S. Hajnalka

168923_105918456152294_5993469_n.jpg

4 értékelés

Rózsakert Medical Center

Kedves, korrekt segítőszemélyzet, felkészült orvosok.Nőgyógyászat, terhesgondozás a legprofibb szinten.Gyermekgyógyászat összehasonlíthatatlanul magasabb szintű, mint máshol.Csak ajánlani tudom minkenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

INTERSPAR

Széles az áruválaszték, sokféle áru van, melyekből a hús- és hentesáru különösen szép!Kedvesek az eladók, gyors a kiszolgálás és sok akció van. A saját márkás termékekből is sokkal több van, mint a sima Sparokban.

Hasznos ez a vélemény? Igen

St. Gotthárd Spa és Wellness

A fürdőben nagyon jól éreztük magunkat, már kétszer is jártunk ott. Az étteremnek nem az áraival voltunk elégedetlenek, hanem a személyzetével. Olyan volt, mintha ebédidőben váratlanul érte volna őket, hogy sok ember egyszerre akar ebédelni. Minden ételre várni kellett, kapkodtak össze-vissza. Egy 8 fős társaság szakaszosan tudott csak ebédelni, mire 7 nagyjából végzett az ebéddel, a nyolcadik még mindíg várt rá.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OKTÁV Szakképző Iskola és Kollégium

Az Oktáv budapesti iskolájáról szeretnék írni. Zuglóban van a Gizella utcában. Nagyon jó hangulatú iskola, többfajta képzéssel, amelyek közül az én általam ismertek mind nagyon színvonalasak. Jól képzettek a tanárok és jóhangulatú az iskolai élet is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely