudvar várótermében eltölteni az időt. Azaz csak tölteném, mert a váróterem csak 1/2 6 - kor vagy utána nyitják ki. Pedig az első járatok már 4 után indulnak. Ha jó idő van, akkor nem gond a kint lét. De a hidegben, szélben, szakadó esőben ilyen bérletárak mellett a járatokra váró utasok talán megérdemelnék, hogy melegben várakozzanak. Miért nem nyithatja ki az ajtót az első odaérkező buszsofőr, amikor kívülről is nyitható a bejárat?? A forgalmistáknak nem üzem kezdetkor kellene kezdeni??

Hasznos ez a vélemény? Igen