Lozsi Mariann

1601514_610191462381119_1935340014_n.jpg

1 értékelés

Édenpark Étterem és Pizzéria

Egy rendezvényt tartottunk ott. Azelőtt sosem voltam az édenben, de azóta is szívesen megyek. Sokszor nagyon jól hangzik az, hogy X összegért annyit ehetsz, amennyit bírsz, de ez sokszor csalódást tud okozni, mert csak a mennyiségre koncentrálnak és a minőség ezzel elúszik. Az édenben ez nem így van. Mindig nagyon finom és bőséges ételeket kínálnak és igen korrekt áron!!
Eddig még nem fordult elő olyan, hogy nem tudtam volna választani, vagy nem maradt valamiből. Ezért is veszélyes, mert könnyen nagyon sokat lehet enni.:)Az első benyomás, hogy belépéskor, hogy fogadnak. Oda jön e a pincér az érkezéskor, lesegíti e a kabátot, odavezet e az asztalhoz, kihúzza e a széket.Itt mindenki kedves és figyelmes nem tul zsufolt de mégis mindig vannak ,akár napközben akár este.
A következő momentum,ami nekem fontos hogy az étlap átnyújtása után önként ajánl e valamit a felszolgáló, vagy megkérdezi e, hogy ismerjük e a konyhájukat.Mert szerintem a felszolgáló az étterem arca, és egyben az értékesítője is, sok múlik rajta is.Itt mindezt megkaptam és nem hinném ,hogy egyedi eset volt.
Most már egyre több helyen alkalmazzák, azt a kis figyelmességet, gesztust, hogy míg várakozol a kiválasztott ételre, grátiszként kis falatkákat hoznak ki, amiket eszegethetsz várakozás közben. Ez nem egy nagy beruházás az étterem részéről, de a vendég számára szimpatikus ez a figyelmesség.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki kellemes környezetben szeretne jo izüt enni és nem drágán .

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely