B. Ádám

14581_749623221739149_561168362_n.jpg

19 értékelés

Piknik Wellness és Konferecia Hotel

8 éjszakát voltunk a családdal. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Az ételek ízletesek és jó nagy adagok voltak (legalábbis nekünk). A wellness részlegben minden megtalálható ami kell. A gyerekek nagyon élvezték az élménymedencét, a kneip taposót és a tepidáriumot. Amit kaptunk idén családi szoba kellően tágas volt, de a tv távirányító alig működött. Nekünk nagyon tetszett így másodszorra is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Shell benzinkút - Arany János utca 1.

Mindig ott tankolok! Beállok a kúthoz és egyből jönnek segíteni, nem beszélve az egyéb felajánlott szolgátatásokról. Mindig megkérdezik, meg is csinálják a keréknyomás ellenőrzést és abalkmosást is. A pénztárosok is nagyon kedvesek segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

INTERSPAR hipermarket, Dunaújváros Béke körút

Az áruválaszték nagyon jó, mindent megtalálni, de az eladókat sokszor vadászni kell. Ha végre találunk akkor segítőkészek, de csak a saját területükön. Pl. egy játékosztályos nem fog segíteni semmit a műszakicikkeknél.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fabó Éva Sportuszoda - Dunaújváros

Sokat jártam ide, hordtam a gyerekeket oktatásra, én meg közben sokat úsztam. Szabadidős tevékenységhez kevés a hely, vagy jól meg kell találni az időpontot mikor járjunk. Délutáninként sok az edzés, kevés hely van úszni (amikor én ráértem). Kár hogy nincs koedukált öltöző. Sokszor viszi apuka a lányát, vagy anyuka a fiát edzésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Men Dan Thermál Hotel****

Nagyon szép szálloda, rengeteg szolgáltatással. A fürdő tökéletes, a masszázst többször is igénybe vettük, sőt a párom még a szépségszalonban is járt. Mind - mind jó volt. De a lakosztályban éppen nem volt jó a tv plusz szolgáltatásai, és a szobai pezsgőfürdős kádon sem működött minden. A parkolásért fizetni kell, pedig még elkerítve sincs, csak a bejáratánál van egy sorompó. Összességében jól éreztük magunkat, még biztos megyünk, de nem ilyen lakosztályba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Visegrádi Bobpálya

Első kipróbált bob pálya ez volt, és az élmény hatalmas. Csodálatos környezet, és csak 1 percre volt a hoteltől. Elsőre kicsit megijedtünk, hogy jó sokan vannak, de gyorsan megy a sor. Lehet emlékfotót is venni, ami szintén egy jó dolog.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Silvanus Konferencia és Sport Hotel

Áprilisban töltöttünk el itt egy hétvégét, ami felejthetetlen élmény volt számunkra. Jó volt a közeli fellegvár, a bobpálya, hogy autózás nélkül is meg tudtuk nézni. A wellnes benti része nem túl nagy, kevés a melegvízes medence, de a fűtött ülőfelületes bárpult nagyon tetszett. A személyzet kedves volt, az étel választék hatalmas és nagyon finom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szindbád Wellness Hotel***

Két alkalommal jártunk már ott, egyszer nyáron családi apartmanban, ami hatalmas minden igényt kielégítő volt számunkra. Minden nap volt gyerekanimáció, és ugrálóvár. Az étel nem mindig kedvezett a gyerekeim Ízlésének, de megoldottuk. Nyáron a kinti-benti medence elégnek bizonyult a létszámhoz, de amikor ősszel voltunk és csak a bentit lehetett használni volt,hogy inkább később mentünk fürödni. A gyerekprogramokkal második esetben sem volt baj. Kár, hogy nem lehet csak reggelivel kérni a szállást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Egy nagyon jó hely, amit a gyermekeim nagyon imádnak. Szinte minden évben elmegyünk. Kedvencünk az alagút. Nem túl nagy, de ha sikerül kifogni akkor nem túl sokan vannak és lehet nézelődni nyugottan. Ingyenes a parkolás és jó hogy nem kell bemenni Budapestre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elevenpark Játszóház

Ide évente többször el kell jönni a gyerekekkel! Ingyenes parkolás, Budapest szélén, könnyű megközelíthetőség. Nagyon jó és sokfajta játék található itt, még a felnőtteknek is élvezhető a többsége. Van büfé és étterem aminek jó a választéka, és finom. Mindig nagy élmény!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely