24 értékelés

T.G.I. Friday´s (Oktogon)

Ide szoktunk járni párommal, csak pozitívat tudok írni a helyről. A személyzet, a dekoráció, a kiszolgálás, az étel minősége kifogástalan. Nagyon szeretjük ezt a helyet, mindig örömmel térünk be, ajánlom mindenkinek aki eddig nem próbálta! Minden ételük isteni finom első osztályú!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lidl áruház X. Sibrik M. u. 30.

Ide járunk vásárolni, mindent itt veszünk meg. Az ott dolgozók kedvesek, segítőkészek, az árukat könnyű megtalálni, abszolút vásárló barát hely. Az árak alacsonyak, a minőség jó, friss és finom mindig a pékáru és a zöldség, gyümölcs is. Hamar megszerettük, ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Nemrég újították fel, és gyönyörű lett. Előtte is alkalmanként ide jöttünk vásárolni, a húsuk mindig friss és jó áron van, mindent megtaláltunk amire épp szükség volt. Még olyan ritka extrémebb dolgokat is, mint szója tej vagy laktózmentes tej. Pedig nem nagy, mégis mindent kapni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Különböző okból már megfordultam ebben a kórházban és csak jót tudok írni róla. Maximális figyelmet kaptam minden alkalommal, alapos kivizsgálást, kedves és figyelmes orvosok, ápolók, nővérek dolgoznak ott. Ne legyen senkinek semmi baja, de ha mégis, ide nyugodtan mehet, fognak segíteni bármi is a baja.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libri Árkád Könyváruház

Ha könyvre van szükségem, ide vezet első utam és az utolsó mert itt mindig megtalálom amit keresek :) A személyzet nagyon kedves, segítőkész, és maga az üzlet hatalmas :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sir Lancelot Lovagi Étterem

Életemben itt ettem a legjobb ételt, szarvas husit. Azóta is visszavágyom és tervezem is, hogy fogok menni. A kiszolgálás, étel, minden első osztályú. A díszlet maximálisan elhiteti, hogy a középkorban vagyunk, mindenhol páncélok, fegyverek, még a wc is ilyen stílusban van kidíszítve. Tökéletes hely!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Cukrászda

Unokatesóm esküvőjüket itt tartották meg nemrég. Óriási a választék, minden étel friss, istenien finom, annyi minden van, hogy képtelenség végigkóstolni, mindenki megtalálja a kedvencét garantáltan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Don Pepe Pizzéria

Ha nincs itthon étel és gyorsan kell valami, vagy pizzát vagy más főételt rendszerint innen rendelünk. Villámgyors a házhoz szállítás, friss mindig és finom, nagyon elégedettek vagyunk a hellyel. Egyedül a desszert ami annyira nem vált be, de minden helynek lehetnek gyengéi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Burger King Árkád

Időnként előfordul, hogy itt eszünk gyors kaját. Jó akcióik vannak, finom az étel, frissen szoktuk megkapni. Forgalmas hely lévén szokott lenni sor, de nem vészes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Időnként ide is betérünk, személyzettel és étel frissességgel eddig nem volt soha problémánk, jó hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely