J. Erzsébet

1959311_646957908674885_1300672540_t.jpg

6 értékelés

BioHair Hajvágószalon

Anna a szalonban kedves, figyelmes fiatal hölgy, ő a fodrászom. Modern, jól kezelhető frizurát vág nekem. Igényeimet és az ő ízlését jól ötvözi. Mindig hasznos tanácsokkal lát el a frizurám kezelését illetően.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Öreghalász Étterem

Nagyon finomak a halételek. Én a lazacot nagyon szeretem. De a halászlék is nagyon finomak. Különleges a berendezés. Kellemes a környezet. Figyelmes a kiszolgálás. A tulajdonos támogatja a komolyzene kedvelőket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lajos Király Étterem

Finom volt a hal, a csirke. Különleges desszertek vannak. Kellemes a bor. A fehér is meg a vörös is. Figyelmes kiszolgálás. Mindenben nagyon rugalmas a személyzet, hogy a vendéget kívánsága szerint kiszolgálja.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja

Szerintem a legjobb Trófea Budapesten. Munkahelyi találkozónkat minden évben itt tartjuk a régi kollégákkal. Minden étel nagyon finom, friss és bőséges a választék. Nagyon szeretem a hideg salátákat, a ragu leveseket. Őzet áfonyával. Legutóbb a kacsasültet is megkóstoltam. Isteni volt. Desszertet csak módjával fogyasztok, de azért a somlóit mindig megkóstolom. Finomak, frissek a gyümölcsök is. Legutóbb a 90 éves kolléganőnket egy hatalmas, gyönyörű és finom tortával köszöntötték. Finom a vörös bor. Kellemes a kávé ebéd után. Nagyon figyelmes a személyzet,már a belépés pillanatától az étkezés alatt végig.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem - Visegrádi

Szerintem ez az egyik legmodernebb Trófea, de a választék hagyományosan nagyon jó. Többször voltam itt kollégákkal évzáró rendezvényen. Nagyon finomak a hideg előételek. A vadat nagyon szeretem itt. És az aranygaluska meg számomra felejthetetlen, kedvencem a desszertek között. Figyelmes, udvarias kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kastélykert Étterem

Nagyon finom vadat ettem itt többször is. Barátom a húslevest szereti itt legjobban. De a legfinomabb Márton napkor a két személyes liba tál volt. Combja, melle ropogósra sütve, máj is volt a tálon hagymás tört burgonya párolt lila káposztával. Jó időben a teraszon, hidegben bent a hangulatos kis étteremben nagyon kellemes.

Hasznos ez a vélemény? Igen