G. Mónika

10291278_698107676922989_4818513741984176607_t.jpg

9 értékelés

Dobos András, dr. állatorvos

Nagyon jó állatorvos, remek szakember, aki szereti az állatokat. Maximálisan felszerelt modern rendelőben dolgozik, hogy gyógyítsa és megmentse az állatokat. Mindenkinek csak AJÁNLANI tudom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szuly Levente háziorvos

Kedves, figyelmes orvos, aki törődik a betegeivel. Maximálisan látja el a feladatát, nagyon lelkiismeretes, jó és precíz szakember. Mindenkinek csak AJÁNLANI tudom, bár ne legyetek betegek! Jó egészséget mindenkinek!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alice Panzió

Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom a Panziót !!!
A tulajdonosok, "házigazdák" nagyon kedvesek és segítőkészek, a szállás pedig modern, fiatalos, stílusos és nagyon tiszta, megérdemelné a 3 vagy 4 csillagot is !!!
Baba barát a panzió, szép játszótér van az épület mögött és reggelizési lehetőségre is van mód, ha valaki szeretné. Társalgó és konyha is a vendégek rendelkezésére áll, hűtővel, mikróval, bútorokkal felszerelve. Minden szobában LED televízió található, nagy szekrények a kényelmes kipakoláshoz, tiszta törölközők, poharak és a vendéglátó még friss virággal és mécsesekkel is kedveskedik a szobákban. (legalábbis a miénkben volt)
A panzió az emeleten helyezkedik el, hátul külön bejáraton is fel lehet menni a szobákhoz.
Az alsó szinten söröző és dohánybolt van, a sörözőből is fel lehet menni a szobákba egy lépcsőházon keresztül. Az igényes sörözőben billiárd, csocsó, flipper található, ha szórakozni szeretnének a vendégek, sőt, még lottót is adhatnak fel, ha nyerni támad kedvük. A közelben sok kirándulási lehetőség van, a Szelidi tó csak 17 km-re van a szállástól és Kalocsán is megéri egy sétát tenni.
Mindenkit arra bíztatok/bíztatok, ha Kalocsán jár szálljon meg az Alice Panzióban !!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Naspolya Panzió és Étterem

Novemberben jártunk párommal a Naspolya étteremben és mindenkinek JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM a helyet !!! A házigazdák tüneményes emberek, akiket valóban érdekel, hogy a vendég jól érezze magát. Az ételek bőségesek és finomak, igazi ízes-házias ételek. Ketten 5.000 ft-ból ( igaz nyeremény volt ) megvacsoráztunk és jól is laktunk. Hangulatos, tiszta és szép az étterem, kandallóval, hatalmas terasszal. A nagy ablakokon keresztül látni lehet a völgyet, az ott legelésző gyönyörű lovakat és néha odatéved 1-1 szarvas is. A fürdőház modern és nagyon igényes, bár csak az ablakokon lestünk be. Van medence, jakuzzi és szauna is. Mindenkit arra bíztatok látogasson el ebbe a hangulatos, meleg és békés családi étterembe, mert otthon fogja érezni magát ezen a helyen. :O)

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

5 csillagot tudok adni erre az Otp fiókra. :o) Ha Otp-s vagy gyere ide ügyeket intézni vagy csak érdeklődni, mert nagyon segítőkészek és kedvesek az itt dolgozó ügyintézők és a biztonsági őr is. Sokszor alig kell várni és nagyon aranyos, kedves az iroda. Gyertek ide Otp-sek :o)

Hasznos ez a vélemény? Igen

MyWay Travel Utazási Iroda

5 csillag !!! Az itt dolgozó lányok nagyon kedvesek, segítőkészek. Mindenre próbálnak megoldást találni és nem utolsó sorban nagyon kedvező utazási lehetőségeik is vannak, amik a kispénzű embereknek is megfelelőek. Ha kérdésetek van bármilyen utazással kapcsolatban, nyugodtan forduljatok a MyWay-es lányokhoz. :O)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magán Zoo Abony Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark

Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom a MagánZoot!!! Aki teheti menjen el ide és látogassa meg az állatkertet. Az igazgató hihetetlen ember, nagyon imádja az állatokat és szívvel-lélekkel vezeti az állatkertet. Kornél, a fotós-segítő is nagyon aranyos fiú. Mi kis tigriseket simogatni mentünk el hozzájuk, nagyon jó volt. Lehet etetni az állatokat és egy simogatás is belefér közben. Menjetek és látogassátok meg őket!!! MEGÉRI!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

RubinGroup

Mindenkinek NAGYON JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM a hajókázást a RubinGroup-pal :) Szuper kedves a személyzet és a hajó gyönyörű. Mi céges rendezvényen voltunk és az ételek isteni finomak voltak :) Pest pedig álomszép éjszaka. Egyszer mindenkinek ki kell próbálnia :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft.

Nagyon szép a szegedi vadaspark. :) Sok-sok állattal és hatalmas területen a természet lágy ölén. Jókat lehet sétálni a friss levegőn és gyönyörködhetünk az állatokban. A pingvinek kifejezetten cukik. :) Ajánlom mindenkinek, hogy egyszer vagy többször látogasson el ide.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely