L. Beáta

L. Beáta

11 értékelés

Két Korona Wellness Hotel****

Maximálisan elégedett voltam a hozzáállásukkal.Idén májusban töltöttünk náluk 4 éjszakát. Figyelemmel arra, hogy 4 éjszakát foglaltunk, a 10 éves gyermekem ingyen élvezhette a szolgáltatásokat a hotelben. Jelzésemre, hogy tömegközlekedéssel érkezünk Balatonszárszóra, azonnal felajánlották az ingyenes transzfer lehetőséget, ráadásul mi már reggel 9 órakor megérkeztünk, de ez a szállodának egyáltalán nem jelentett problémát. Azonnal, és ingyen- külön felár nélkül - elfoglalhattuk a szobánkat és használhattuk a szállodában lévő szolgáltatásokat. Az ingyenes transzfer az általam jelzett időpontban hazafelé is a rendelkezésünkre állt. Őszintén mondom, hogy ilyen vendégbarát/vendégcentrikus szállodával én még nem találkoztam, pedig rengeteg helyen megfordultam már külföldön és belföldön egyaránt! Biztos vagyok abban, hogy én/mi visszatérő vendégek leszünk a hotelben!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hunguest Hotel Pelion****

Igényes wellness hotel, ahol a legnagyobb kuriózum, hogy a díjban benne van a gyógybarlang igénybe vétele is. A kristálytiszta levegő nagyon jót tesz a légzőszervi betegségben szenvedőknek, de az egészséges embereknek is. Udvarias és segítőkész a személyzet az ételválaszték pedig átlagon felüli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kincsem Wellness Hotel****

Számomra nagy csalódás volt a hotel. 4 éjszakát töltöttünk ott tavaly szeptemberben. A meghirdetett "nemdohányzó" szoba ellenére kaptunk egy állott bagószagú szobát. Reklamációmra kaptunk egy másik szobát, ahol a berendezés állapota (éjjeli lámpa búra nélkül-balesetveszélyes-, falak koszosak stb.) katasztrofális volt. A meghirdetett svédasztalos teljes panzióból (reggeli, ebéd (kétfogásos), vacsora) csak kétszer volt svédasztalos a vacsora, utolsó este az étlapról már levest sem lehetett kérni, mondván, hogy kevesen vagyunk vendégek a hotelben. Ez a hotel messze elmarad az általam ismert más 3 csillagos szállodáktól.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Flamingo

Többször is voltunk már a szállodában, a wellness része a legjobb az általam ismert 4 csillagos szállodák közül (pedig sokban jártam már). Általában télen voltunk a hotelben, mindig az általunk foglalt szobatípusnál jobb kategóriájú szobát biztosított nekünk a hotel felár nélkül. Továbbá az ételek, a kiszolgálás, a személyzet kedvessége és segítőkészsége mind átlagon felüli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Norbi Update Pékség

Nagyon szeretem a termékeiket,mert azon kívül, hogy finomak, nem is hízlalnak.:-) Szerintem ár-érték arányban is nagyon jók a termékek. Ezekért sokkal szívesebben kiadom a pénzt, mint a "sima", átlagos péksüteményekért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Herbária

Szerintem a legjobb gyógynövény bolt Székesfehérváron. Amellett, hogy nagyon jó áron kínálják a termékeiket, rendkívül kedvesek az eladók. Mindig örömmel köszöntenek, mikor betérek hozzájuk, mindig van pár kedves szavuk hozzám. A segítőkészség pedig átlagon felüli.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budmil Store Fehér Palota

Imádok náluk vásárolni! Nagyon jó akcióik vannak, az eladók rendkívül segítőkészek. Törzsvásárlói program is van náluk, a törzskártyával - a szerintem amúgy is jó árakból - még 10 % kedvezményt is adnak.:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Alba

Szeretem ezt a mozit, mert tiszta, kulturált és kedvesek az alkalmazottak. A pattogatott kukorica meg fenséges, alig lehet abbahagyni...:-) Nagyon tetszik az internetes jegyfoglalási lehetőség, nagyon egyszerűen és gyorsan lehet jegyet foglalni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

A1 Magma Fitness-Wellness

Elsősorban infra szaunázni járok oda. Szuper jó a szaunájuk és a lefoglalt időpontban várakozás nélkül is igénybe tudom venni. A zuhanyzó rész is tökéletesen megfelelő, nyugodtan le tudok tusolni a szaunázás után. Legközelebb a jacuzzit is igénybe veszem:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Székesfehérvár

Szerintem az egyik legjobb árakat nyújtó sportfelszerelési áruház. Tetszik, hogy mindent ki lehet próbálni és roppant segítőkészek az eladók. Amennyiben sportfelszerelésre van szüksége valakinek a családban, akkor csak ide megyünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely