B. Terézia

B. Terézia

6 értékelés

Károlyi Kastély

Nagyon szép volt minden, kedvesen fogadtak, annak ellenére, hogy korábban érkeztünk beengedtek. Egy dolog felejtődött el, hogy a szobánkban nem volt a megígért pezsgő, csak 2 nap múlva, mikor szóvá tettük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunakanyar Takarékszövetkezet

A fiam pénze volt itt folyószámlán, aki gyámság alatt állt ugyan, de a gyámkodás is megszűnt a halálával 2010. aug. 10-én. Ennek ellenére még pénzt emeltek le a számláról a volt gyám aláírásával még 2010. októberében. Ezt szóvá tettem, aminek az lett a vége, hogy kikérték maguknak, és nekem kellett elnézést kérnem. Ennyit a biztonságos takarékszövetkezetről.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gödöllő 1. Posta

Postaszolgálati levelet szerettem volna feladni, méghozzá azt a levelet, amit tőlük kaptam válaszborítékként. Nagy meglepetésemre a posta megfizettette velem a díjat. Mi volt akkor a "postaszolgálati" ingyenes válaszlevél?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Matúz Márta fogorvos

Nagyon fájt a fogam, soron kívül fogadott, bejelentkezés nélkül, és kihúzta. Nem volt elutasító, kedves volt, és még fizetnem sem kellett. A fájdalmam mellett, még örülni is tudtam. Itt is megköszönöm Neki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Praktiker M3

Az ügyfélszolgálaton szerettem volna lengőkaros törölközőtartó hossza felől érdeklődni, de sajnos csak azt tudta a hölgy hosszasan ecsetelni, amit én is láttam a webáruházukban. Ez a semmit mondó információt nekem, ami kb. fél óráig tartott, majd a Vodafone-nak kell megfizetnem. Ezért nem fogok vásárolni interneten!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Mikrót vásároltam a Tescoban, de olyan selejtes árú, hogy senkinek sem ajánlom. Beadtam javításra, törötten kaptam vissza. Óvakodjatok a Tescotól!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

1 Kedvenc hely

Még több »
Dr. Matúz Márta fogorvos
Petőfi Sándor tér 1, 2100 Gödöllő