H. Mihály

20 értékelés

Mészáros Vendéglő Söröző

A családdal és barátokkal voltunk. Csendes helyen, a város szélén helyezkedik el. Kellemes környezet és kedves kiszolgálás jellemzi. Az árak átlagosak, az adag sajnos kicsi és későn készül el. Alapvető dolgokat hiányoltunk, az ásványvízhez nem volt citrom karika, illetve az üdítőhöz nem volt a gyermekek számára szívószál. Ha a mosoly fontos, mindenkinek ajánlom, viszont ha jól szeretne lakni bárki, ne ezt a vendéglőt keresse.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Papp László fogorvos

Ismerősök ajánlására kerestem fel. Egy elég komoly fogpótlás előtt álltam, a Doktor úr igen körültekintő, semmit nem bíz a véletlenre. Ízig-vérig fogorvos, megnyugtatja a beteget, az esetleges problémákat rugalmasan kezeli. Amit megígér, az úgy is van. Azt mondta, szép lesz a pótlás, valóban az is lett, és emellett még a határidőt is bőven betartotta, amit ő maga határozott meg. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zsoan Grill Étterem

Korrekt árak, finom pizzák, és állandó akció. Telefonon és facebookon is elérhetőek. Mindig a megadott időben szállítják ki a pizzát. A választék korrekt, a frissensültek is korrekt adagban kerülnek az ember elé.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Macskafogó Music Pub

Jóféle hely, olyan ahová a 30-35-40-es korosztály is elmehet. Az árak teljesen rendben vannak. Zeneileg nem a szokásos sémát követi, több korosztály is élvezheti. A hangulata afféle pincekocsma hangulat, csapolt sörrel, többféle itallal. Remek helye. Egyedüli negatívuma az, hogy éjfél felé már kicsi a helység, zsúfolt nagyon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Becketts Irish Pub & Restaurant

Remek hely főleg az ír kultúra kedvelőinek. Megfelelő a sör és a whiskey választékuk is. Zeneileg nagyon rendben van és meccseket is lehet nézni, ami megint csak nem hátrány. Minden ital a megfelelő hőmérsékletre van hűtve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Strand Vendéglő

Remek hely finom ételekkel, hatalmas adagokkal és nem utolsó sorban udvarias kiszolgálással. gyakran vannak zenés esték is, hol szabadtéri, hol pedig az évszak és az időjárás függvényében fedett helyen. Az árak abszolút barátiak. Az ember jól érezheti magát akár kocsmázni, akár enni akar egy jót.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marcipán Cukrászda

Igényes tiszta hely, remek udvarias kiszolgálással. Elegáns környezetben ehet az ember, van egyfajta békeidős hangulata. A sütemények nagyon finomak, a választék hatalmas. Ami egyedül negatívum lehet az az árfekvése a helynek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kávés Katica Sörözője

Végtelenül egyszer hely, a szó legjobb értelmében. Szerettem régebben beülni ide, meló után, vagy csak úgy, ha egy jó hideg sörre vágytam és egy unicumra. Az árak pestiesen átlagosak, nem olcsó, de nem is drága. A kiszolgáló lányok akkoriban aszerint voltak kedvesek, hogy éppen hányadik órájukat taposták a melóban, de ez abszolút érthető is. Ami negatívum az az, hogy a kiülő nagyon is az utca része, a kosszal, igénytelen arcokkal és autófüsttel együtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Maga a bolt eléggé központi helyen van a városban, könnyen elérhető. A választékra és az árakra sem lehet panasz. A dolgozók maximálisan udvariasak és segítőkészek. Ami viszont egyre többször előforduló probléma az a kenyér hiánya. Volt, hogy hétvégén délben már nem volt, vagy hétköznap délután. Pedig a legalapvetőbb élelmiszerről beszélünk. Ha ez a jelenség nem lenne, akkor menne a 4*, így viszont...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pocok Presszó

Sokat gondolkoztam, hogy hány csillagot is adhatnék, végül megkapta a négyet. Miért? Ha az állandó vendégkört vizsgálom akkor egy szűk 3 csillag menne, az árak is 3 csillagosak, a választék 2 csillagos. Aprócska hely, némi kiülős életérzéssel, persze, ha kiülsz, számolj, hogy ott egy buszpályaudvar, így nappal a zaj és a füst is karcol. Az italválaszték céltudatosan szűkített, bár nekem pont megfelelő, de gondolom, hogy léteznek nálam nagyobb igényű emberek is. Szóval, ha ennyire lehúztam mi is adja a 4 csillagot? A korábban említett törzsgárda. Amikor ide beülsz, nem kell, sem könyv, sem partner, sem okos telefon, hogy teljen az idő, mert megjelennek az ideszokott arcok, és pár pohár fröccs, vagy kommersz után remek előadásban részesítenek. Borvirágos orrok, harsány kacagás, kiabálás, faviccek mint egy tudatos pörformansz előadás. Minden odaszokott arc kiveszi belőle a részét. Áhhh, próbáld, ki megéri. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

5 Kedvenc hely

Még több »
Vadászi Étterem
Dózsa György út 15, 2220 Vecsés
Kávés Katica Sörözője
Váci út 54, 1138 Budapest
Marcipán Cukrászda
József Attila út 126, 5000 Szolnok
Becketts Irish Pub & Restaurant
Liszt Ferenc tér 11, 1061 Budapest
Strand Vendéglő
Ady E. u. 12., 4181 Nádudvar