Bankó Mónika

8 értékelés

Fried Kastélyszálló és Étterem

Fantasztikus hely!!!!! A wellness hétvégét egy internetes nyereményjáték során nyertem. Ilyen udvarias, segítőkész személyzettel még életemben nem találkoztam, mint ezen a gyönyörű helyen. Az étterem konyhája kifogástalan. Az első este egy isteni sárgabarack krémlevest, mandulást harcsafilét petrezselymes burgonyával és kókusztekercset ettünk és mellé megkóstoltuk a kastély saját borát. A másnapi reggelinél szóhoz se jutottam, terülj-terülj asztalkám, ami szem-szájnak ingere. Délután egy nagyon jó hangulatú bor és pálinkakóstolón vettünk részt, ahol megkóstoltunk 5 fajta pálinkát és 5 fajta bort :)Este ismét fantasztikus volt a vacsora :) Nagyon jó volt az illatvarázs masszázs is. Na és a wellness részlegről ne is beszéljünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis időutazásra, romantikára és nyugalomra vágyik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tulipán Panzió és Étterem

Az étterem konyhája fantasztikus. Házias jellegű, finom ételek, udvarias személyzet, nagyszerű környezet. Amikor Szolnokra jártam főiskolára, átutazóban mindig itt álltunk meg hol reggelizni, hol ebédelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Quijote Étterem Középkori

Egy-pár étteremben jártam már életem során , de ez a hely a kedvenceim közé tartozik. Az étterem berendezése korhű, a pincérek is korhű, középkori ruhákban szolgálják fel a finomabbnál-finomabb ételeket.
Mi már több éve ide hozzuk ebédelni a gyerekeket a nyári táborozás során és eddig csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. Bő az ételkínálat, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételeket. Az étterem rendelkezik egy nagy külső terasszal is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Denis Étterem-Panzió

Kedves Mindenki!
November 9-én a legjobb barátnőmmel elmentünk egyet Márton-napozni a Denis-étterembe. Már az érkezéskor nagyon pozitív volt a első benyomásom a helyről, ugyanis a pincér lesegítette rólam a kabátot :) Ez nem gyakran szokott velem előfordulni. Ezután a lefoglalt asztalhoz kísért minket. Leültünk és egy finom házi pálinkával indítottuk az estét. Ezután sorba jöttek a finomabbnál-finomabb fogások a finomabbnál finomabb borokkal: libamájpástétom rozskenyérrel, libaraguleves, konfitált libacomb burgonyapürével, pezsgős párolt káposztával és aszalt szilvás mártással és desszertnek pedig zalai házi rétes. Az este programját színesítette a Kerka-mente Néptáncegyüttes műsora. A mulatozáshoz egész este élőzene biztosította a jó hangulatot. A személyzet rendkívül udvarias és kedves volt.
Az éttermet ajánlom mindenkinek, aki szereti a hagyományos magyar ízeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Doncsecz Dorina háziorvos

Dr. Doncsecz Dorina doktornő személyében egy rendkívül alapos, körültekintő, lelkiismeretes és segítőkész orvost ismerhettem meg. Közel 5 éve ő az én háziorvosom és nagyon sokat köszönhetek neki. Én 12 éve inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok. Amióta hozzá járok nagyon sokszor ellátott életmódbeli és táplálkozásbeli szokásokkal, amelyek nagy hasznomra voltak. Őnála nincsen húsvét vagy karácsony, nincsenek ünnepek. Azt mondta, hogy bármikor, amikor segítségre van szükségem, hívjam bátran. 2 éve, az egyik vasárnap ki kellett hívni hozzám az ügyeletet, mert nem tudtam beszélni, nem éreztem a végtagjaimat, nem tudtam beszélni. Az ügyeletes orvos csak pihenést javasolt. Másnap elmentem a doktornőhöz és elmondtam neki, hogy mi történt velem előtte nap. Ő azonnal mentőt hívott, mert nem mert egyedül elengedni Zalaegerszegre a neurológiára. Kiváló orvos, nagyszerű ember!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Buda Botond háziorvos

Dr. Buda Botond doktor úr a legönzetlenebb, legemberibb orvos, akivel eddig találkoztam. Szombathelyi magánrendelésére teljesen véletlenül keveredtem. A Zala Megyei Kórház neurológiai osztályán én úgy éreztem, hogy nem veszik komolyan a tüneteimet. Itt azt mondták, hogy menjek vissza, ha a tünetek újra jelentkeztek. A tünetek pedig újra jelentkeztek. Ekkor az interneten kezdtem keresni egy neurológust a környéken. Így jutottam el a doktorúrhoz. Már az első benyomások nagyon pozitívak voltak. Én nagyon meg voltam ijedve, de ő próbált megnyugtatni. 2 órán keresztül vizsgált, tetőtől-talpig. Minden lehetséges kezelési alternatívát felvázolt. Nagyon alapos volt és nagyon felkészült. Ő volt az első ember, aki szembesített vele, hogy mi is a problémám. Szorongásos depressziót állapított meg. Írt fel gyógyszert és 2 havonta jártam hozzá kontrollra. Neki minden egyes emberre van/volt ideje Mindenki szívesen járt hozzá, amit megtudok érteni. Én 2 évig jártam hozzá és nagyon sokat segített. Neki nyíltan tudtam beszélni a problémáimról, pedig alig ismertem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödör - A haspártiak Vendéglője

Nagyon szeretem ezt az éttermet! Isteniek az ételek, udvarias a kiszolgálás. Családommal gyakran járunk erre a helyre. Mindig megkóstolom az újdonságokat. Még sohase csalódtam. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy el kellett költözniük a korábbi helyről. Az nagyon hangulatos volt. Az ember úgy érezte magát, mintha visszacsöppent volna a középkorba. Ajánlom mindenkinek, aki egy jót akar aki, aki szereti a magyar konyhát. Egyszóval mindenkinek! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kerka Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Nagyon fontosnak tartom ennek az intézménynek a működését a városban. Az intézmény keretein belül működő Kerka Néptáncegyüttes már évtizedek óta a város kulturális életének állandó szereplője. Az intézményben kiváló szakemberek fáradoznak azon, hogy Lentiben a minőségi kultúra fennmaradjon.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Dr. Doncsecz Dorina háziorvos
Akácfa u. 2., 8960 Lenti
Dr. Buda Botond háziorvos
Szelestey László u. 54., 9700 Szombathely